29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------nice "Cumhuriyet" bayramlarına :W...
-----------------------------evet nice bayramlara...
-
Tüm Herkezin Bayramını Kutlar Atamızı Rahmetle Anarım.
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------kutlu olsun sayın müritler de , bu DTP nin tam cumhuriyet bayramında "bölünme" önerisi veriyor hemde Atatürk'ün meclisinde
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10235077.asp?gid=229&sz=41562
utanmadan, sıkılmadan ... halaa Türk-Kürt kardeştir diyen akıllı(!) arkadaşlara duyrulur ne zaman uyanacaksınız ? kürdolar gelip evinizi yakıp çocuklarınızı kestiğinde mi?
-----------------------------boş konuştuğunun farkında mısın? kaç tane doğu iline gidipde kaç tane kürt tanıdın??? direk düşünmeden yobaz bir şekilde kürtlerin hepsi pkk lıdır demekle ne kadar akıllı(!?!?) olduğunu gösterdin. ben ardahan'da oturuyorum. kendim Türk'üm ama buradaki en yakın arkadaşım Kürt ve eminim senin gibi düşüncesizce hareket edenlerden daha çok faydası olmuştur ve olacaktır. Kendisi Kürt ve yanlış bilmiyosam amcaoğlu yada babasının amcaoğlu'da şehit. direk kürt pkk özdeşleşmesini yaparak asıl ayrımı yapıyorsunuz zaten. diyelim ki kürtlerin hepsi pkk lı ne olacak? onlarca insanı öldürüp soykırım mı yapacaz? Atalarımızdan bize miras kalmış hoşgörü ve sevgi'yi böyle mi anlatacaz? Yapmadığımız bir soykırım için bu kadar uğraşırken yaptığımız bir soykırım için ne kadar uğraşırız acaba? biraz mantıklı düşün önce kürtleri tanı. doğu illerini gez. ben tüm kürtler de temiz demiyorum. içinde pkk lı da var ama direk hepside pkk lı demek düşüncesizlik.
bu arada herkesin Cumhuriyet bayramı Kutlu olsun
edit: bide banner da ne var yaf? ben hiç bişe göremiyom???
-
Yaşasın Cumhuriyet
7-8 yaşlarında bilmezdik çoğumuz önemini ama eminim Cumhuriyet'in ne olduğunu ve ne kadar önemli olduğunu artık hepimiz çok daha iyi biliyoruz.
Cumhuriyete sahip çıkın,sahip çıkılmasını sağlayın arkadaşlar.!
Nice 85 yıllara.... -
En güzel günümüzdür,
Demokrasi ürünüdür,
Atatürk'ün eseridir,
Yirmi Dokuz Ekimler.
Vatandaşın hür sesi,
Vatanımın neşesi,
Kucaklıyor herkesi,
Yirmi Dokuz Ekimler.
Cumhuriyet kuruldu,
Türk'ün sesi duyuldu,
Törenlerle kutlandı,
Yirmi Dokuz Ekimler.herkesin 29 ekim CUMHURİYET bayramını kutlarım.....
-
Bin dokuz yüz yirmi üç,
Saat tam 20.30,
Duyurdu bir iki, üç.
Yüz bir pare topumuz
Sanlı büyük ordumuz
Ünümüzü dünyaya
Dağ, taş, dere, ova, çay;
Ağaç, kuş, yıldız, gün, ay.
Asker, işçi, okullu
Neşe ile dopdolu
Varol ey cumhuriyet!
Adı güzel hürriyet!
Dökülen kanımızla
Sönmez inancımızla,
Kavuştuk bizler sana
Can veririz uğruna.
Gel tatlı şenliğimiz,
Gel kutlu benliğimiz,
Sen, bizim yüzümüzsün,
Gönlümüz gözümüzsün,
Damarımızda kansın.
Dizimizde dermansın.
Selam ey cumhuriyet!
Selam ey büyük millet!Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
-

eski tabelaların değişmesi dileğiyle Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun...
-
cümleten kutlu olsun.
-
hep birlikte nice cumhuriyet bayramlarına... durmak yok yola devam.:P
-
kutlu olsun sayın müritler de , bu DTP nin tam cumhuriyet bayramında "bölünme" önerisi veriyor hemde Atatürk'ün meclisinde
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10235077.asp?gid=229&sz=41562
utanmadan, sıkılmadan ... halaa Türk-Kürt kardeştir diyen akıllı(!) arkadaşlara duyrulur ne zaman uyanacaksınız ? kürdolar gelip evinizi yakıp çocuklarınızı kestiğinde mi?