26K TL Ödüllü CS:GO Turnuvası
-
mg mge arası gidip geliyorum olurda yedeklere kalırsam beni yazın
-
yok hacı bende mg lem arası dolanıyorumda alnımıza alnımıza vururlar globaller hiç bulaşma :D
-
Abartisiz 7 aydır oynuyorum nova 2 yim takim olarak girmezsen bir cacık olmuyor. Organizasyon guzel katılacak arkadaslari tebrik ederim
-
Çok ölümcül oynarım
-
whopper bunu yazdı
yok hacı bende mg lem arası dolanıyorumda alnımıza alnımıza vururlar globaller hiç bulaşma :D
Evet baktım ben de zaten multiplayer ın bünyesinde glaxy (cahit yıldız) diye bir eleman var aşırı sağlam.
-
Lambo bunu yazdıwhopper bunu yazdı
Evet baktım ben de zaten multiplayer ın bünyesinde glaxy (cahit yıldız) diye bir eleman var aşırı sağlam.
hocam ben ne global'ler gördüm sacmalayıp oyunda bizleri sinir krizine sokan, aynı sekilde cok kötü oynadıgım iki mac olmustu biraz da fps probleminden, o macları unutmuyorum halen, rezillikti. her oyuncu her zaman %100 performans veremez bu bir gercek. tabi ki istikrarlı olmak önemli ama biraz da takım oyununa yatkınlık olduktan sonra öyle ezilerek yenilecegimizi düsünmüyorum birilerine. cahit iyidir bu arada :)
hadi gidelim kazanalım da demiyorum, ütopik olur :D ama tahribat'ta iyi oyuncular olduguna eminim. bir sonraki carsamba günü son gün kayıt olmak icin, kimse yazmazsa dısarıdan baskalarıyla katılırım artık.
Andrei tarafından 29/Tem/15 19:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Andrei bunu yazdıLambo bunu yazdıwhopper bunu yazdı
dedigim gibi abi rütbem belli yedeklerde yer kalırsa gelirim. olur da as takıma kalırsam da elimden geleni yaparım :D
steam: http://steamcommunity.com/id/NatGeo -
1340 saat cs go oynadım
DMG üzerini henüz görebilmiş değilim
DMG'de zorlanırken ve hiç awp oynamazken/oynayamazken;
supreme arkadaşlarla maça girdim ve herkes yerini sağlam tuttuğu için
awp oynamıştım ve baya kill almıştım
edit1: ayrıca global dediğiniz adamlar da senin benim gibi adamlar
izliyorum adı sanı duyulmayanları cs go üzerinden
bizim DMG'ye gelen ruslardan daha malca hareketler yapabiliyorlar
tek fark aim iyi
YekteranBaymedir tarafından 29/Tem/15 21:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Andrei bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
Sonrası için alsan nolcak editleyemiyon ki :D
modlar ne icin var :}
beyler mümkün mertebe yüksek rütbeli olan müridlerden secme yapalım. 5 kisi gerekiyor bir takımda.
benim bildigim ultrasker vardı en son LEM veya SMFC idi, birde etrerdi diye bi eleman vardı iyi oynayan ama forumdaki nicki ne bilmiyorum.
daha yeni supreme'den düştüm. sorma ne haldeyim :) ama bi turnuva falan mevzusu olursa gelirim her türlü, eglencesine takılırız hiç olmadı
-
Andrei bunu yazdı
[....] baskalarıyla katılırım artık.
Yalniz birakmayin kardesimi :). @Andrei ben hic anlamam amk :) hayatimda 2-3 kez deneyeyim dedim tahmin et ucurdular .. :)