24 Kasım Öğretmenler Günü
-
onlarca yıldır almış olduğum sözde eğitim okumaktan ibaretti..okuma ve yazma tekniğinden başka bişe öğretildiğini düşünmüyorum..velhasıl 2. sınıftan sonrası bedava geçti güze lokul anılarımızı ve orada öğrendiğimiz dostluğu saymazsak :) tek rehabilite yöntemleri 30 cm lik cetveldi...hatta müdürün yöntemi 70 cm lik mavi tesisat borusu..ben öğretmenler gününden ziyade daha çok annelerinin anneler gününü kutluyorum :)
-
bana aldatılmanın ne olduğunu öğrettiği için eski kız arkadaşıma saygılarımı yolluyorum..
en büyük öğretmenim sensin G.K
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
Gerçekten öğretmen olabilenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.
Öğretmenim diye geçinip onu bunu parmağında oynatıp öğrencilere okulu zulm edenleri kınıyorum. . . -
aero bunu yazdı:
bana aldatılmanın ne olduğunu öğrettiği için eski kız arkadaşıma saygılarımı yolluyorum..
-----------------------------hocam sakin ol sabah sabah damardan başlama hayata :)
-
benimgibi zeka küpü, süper zeka, üstün zeka, yüce ulu bir insanı yetiştirdikleri için örtmenlerime teşekkürü bir borç bilirim :D
-
aero bunu yazdı:
GK küfür mü :D -
rehber öğretmen olarak tebrikleri kabul ediyorum, teşekkürler :)
aralıkta asker olacağım için öğrencilerim çok üzüldüler, umarım döndüğümde çok daha faydalı olurum.
-
Öğrenciler günü neden yok :) bizi yetiştirirken maaşları tıkır tıkır yatıyo :) neyse günün anlam ve öneminden kaymayalım :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Öğrenciler günü neden yok :) bizi yetiştirirken maaşları tıkır tıkır yatıyo :) neyse günün anlam ve öneminden kaymayalım :)
hepimiz şu fani dünyada öğrenci değil miyiz :P -
gfb_soldier bunu yazdı:
Gerçekten öğretmen olabilenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.