2500 Liraya Kadar Laptop Tavsiyesi
-
Selamlar,
Daha önce açılan laptop konularında bütçe ve günümüz teknolojisi farklı olduğundan ( her gün çıkan yeni ürünler, kampanyalar, fiyat değişiklikleri, enflasyon, indirim, bindirim, kaldırım, batan çıkan firmalar vs. ) onlardan faydalanamayıp yeni konu açmak durumunda kaldım.
2500 - 3000 lira arasında,
Tercihen kullanmış/denemiş ve tavsiye edebileceğiniz (Misalen elimde bir asus var 6 senedir canavar gibi(!) çalışıyor, ama kasada dökülmedik yeri kalmadı.)
Kampanyalı falan varsa, yani normalde bu fiyata alamazsın dediğiniz ürünler
Yurtdışında garanti ihtiyacım olursa kullanabileceğim bir firma varsa tercih sebebi ( Aletin ömrünün çoğu Almanyada geçecek, neden Türkiyeden alıyorum, çünkü öyle gerekiyor )
Bahsettiğim fiyat aralığında alabileceğim en yüksek performansı almak istiyorum,
Hangi markanın nesi iyidir nesi kötüdür bilmiyorum,
Gönül ister ki bir apple, bir macbook, i7 işlemcili bilmem kaç yüz gb ramli, ama cep yakıyor ne kadar kaliteli de olsa.
E bu fiyata i3 4gbram apple alacağıma i7 8gb bilmemnepple alırım daha iyi diye düşündüm
Şimdilik aklımdakiler bunlar işte,
Toshibalar ısınma yapıyormuş mesela
Casperların malzeme/işçiliği dandik derler
Bilmemhangisinin fanı çok sesli çalışır
Hani elinden bir sürü laptop geçmiş arkadaşlar güzel tavsiyeler verebilir eminim.
Yoksa ben de bi hepsiburada bi N11 bi bilmemne web sayfasını açıp kampanyalara bakarak Fiyat/performans oranı karşılaştırmasını becerebilecek düzeydeyim :D
Şimdiden teşekkürler.
Silmeyi düşünen mod falan varsa, buraya kadar okuduysa not; halâ silmeyi düşünüyorsan ayıp ediyorsun. Eski konulara bakındım, ihtiyacımı karşılamıyor.
-
bu adamın laptop konusunu bi kere daha silerseniz isyan çıkartır demedi demeyin :D
-
akenaton bunu yazdı
bu adamın laptop konusunu bi kere daha silerseniz isyan çıkartır demedi demeyin :D
hacı ihtiyacım var napim? bi kere kendi başıma aldım fiyat dışında heer şeyden şikayetçi oldum amk
-
lenovo y500 kullanıyorum gayet memnunum. şu sıralar bir üst modeli piyasa y510 p sanırım adı.
çift ekran kartı var laptopta. oyun için almıştım işimi görüyor. autocad de kullanıyorum, lol, hs, falan oynuyorum kasmadan gayet iyi.
başka oyun oynamadım ama netten araştırınca görürsün hangi oyunları nasıl oynandığını falan baya video vardı dh de falan. zaten klubü de var.
ben aldım memnunum bi incelersin sen de.
,
-
LizardKing bunu yazdı
lenovo y500 kullanıyorum gayet memnunum. şu sıralar bir üst modeli piyasa y510 p sanırım adı.
çift ekran kartı var laptopta. oyun için almıştım işimi görüyor. autocad de kullanıyorum, lol, hs, falan oynuyorum kasmadan gayet iyi.
başka oyun oynamadım ama netten araştırınca görürsün hangi oyunları nasıl oynandığını falan baya video vardı dh de falan. zaten klubü de var.
ben aldım memnunum bi incelersin sen de.
,
bende aynı laptopu söylemek için gelmiştim.
http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-notebook-cift-ekran-karti--urun10901.html
buraya bakabilirsiniz.
-
ben benim laptopu yazın 2.300 e aldım kampanyadayken teknosa da şu an kampanyasız fiyatı 3000 ama yine kampanyada yakalarsan tavsiye ederim hocam , farklı bir şey alacaksan da samsung al.
-
Lightsaber bunu yazdı
ben benim laptopu yazın 2.300 e aldım kampanyadayken teknosa da şu an kampanyasız fiyatı 3000 ama yine kampanyada yakalarsan tavsiye ederim hocam , farklı bir şey alacaksan da samsung al.
Senin laptop? :D
hem up olsun, hem de şu i7 çeşitlerinin farkı ne hangisinin perf. Daha yüksek onu sorayım?
-
Lenovo'ya Bi bak derim fiyat\performans bilgisayarları üretiyor.ibm'in devamı.
-
-
Disk Kapasitesi : 1 TB SATA HDD / 8 GB SSD Hybrid HDD 8 gb ssd'nin mantığı nedir acaba? işletim sistemi kurmaya yetermi?
-
nakit vereceksen iruretta adli murid 17 sinde donuyor ayin lenovonun usa sitesinde y410 ve y510 modellerine bak ben aldim i74370 gt765 ekran karti 8gb ram 1tb harddisc retina ekran. 1750tlye geldi kasa kalitesi tasarimi onlari saymiyorum bile