23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
-
Çocuklarımız başta olmak üzere, Tüm Milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten kutluyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyorum. Bugün ya içinizdeki çocuğu sevindirin ya da etrafınızdaki çocukları sevindirin :)))))
-
ben açacaktım lan daha 24 olmadı :W
hepmizin kutlu mutlu olsun
bugün 23 nisan neşe dolsun insan
-
Benim günüm :W sağolasın :W
-
kutlu mutlu olsun okullar tatil bugun =)
-
Hepimizin kutlu mutlu olsun :)
-
23 Nisandan bu yıl nefret ediyorum :| Lise olmamıza rağman sabahın köründe çelenk törenine götürüyorlar :(
-
Bugün 23 Nisan Oha Falan Oluyor İnsan :D
-
doğdum doğalı 23 nisan törenlerinden nefret etmişimdir.Salakça dans figürleri, sıkıcı bayık müdür konuşmaları , lala hihi hoho nedir bu ya , bayramda verin her çocuğa 3-5 devlet olarak , verin 1 hafta tatil anlam ve önem kazansın bali.
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------doğdum doğalı 23 nisan törenlerinden nefret etmişimdir.Salakça dans figürleri, sıkıcı bayık müdür konuşmaları , lala hihi hoho nedir bu ya , bayramda verin her çocuğa 3-5 devlet olarak , verin 1 hafta tatil anlam ve önem kazansın bali.
-----------------------------oha aq harbi oha :D lan nerdeyse mevlütlerde bayram yapmadınız kaldı... 6 ay tatilmi yapılır senede ..
bu 6 ay nasıl oluyor derseniz 3 ay 20 gün kafadan zaten geri kalanıda haftasonu bayramlar ıvırdı zıvırdı 20 günde devamsızlık hakkı var .
1 mayıstada tatil öğretmenlere bide aldıkları parayı beğenmiyorlar ..
-
-
Hepimizin bayramı kutlu olsun..bu arada kız arkadaşımla 30 dakika önce çıkmaya başladık tam da 23 Nisan'a denk geldi :D