folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı (1920)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı (1920)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    jawsap67 bunu yazdı

tayyip gene hastaymış her resmi ayramda hastalanıyor.

Hocam söylenecek çoook şey varda, konuyu siyasete çekmeyelim.

Biz, kutlayacağız!!

Hatta organize olup, çocuklara ufak trampetler alıp, konvoy şeklinde mahallelerde dolaşmak gerek.

Eski kültürü unutuyoruz.

Abi bu zihniyeti anlamıyorum işte "Biz kutlayacağız !!!" Ne yapıyorsun da kutluyorsun anlamıyorum ?

Ta çıkıp dışarı iki cocuğun başını mı okşayacaksın para verip gidin çukuleta alın mı diyceksin ne yapıyorsunuz da kutluyorsunuz ya.

Dejener olan bayramlardan biri de bu ya 23 nisan allaşkına soruyorum size ilk okulda orta okulda hanginiz sevinçle gittiniz bu bayrama kutlamalara ?

Hepiniz sıradan çıkmak için fırsat kollamadınız mı hepiniz bir gün önceden hocaya gidip " öğretmenim yoklama alıncak mı" demediniz mi ? Hepiniz yoklama alınacak cevabı alındıktan sonra ertesi gün yoklama olmadığını görünce hocaya küfür etmediniz mi ?

Aptal aptal bayram kutluyoruz daha doğrusu kutlardık eskiden aptal aptal bandolar sıralara geçmeler bugün 23nisanlar neşe doluyor insanlar vs vs eee? Saat 1den sonra eve git tv izle bu mudur çocuk bayramı ya neyseki şimdi biraz daha gelişti de çocuklar için etkinlikler felan düzenlenmeye başladı. 

Kutlayanlar acaba nasıl kutluyorsunuz cok merak ettim. 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    jawsap67 bunu yazdı

Biz, kutlayacağız!!

Hatta organize olup, çocuklara ufak trampetler alıp, konvoy şeklinde mahallelerde dolaşmak gerek.

Eski kültürü unutuyoruz.

Abi bu zihniyeti anlamıyorum işte "Biz kutlayacağız !!!" Ne yapıyorsun da kutluyorsun anlamıyorum ?

Ta çıkıp dışarı iki cocuğun başını mı okşayacaksın para verip gidin çukuleta alın mı diyceksin ne yapıyorsunuz da kutluyorsunuz ya.

Dejener olan bayramlardan biri de bu ya 23 nisan allaşkına soruyorum size ilk okulda orta okulda hanginiz sevinçle gittiniz bu bayrama kutlamalara ?

Hepiniz sıradan çıkmak için fırsat kollamadınız mı hepiniz bir gün önceden hocaya gidip " öğretmenim yoklama alıncak mı" demediniz mi ? Hepiniz yoklama alınacak cevabı alındıktan sonra ertesi gün yoklama olmadığını görünce hocaya küfür etmediniz mi ?

Aptal aptal bayram kutluyoruz daha doğrusu kutlardık eskiden aptal aptal bandolar sıralara geçmeler bugün 23nisanlar neşe doluyor insanlar vs vs eee? Saat 1den sonra eve git tv izle bu mudur çocuk bayramı ya neyseki şimdi biraz daha gelişti de çocuklar için etkinlikler felan düzenlenmeye başladı. 

Kutlayanlar acaba nasıl kutluyorsunuz cok merak ettim. 

Tamam kutlamayan siktirsin gitsin, biz kutlayacağız diyorum, anlamadığın kısım ne işte ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nasıl kutluyorsun ne yapıyorsun internete ata(r)lı veriler girmekten başka ne yapıyorsun kutlamak için ? Facebookda Atatürk resimleri paylaşmaktan başka nasıl bi kutlama içerisindesin onu bi söyler misin bana ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Nasıl kutluyorsun ne yapıyorsun internete ata(r)lı veriler girmekten başka ne yapıyorsun kutlamak için ? Facebookda Atatürk resimleri paylaşmaktan başka nasıl bi kutlama içerisindesin onu bi söyler misin bana ?

Olurda böyle bir gün evde 'kutlamak zor geliyor yea' diye tembelliği bırakıp ; Anıtkabir'e, meydanlara inersen görürsün nasıl kutlamalar yaptığımızı. 

Yada böyle günlerde Kıbrıs'a gel, ben sana gösteririm nasıl kutlamalar yaptığımı.

Evde oturup ona buna laf söylemek senin gibi tembellerin işi. aklınca Ata'lı/atarlı mesajı göndermiş birde. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Senin bu 23 nisanla  derdin ne karakule ??

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek

Bütün TÜRK MİLLETİ'nin ulusal egemenlik bayramını  kutlarım.Yaşasın cumhuriyet!!!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek
    god bunu yazdı

Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimizi şükranla anıyoruz.

kıl olan yer kaşınır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

Benim derdim 23 nisanla değil benim derdim bazı insanların sanki on yıllardır her 23 nisans sabahı kalkıp kutlamalara gösterilere gidip katılmış, ne bilim bir bayram havasında geçirmiş de son yıllarda hiç 23 nisan kutlanamıyormuş da ona tepki göstermeleri. Adam "Biz kutlayacağız diyor!!!" Ama bir elinde klavye bir elinde mous poste girme tweet atma facebookda foto paylaşma derdinde bi de bana diyorki kutlamıyorsan siktir git. 

Bugünün iki önemi var birincisi ulusal egemenlik kutlanıyor ikincisi ise çocuklara armağan edilmiş bir gün. Ama ortada ne bir ulusal egemenlikten bahsediliyor ne de çocuklara adanmış armağan edilmiş bir gün var. Bir kısım var bugünü kendi emellerine alet etmiş bir kısım da varki bu kendi emellerine alet etmeye çalışanlara karşı olmak için ayrı bir emellerine aletme davasında. Yani kısaca kimsenin bi tarafında değil 23 nisan herkes kendi ideolojisinin alet etmeye çalışıyor. 

@zumsuk kutlayan birisi olaran seni de meydanlarda görmek isteriz.

KaRaKuLe tarafından 23/Nis/13 13:31 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bari siz atışmayın AMEKA!!! Şu birlik beraberlik olucamız günlerde,

ATATÜRK'Ü CUMHURİYET'İ unutturmaya çalışıyorlar. Siz hala Bayram kavgası yapıyorsunuz.

Her fırsatta Atam'ızı laiklik'ği zikredelim, zikredelimki unutmadığımızı unutmayacağımızı ve UNUTTURMAYACAĞIMIZI GÖRSÜNLER!!!

Unutmayın yakın zamanda Cumhuriyet Bayramı'nı Kutlamak isteyen Halk'a polis biber gazıyla joplarla müdahale etti.

Ve yakın zamanda Newroz'da bölücü bayrakların itoğluitin posterlerinin meydanlarda rahat bir şekilde dolaştığını,buna göz yumulduğunu ne çabuk unuttunuz.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

Benim derdim 23 nisanla değil benim derdim bazı insanların sanki on yıllardır her 23 nisans sabahı kalkıp kutlamalara gösterilere gidip katılmış, ne bilim bir bayram havasında geçirmiş de son yıllarda hiç 23 nisan kutlanamıyormuş da ona tepki göstermeleri. Adam "Biz kutlayacağız diyor!!!" Ama bir elinde klavye bir elinde mous poste girme tweet atma facebookda foto paylaşma derdinde bi de bana diyorki kutlamıyorsan siktir git. 

Bugünün iki önemi var birincisi ulusal egemenlik kutlanıyor ikincisi ise çocuklara armağan edilmiş bir gün. Ama ortada ne bir ulusal egemenlikten bahsediliyor ne de çocuklara adanmış armağan edilmiş bir gün var. Bir kısım var bugünü kendi emellerine alet etmiş bir kısım da varki bu kendi emellerine alet etmeye çalışanlara karşı olmak için ayrı bir emellerine aletme davasında. Yani kısaca kimsenin bi tarafında değil 23 nisan herkes kendi ideolojisinin alet etmeye çalışıyor. 

@zumsuk kutlayan birisi olaran seni de meydanlarda görmek isteriz.

Çocuk bi çok 'Atatürkçü', 'milliyetçi' evde göt büyütürken ben 10 Kasım'da sabahın köründe kalkıp, Atatürk büstüne gidiyorum.

---

Lafı götün yerine aklınla analiz etmeye başladığın zaman göreceksin ki ;

"Biz" kutlayacağız lafında ; senin gibi tembel okul bebeleri kutlamasada, Taksimde 144 saniyelik tören yapsalarda, bayramlardan devlet elini çeksede biz kutlayacağız. Atatürkçüler kutlayacak, vatanseverler kutlayacak, Cumhuriyetçiler kutlayacak, aydınlar kutlayacak.

Bu bayramı kutlamayan kutlamaz. Ama "biz kutlayacağız".

-

Ama azıcık beynini çalıştırsan, ne kadarda paslansa konuyu algılayabilecektin ;

Tekrar tekrar oku , algılayana beynine girene dek tekrar oku. Kendi yanlış anlamanın, kendi algı sorununun hesabını benden sorma ;

"Tayip kutlamasın, biz kutlayacağız."

Umarım buradaki mesajı düzgün bir şekilde algıyalabilirsin. yok sen algılayamazsan, arakdaşlarını bul ; Türkçe bölümü okuyan, bitiren birilerini bul sana rahat rahat anlatırlar.

Ondan sonra gel burda atar yap.

---

Hayatının kalan bölümünde de ; benimle iligli birşeyde, her gün hangi bayramı nasıl kutladığımı bilemden önce , varsayımda bulunma.

Anladın mı sevgili kardeşim ???  4 satırlık yazıyı algılaman güçken, bunların hepsini algılamak senin için sorun mu çıkartacak ?

Sen alttakini defalarca oku ve algıla yeter

zumsuk bunu yazdı
    jawsap67 bunu yazdı

Biz, kutlayacağız!!

Eski kültürü unutuyoruz.

Toplam Hit: 7813 Toplam Mesaj: 53