folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 25-26 000 Seviyesinde ABS Li Makine Önerisi

25-26 000 Seviyesinde ABS Li Makine Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Şehir içinde kısa mesafeler için kullandığım 125 lik bir skuterım (kymco agility 125), şehir dışında orta menzil için kullandığım bir chopper'ım (gv650 hyosung) var. Hyosung'un verdiği arızalaran bıktım usandım; tamirini yaptırdım satışa koydum. Skuter elimin altında dursun hep lazım olur diye düşünüyorum. Konuya gelirsek; uzun mesafeleri ortalama hızın üzerinde katetmek için supersport motorlar kullanıyorum (4 aydır), arkadaşlarım benden usandı bir gün birinden istiyorum diğer gün bir başkasından çünkü hem çok param yok hem de ABS'li uygun motor bulamıyorum. Hyosung 15-16.000 ediyor, üzerine maksimum bulabileceğim para 10.000 lira, şimdi soru şu: 25.000 liraya 100 kiloluk bir adamın ağırlığını hissetmeyecek abs li cbs li (mümkünse) gövdesi küçük olmayan (duke gibi küçük olmamalı) pek masraf çıkarmayacak makine ne olmalı? Makine haftada ortalama 3500 km yol yapacak. Görüşlerinizi bekliyorum, diğer tüm görüşlerle birleştirip bu ayın sonuna kadar son kararı vereceğim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

Yamaha mt-07 veya yamaha fz-8

Abs'siz de olur diyosan benim 2006 1000rr'ı vereyim 20'den.

edit: son kısmı okumamışım, aga ayda 14k km yapacaksan 1000rr 5-6k yakar, mt-07 de 3-4k ya kadar yakar. Adamın ocağını söndürür.

nessaj tarafından 24/Tem/15 15:14 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

kawasaki ER 6n

csr288 tarafından 24/Tem/15 15:24 tarihinde düzenlenmiştir

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı

edit: son kısmı okumamışım, aga ayda 14k km yapacaksan 1000rr 5-6k yakar, mt-07 de 3-4k ya kadar yakar. Adamın ocağını söndürür.

Hocam ABS siz istemiyorum, kışın da yol yapacağım ıslak zeminde ABS'nin farkını çok kez kendi gözlemlerimle hissettim.

FZ8 kimse ağzına almamıştı bu modeli; CC olarak düşük görünüyor fakat üzerine oturup sürmeden önyargılı olmak istemiyorum, çevre geniş bu cihazı kullanan birini bulup deneyeceğim, bu modelin önerisi için teşekkür.

Kawasaki er-6n CC olarak fazla düşük, istikametim genelde istanbul Ankara, istanbul-adana oluyor daha kuvvetli bir şey lazım. Mevzu zaten durabilecek yüksek cc li makineyi ucuza kapatmak f/p oranı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hocam cc olarak düşük dersen bilemem ama bence çok kaliteli bir makinedir 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Haftada 3500? Bu kadar yoğun kullanacağın motorun gerçekten her zaman çok bakımlı olması gerekli. Sıfıra girsen çok iyi olurdu ama o fiyatlarda alacaksan iyice bir baktır makineye.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    nessaj bunu yazdı

Hocam ABS siz istemiyorum, kışın da yol yapacağım ıslak zeminde ABS'nin farkını çok kez kendi gözlemlerimle hissettim.

FZ8 kimse ağzına almamıştı bu modeli; CC olarak düşük görünüyor fakat üzerine oturup sürmeden önyargılı olmak istemiyorum, çevre geniş bu cihazı kullanan birini bulup deneyeceğim, bu modelin önerisi için teşekkür.

Kawasaki er-6n CC olarak fazla düşük, istikametim genelde istanbul Ankara, istanbul-adana oluyor daha kuvvetli bir şey lazım. Mevzu zaten durabilecek yüksek cc li makineyi ucuza kapatmak f/p oranı.

800cc 4 silindir mi düşük, bana sana göre düşük olmayan bir cc söyler misin? Onun grenajlısı da var Fazer-8 diye, daha az yaksın dersen de tracer var, onlara da bak uzun yol yapcaksan daha iyi iş görürler. Ama sıfır fiyatı 26kdan fazla olabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

haftada 3500km ile illaki kaza olur istersen 1 milyonluk motora bin

kazası var belası var bu işlerin kimsenin motora saygısı yok şehirlerarasında olsa bile

herneyse benim işim değil bunu düşünmek arabaya binmek varken

seni ancak f4 rc paklar hocam başka birşey düşünme bence

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    nessaj bunu yazdı

800cc 4 silindir mi düşük, bana sana göre düşük olmayan bir cc söyler misin? Onun grenajlısı da var Fazer-8 diye, daha az yaksın dersen de tracer var, onlara da bak uzun yol yapcaksan daha iyi iş görürler. Ama sıfır fiyatı 26kdan fazla olabilir.

Hocam ben 1100-1300 arası düşünüyordum fakat bütçe o kadarına el vermiyor, eski makine almak da pek mantıklı değil. Önerin şu saate kadar gelenler arasında en mantıklı öneri oldu FZ8 i bir kaç gün içinde deneyeceğim 24.000'e kadar temizini buluruz dediler, boktan lastiklerle geleceğini varsayıyorum 1.2 de lastik tutsa 25.2 eder, 1 de bakıma gitse 26,2 yi bulacak :( Dirseğe kuvvet gideceğiz yapacak bir şey yok, mola sayısını artırırsam pek sorun olmaz diye düşünüyorum; başkasından istemek ayıp oluyor adam elciği sürttürmüş emanet alırken öyle alıyorsun sen mi yaptın diye soruyor yüzüne küs küs bakıyor sinir oluyorsun, varsın yavaş olsun yine en iyisi kendi malın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

BMW R1200GS temiz bulabilirsin ABS' li olanlarından. Transalp' in ABS' lisi var mı yok mu hatırlamıyorum.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    nessaj bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    nessaj bunu yazdı

Hocam ben 1100-1300 arası düşünüyordum fakat bütçe o kadarına el vermiyor, eski makine almak da pek mantıklı değil. Önerin şu saate kadar gelenler arasında en mantıklı öneri oldu FZ8 i bir kaç gün içinde deneyeceğim 24.000'e kadar temizini buluruz dediler, boktan lastiklerle geleceğini varsayıyorum 1.2 de lastik tutsa 25.2 eder, 1 de bakıma gitse 26,2 yi bulacak :( Dirseğe kuvvet gideceğiz yapacak bir şey yok, mola sayısını artırırsam pek sorun olmaz diye düşünüyorum; başkasından istemek ayıp oluyor adam elciği sürttürmüş emanet alırken öyle alıyorsun sen mi yaptın diye soruyor yüzüne küs küs bakıyor sinir oluyorsun, varsın yavaş olsun yine en iyisi kendi malın.

fz8 rüzgar alır, fazer-8 bak.

Toplam Hit: 2068 Toplam Mesaj: 19
supersport abs duke