2.Dil Tavsiyeleri
-
kürtçe
-
Rusça öğrenmesi çok zor bir dil havacılık uçak konusunu bilmiyorum ama elektronikle alakalı araştırmalar yapıyorsan Almanca derim.
-
BlackHorn bunu yazdıu235 bunu yazdı
Rusça öğrenmesi çok zor bir dil havacılık uçak konusunu bilmiyorum ama elektronikle alakalı araştırmalar yapıyorsan Almanca derim.
Hocam ne abazan adamsın rusla yatıyon rusla kalkıyon
ya kardeşim senin yaşın kaç? 2.hesap mısın nesin hep aynı tip yorumlar atıyorsun insanlara.Yönetimden biri görüyorsa lütfen baksın bu arkadasa bu çift hesap.
-
dil dile deymeden dil öğrenilmezmiş derler buralarda
-
rusca
haci almanca ney ya ne kadar cok ana dili gibi almanca bilen turk var bilion mu sen
-
Avrupa'da adam yerine konmak istersen Almanca ,
Para kazanmak istersen çince
Alamnca tr de 5 para etmez ona göre.
Kiz arkadasım İspanyolca okuyor hatta daha bu sabah Malaga'dan geldim oralar aynı tr aq kimse mı trafik ışığına uymaz:))
-
pc mühendisliği için ne önerirsiniz ? hedef amerika veya ingiltere.
-
çince öğren paranın mkoy.
uğraşamam dersen ispanyolca dünyanın en yaygın dili diye biliyorum .)
-
pc mühendisliği için tavsiye isteyen arkadaş, ilk tavsiyem pc mühendisliği ile bilgisayar mühendisliği arasındaki kocaman farkı öğren.
konuya gelince, ben de çince derdim ama çinli arkadaşlarla konuştuğumda gerek olmadığına karar verdim. dediklerine göre, çince bilmeme gerek yok orada iş
yapmak için. çünkü bir çok kişi iyi derecede ingilizce biliyorlar ve ingilizce işlerini halledebiliyorlarmış. o yüzden boşa zaman kaybetmemem gerektiğini
söylediler ki mantıklı geldi. Orada bir sürü türk, ingilizce ile iş yapıyormuş zaten.
ben de almanca ve rusça arasında karar kıl derim. ingilizcen olduğu için almanca yı iyi öğrenirsin. slav dillerine hakimsen ki var biraz aşinalığın rusçayı da
öğrenebilirsin :) ya da iksini de öğren? ama önemli olan mesleğindeki teknik bilgiler mi dil mi?
-
2. dil en çok konuşulan ispanyolca sanırım
gerçe ingilizce gibi bir dil varken neden 2. bir dile ihtiyaç duyulur anlamam üstelik bu devirde...
ingilizce bilmeyen adamı kaale almazsın ticaret yapmazsın olur biter uğraşmaya gerek yok 2012 deyiz.
misal hollandada ingilizce bilmeyen yok a.k :)