26 Ekim 2003 Tahribat"In Kaderinin Değişmesine Yönelik Suç! :)
-
Konu aslında biraz değişik. Sade eğer olsaydı diye gireceğim konuya ; akşamüstü forumun eski konuları gezerken bir konuyu hatırladım daha dün gibi hatırlarım o günü :)
Şimdi konumuz ;
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=5666 :)
Zamanında Tahrip.com fes edildi tüm modlarına davet getirildiydi , orada bir yazıya şimdi çok güldük:D
azrail751000 nickli arkadaşımız Rene'nin yerine göz koymuş ve yazmış;
" Tahrip.com da aydınlı nickileyle giren ben burada bu nickle giriyorum arkadaslar tahrip de donanım bolumunde yazdıklarımı kısa bir sure sonra burayada yazılacaktır. butun tahrip.com uyelerine yeni yuvaları hayırlı olsun.HolyOne donanım bolumunde birçok gereksiz t*pic bulunmakta bunlarla ilgilenirsen sevinirim. donanım bölümünün modları hiç gözükmüyorlar. "
Şimdi düşünelim tarihi geriye alalım Holy eğer o gün Azrail751000 nickli arkadaşımıza inansaydı onu koyup ve Reneyi modluktan alsaydı , şuan içinde bulunduğumuz bu Tahribat.com bugünkü konumunda olabilirmiydi? :)
26 Ekim 2003 o gün Tahribat'ımızın bir kader günü olmuş bence :) Tahribatın geleceğini yoketmeye yönelik bir yazı olduğuna inanıyorum ve gerekli cezayı bizzat verecek kişiye sesleniyorum , BAN! :D
-
azrail751000 Adamın nickinde hayır yok kendisinden hayır gelsin :)
-
bole nickli bi adamın bırak renenin yerine geçmesini, çöp kutusunda mod olması bile ne kadar berbat bi duruma düştüğümüzü gösterirdi :)
ya ama blinemez tabi.belkide tahribatı reneden daha ileri götürücekti.renenin yaptıklarının kat kat yükseklerini yapıcaktı belkide.olur olur yani ihtimaldir :D -
azraili anladikta o 751000 de neyin nesi :)
-
kod adı azrail751000 james bond gibi bişeymi a.q:D
adamın nicke bak azrailin 7.5.1.0 versionu felanmı bu puahhahaha -
:) azraill rht den flnda hatırlıyorum bunu halen çözemedim 751000 :)
-
deca yapma abi saman altında , altın topzu arıyorsunuz o derece:D ban yicekse yesin:D bahane göstermeye gerek yok:D
---
-
Banladım İpneyi :D
Hatırlıom o zamanlar, daha tahribata yeni takılıyorum...
Donanım bölümüne modum..
Ama donanım bölümü tertemiz eksik yok..
Dağdan gelmiş bağdakini kowuo pezevenk herif...
Akşam akşam kafamda ii zaten banlayınca rahatladım herifi :D
-
mauahaah:D
-
renenin mekana çöküyo bak bak terbiyesize:D:D:D
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
azrail751000 Adamın nickinde hayır yok kendisinden hayır gelsin :)
-----------------------------
ÇooK HakLısınsın (: AzraiLmiş, Peeh :P