25. Kare Gerçeği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    İsmini bilmesemde bu olayın varlığını biliyorum. Coca Cola bunu Tom&Jerry kullanmış küçük çocuklarda Cola sempatisi uyandırmak için.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    tugra bunu yazdı:
    -----------------------------

duymuştum daha önce sinema da geçen reklamları falan ... yalnız 3. resimde kola resminde ortadaki buzda sanki bi kız açmış azını + sanki bide şey var orda

benm mi içim fesat anlamadım

orda da öyle yazıyor zaten :D 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek

ben bu olayın sesli versiyonunu duymuştum. şarkıyı dinlerken birde normal dinleyemediğimiz fakat beynimizin algılayacağı bir ses yüklemesi yapılıyor. bu ses bilinç altımıza yerleşiyor vs. vs. www.hayatimdegisti.com burada olayı anlatıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    tranceport bunu yazdı:
    fettosun da bu teknikle insanların bilincaltını etkiledigini duymustum !
    her boka sokmayın şu adamı komik olmaya basladı artık

neyapalım cok boktan bi herif her boka yakısıo :O ++++ ben bunu 4-5 ay  once fettulahın bole bı teknık uyguladıgının soledıgımde milllet ne oldugunu anlamadı bile sende kalkmısın sırf bu konu geçtı die bunları söledigimi adama bok atmamamamamamın gerektigini soluosun  =)

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    Az kaldı adamlar yakında bizi tv başında uyutup ..... ...

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
Toplam Hit: 21783 Toplam Mesaj: 46