29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun
-
Cumhuriyet, cumhuriyet, en güzel şey hürriyet
Nice zahmet, nice emek verdi sana bu millet !
Gazimin sen en büyük yadigarısın bana
Nice zahmet, nice emek verdi sana bu millet !
Dalgalansın her tarafta şanlı Türk'ün bayrağı
Korumaktır ve yüceltmek azmimiz bu toprağı !
Bu vatan hiç sensiz olmaz, ey güzel cumhuriyet
Milletim öyle demiştir ; ya ölüm, ya hürriyet !"Türk çocuğu ecdadını (atalarını) tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır." Kemal Atatürk.
-
yaşasın cumHÜRiyet
-
Cümlemizin nice ekimlere diyorum :)
-
hepimizin kutlu olsun.
bölmeye calısanların a.k
bannerı yapanın eline sağlık :)
editcan : gogılda geldi :)
-
Navbar yakıştı :) Sonsuza kadar kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
-
Rene Hocam Eline Sağlık Banner Cuk Oturmuş :) Bu Arada Tüm -TÜRK-Lerin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun ;) Yarın VATAN'ıma İhanet Edenlere İyi Bir Ders Veriliceğinden Şüphem Yok.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YAŞASIN ATATÜRKİYE ;) İlelebet Bu ÜLKE Bizimdir Bizim Kalıcak.. Pire İçin Yorgan Yakanlardan Değiliz ;)
-
Hepimizin bayramı kutlu olsun. Nice 85 senelere. İnşallah 850. yılı da görür birileri. Biz göremeyiz herhalde ama belli olmaz :)
Konuyu aşağı düşürmeyelim de 30 tane bayram konusu olmasın. Silinen bayram tebriği konuları içimi burkuyor.
-
Son nefesimizi bu bayrak altında vermek ve bu vatana sahip çıkabilmek için Nice 85 yıllara

BİZ NEDEN DÖNMEYİ DÜŞÜNELİM Kİ,
-
Yalnız ve güzel ülkemin 85. doğum günü kutlu olsun
bizlere bu eşsiz yurdu emanet edenlerin ruhları şad olsun
Varlığım Türk varlığına armağan olsun!
-
100. Yıla girmeden,Tüm Yolsuzlukların önünün kesildiği,hastanelerde parası yok diye rehin alınan vatandaşların olmadığı,Trafikte 10 Binlerin can vermediği,Terörün artık bittiği,Asgari ücretin insan onuruna yakışır bir seviyede verildiği bir Türkiye Cumhuriyetimiz olur inşallah..
85. Yılımız Kutlu Olsun,dünya döndükçe Yurdumuz namusumuz olsun..