26 Ekim 2003 Tahribat"In Kaderinin Değişmesine Yönelik Suç! :)
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------yaramaz nasıl bldun la onu ?
-----------------------------Benim işim bu

---------------------------------------------------------------------
zumsuk senin işin uyeler bolumunde azrail751000 aratmak mı La :D beyaz tahribat kampanyasını bırakıp uye deşifre mişine mı gırdın yoksa :D
-
Bence gereksiz bir konuya gewrksiz bir şekilde cevaplar veriliyo. ben azrail
1:) O zaman ki konuya gelince. O zaman benim donamımcı olduğum kesin bir tornavida ile falan alakası yok. Bunu bilen bilir zaten. açıklama yapmak zorunluluğumda yok.
2:) Tahrip den adam çıkarmı meselesine gelince. Her zaman başkalarını kötülemek kolay olabilir evet zamanında tahrip deydim ve hiçte pişman değilim. Ondan sonra RHT deydim ve ondan da hiç bir zaman pişman değilim.Bilmem şurdan adam çıkmaz meselesine getirmeyelim konuyu. Şunu da herklez bilmeli ki herkez bir şekilde tahrip veya RHT de takılmışdır. Orada moduk ve çeşitli derecelerim olduğu kesindir.
3:) Eski o yazdığım mesaja gelince o zaman ki sözümünde şuan arkasındayım. o zaman donanım bölümü boş bir şekilde duruyordu.
NOT: Bunuda bir ban sebebi yapabilirsiniz. ama şunu unutmayın biraz kendi içinizde öz eleştiri yapın. Ben hiç bir zaman burayı kötülemem.
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
tosun bunu yazdı:
-----------------------------yaramaz nasıl bldun la onu ?
-----------------------------Benim işim bu

---------------------------------------------------------------------
zumsuk senin işin uyeler bolumunde azrail751000 aratmak mı La :D beyaz tahribat kampanyasını bırakıp uye deşifre mişine mı gırdın yoksa :D
-----------------------------Seninde işin YaRaMaZ nickini Zumzukla karistirip sirf avatarlar benziyor diye cocugun gunahini almakmi yoksa:D