2.Dil Tavsiyeleri
-
bizim okul zorunlu 2.yabancı dil veriyor bu yıl alacağım rusça-çince-arapça var ama kime sorduysam ilk almanca diyorlar enteresan geldi 2 yılda haftada 2-3 saatte çince olmaz diyorlar bu yüzden rusça yada arapça seçeceğim hala kararsızım.
He bu arada bölüm ingilizce uluslararası ilişkiler tavsiyesi olan ? ;)
-
Arapça ve Çince öğrenirsen her yerde iş var sadece havacılıkta değil.
-
Havacılıkla uğraşıyorsan ingilizce/fransızca, ingilizce/almanca
Ama ingilizcen toefl ibt'den 90 civarı olmadan ikinci dile başlama derim,
benim iyi derecede ingilizcem, orta seviyede almanca ve rusçam var, ama sektörde almanca ve rusça kullanamıyorum çok iyi bilmediğim için, tam bilmeden olmuyor işte, adamla masada konuşuyorsun karşılıklı, sözlük açma şansın da yok, patron da seni izliyor/dinliyor.
İngilizcen iyiyse, firmaları tara, havacılıkta fransa çok iyi,ardından almanya gelir..
-
Çinceyi hobi olarak ögrenmekten baska bıseye yarayacagını sanmıyorum bende öyle çince ögrenıyorum, dunyanın heryerınde adamlar cogunlukta.İngilizcen ne seviyedeki hocam ? bölümün için en iyi almanca ve rusca gidecektir.Ama Red Alert'ten de hatırladıgıma göre Fransa nın da uçakları cok ıyıydı hala oylemı bılmıyorum :)
Bosluk tarafından 24/Ağu/12 03:01 tarihinde düzenlenmiştir -
almanca iyidir iyi , ben biliyorum sayılır almancayı öğrenebilirsen diğer diller çocuk oyuncağı gelir
-
-
personel computer demek bilgisayar demek diye öyle demiştim. googleda da pek bişi bulamadım. japonca için ne diosunuz ? hani bilgisayar dünyasında yer etmiş adamlar değiller mi ? bir de gerçekten yıl olmuş 2012 ingilizce bilmeyen adamla muhatap olmasak ne kaybederiz :)
-
HolyOne bunu yazdı
Çince
-
heza bunu yazdı
bizim okul zorunlu 2.yabancı dil veriyor bu yıl alacağım rusça-çince-arapça var ama kime sorduysam ilk almanca diyorlar enteresan geldi 2 yılda haftada 2-3 saatte çince olmaz diyorlar bu yüzden rusça yada arapça seçeceğim hala kararsızım.
He bu arada bölüm ingilizce uluslararası ilişkiler tavsiyesi olan ? ;)
Hacı sizin okul hafta 2-3 saatde size ne çinceyi nede ruscayı nede arapçayı adam akıllı öğretebilir.Ders saati doldurmak için yapılmış bir çalışma gibi geldi.Zorluk sırasına göre o 3 dil arasından Çince,Rusca,Arapça diye gider ama haftada 3 saate o dillerde gramerli 2 cümleyi ard arda kuramazsın.Kendin ayriyetten o dilleri geliştirmek için çok fazla çalışman lazım.
-
HolyOne bunu yazdı
Çince
korece, Çince, Japonca bunlar para kazandırır adama.