26K TL Ödüllü CS:GO Turnuvası
-
Konu ile pek alakası olmasa da sormadan edemedim. Bu tarzda CoD MW2 turnuvaları da yapılıyor mu, duydunuz mu hiç?
RaNGeR tarafından 01/Ağu/15 19:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Şuanki rütbem üstün usta birinci sınıf fakat gerçek rütbem usta kartal.
Yer varsa duruma göre gelebilirim.
-
whopper bunu yazdı
yok hacı bende mg lem arası dolanıyorumda alnımıza alnımıza vururlar globaller hiç bulaşma :D
Abi abartılacak birşey yok globallerde. Faceit te birkaç defa karşıma global herif denk geldi. gayet denk maç gitti. Bizim takım mg ortalamaydı.
-
bu rütbe olayı nedir kim nerden verıyo napıyorsunda rutben oluyor biz hala 1.3 oynarız :) "Katılan oyuncuların Usta Muhafız (Master Guardian) ve üstü seviyede olması gerekmektedir." bu rutbeye ne kadar zamanda ulasılır
-
Benim rütbe de asteğmen :)
Şaka bi yana iyi oynardım bi ara, rütbeye steamdan mı bakıyoruz
-
BENDE GLOBALIM SAGLAM KİŞİ VARSA HARBİDEN ÖZELDEN YAZ BANA EKİPMANIM FULL BENİ ALACAK BİRİDE YOK SANIRIM BENCE FORUMDA 1 VS 1 DE
-
la boostlayın azıcık da yükselek. eagle olsam yeter globalde gözüm yok.
-
Takım cıkarsa maç olduğu zaman haber verinde izleyelim :)
-
OFree bunu yazdı
BENDE GLOBALIM SAGLAM KİŞİ VARSA HARBİDEN ÖZELDEN YAZ BANA EKİPMANIM FULL BENİ ALACAK BİRİDE YOK SANIRIM BENCE FORUMDA 1 VS 1 DE
Çok fazla iddialısın yavru kurt :)
-
interfector bunu yazdıwhopper bunu yazdı
yok hacı bende mg lem arası dolanıyorumda alnımıza alnımıza vururlar globaller hiç bulaşma :D
Abi abartılacak birşey yok globallerde. Faceit te birkaç defa karşıma global herif denk geldi. gayet denk maç gitti. Bizim takım mg ortalamaydı.
abi 1 kişi globaldir trol,düşük adam falan vardır. Nasıl abartılacak bir yanı yok mg ile globalin aimi bir mi :) faceit ayrı turnuva ayrı :)
ayrıca 1 ay bile yok turnuvaya şimdi takım kurulsa ne yazar hayal o iş. kurulacaksa da ileriye dönük kurulmalı.