23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------media_center bunu yazdı:
-----------------------------doğdum doğalı 23 nisan törenlerinden nefret etmişimdir.Salakça dans figürleri, sıkıcı bayık müdür konuşmaları , lala hihi hoho nedir bu ya , bayramda verin her çocuğa 3-5 devlet olarak , verin 1 hafta tatil anlam ve önem kazansın bali.
-----------------------------oha aq harbi oha :D lan nerdeyse mevlütlerde bayram yapmadınız kaldı... 6 ay tatilmi yapılır senede ..
bu 6 ay nasıl oluyor derseniz 3 ay 20 gün kafadan zaten geri kalanıda haftasonu bayramlar ıvırdı zıvırdı 20 günde devamsızlık hakkı var .
1 mayıstada tatil öğretmenlere bide aldıkları parayı beğenmiyorlar ..
-----------------------------bu sene tüm bayramlar ıvır zıvır hafta içine geldi :D bi tek 30 ağustos hafta sonu o zamanda okul yok muha :D
-
vay be yine 23 nisan son 23 ten 8 yıl sonra :W okullar tatil die sevinirdik :W
-
yagiztektas bunu yazdı:
-----------------------------
Hepimizin bayramı kutlu olsun..bu arada kız arkadaşımla 30 dakika önce çıkmaya başladık tam da 23 Nisan'a denk geldi :D
-----------------------------işte kimin mutlulugu kimin üzüntüsü oluyo. bende senıle aynı zamanda ayrıldım :(
edit: herkesin kutlu olsun 23 nisanı
-
seadog bunu yazdı:
Tribünde duygusal anlar yaşanıyor :) -
yagiztektas bunu yazdı:
Hepimizin bayramı kutlu olsun..bu arada kız arkadaşımla 30 dakika önce çıkmaya başladık tam da 23 Nisan'a denk geldi :D
-----------------------------ulan bu ne kim geldiyse manita yaptım diyor bahtıma sokam :W
-
yaşasın 23 nisan
bugün benim cok özel bir gün biraz önce bi sevgili yaptım kendime:):)
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------yagiztektas bunu yazdı:
-----------------------------işte kimin mutlulugu kimin üzüntüsü oluyo. bende senıle aynı zamanda ayrıldım :(
edit: herkesin kutlu olsun 23 nisanı
üzüldüm be hocam :( umarım düzelir herşey :(
-
@yagiztektas : bende uzuldum hocam bakalım ne olacak düzelirde izi kalır
@HolygaN : acayip duygusal hocam gormelisin
-
yagiztektas bunu yazdı:
-----------------------------Bize de anca 1 Nisanda kız gelir :D Tüm çocukların bayramı kutlu olsun.
-
bu günü seviyorum :Q =))