folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 2500 Liraya Kadar Laptop Tavsiyesi

2500 Liraya Kadar Laptop Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Pawlow bunu yazdı

nakit vereceksen iruretta adli murid 17 sinde donuyor ayin lenovonun usa sitesinde y410 ve y510 modellerine bak ben aldim i74370 gt765 ekran karti 8gb ram 1tb harddisc retina ekran. 1750tlye geldi kasa kalitesi tasarimi onlari saymiyorum bile

Malesef, 8 ocağa kadar trdeyim ben :)

Bolvadinli bunu yazdı
    Disk Kapasitesi : 1 TB SATA HDD / 8 GB SSD Hybrid HDD

8 gb ssd'nin mantığı nedir acaba? işletim sistemi kurmaya yetermi?

Ben de onu gördüm 2-3 modelde, ilk düşündüğüm aynı şey oldu

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

asus'un n serisine göz gezdir hocam.  bende asus n52sn var gayet memnunum. ısınmıyor hiç.

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

hdd nin 5400 rpm olması dışında hiçbir sıkıntısı yok tam aksine işlemci ram ve ekran kartları cok iyidir, şu sıralar bu ıkısınden bırını almanı öneririm kendimde alcam ayrıca ikisinden birini hocam 

http://www.gold.com.tr/asus-n550jv-cn211d-freedos-notebook_u  

http://www.istanbulbilisim.com.tr/n56vz-s4401h-series-asus-notebook-fiyati,56520.html 

Clostridium tarafından 28/Ara/13 22:26 tarihinde düzenlenmiştir

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

İ7 nin bir kaç çeşit modeli olduğunu fark ettim. Nedir farkları? ne kadar farklılar, hangisi daha iyi?

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

fiyattan ziyada performansa önem ver bence mesela harddiski ssd olsun mutlaka ekrankartı amd işlemcisi intel bide aleminyum kaplama olursa 3000 de değer ama eğer gerçekten sağlam bişey istiyorsan mac pro derim ben

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    chkarito bunu yazdı

fiyattan ziyada performansa önem ver bence mesela harddiski ssd olsun mutlaka ekrankartı amd işlemcisi intel bide aleminyum kaplama olursa 3000 de değer ama eğer gerçekten sağlam bişey istiyorsan mac pro derim ben

Şu 8GB SSD ler yeterli geliyor mu işletim sistemi kurulumuna?

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    chkarito bunu yazdı

Şu 8GB SSD ler yeterli geliyor mu işletim sistemi kurulumuna?

hocam o ssd nin amacı işletim sistemi kurmak değil,çok sık kullandığın programları orada çalıştırarak hızlı çalışma sağıyor diye biliyorum. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Sanırım şunu alıyorum, bu ürün hakkında yorum yapabilir misiniz?

http://www.n11.com/asus-n550jv-cn127h-ci7-4700hq-16gb-1tb-4gb-vga-156-win8-P17257169

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Sanırım şunu alıyorum, bu ürün hakkında yorum yapabilir misiniz?

http://www.n11.com/asus-n550jv-cn127h-ci7-4700hq-16gb-1tb-4gb-vga-156-win8-P17257169

lenovo y510p ile çok yakın özellikleri. Anlamadıgm şey neden 5400rpm hdd var bu fiyatlardaki laptoplarda :S 4gb ekran kartı koy hdd 5400rpm. Sokaym böyle işe. 2500-3000 arası bi laptop da ben alcam ama karar veremedim gitti.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

N550jv cezbediyor beni an itibariyle. Ama neden ssd yok , neden 5400 rpm diye küfretmiyır değilim

...said addicted.
Toplam Hit: 3181 Toplam Mesaj: 22