folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2.Dil Tavsiyeleri

2.Dil Tavsiyeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

bizim okul zorunlu 2.yabancı dil veriyor bu yıl alacağım rusça-çince-arapça var ama kime sorduysam ilk almanca diyorlar enteresan geldi 2 yılda haftada 2-3 saatte çince olmaz diyorlar bu yüzden rusça yada arapça seçeceğim hala kararsızım.

He bu arada bölüm ingilizce uluslararası ilişkiler tavsiyesi olan ? ;)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Arapça ve Çince öğrenirsen her yerde iş var sadece havacılıkta değil.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Havacılıkla uğraşıyorsan ingilizce/fransızca, ingilizce/almanca

Ama ingilizcen toefl ibt'den 90 civarı olmadan ikinci dile başlama derim,

benim iyi derecede ingilizcem, orta seviyede almanca ve rusçam var, ama sektörde almanca ve rusça kullanamıyorum çok iyi bilmediğim için, tam  bilmeden olmuyor işte, adamla masada konuşuyorsun karşılıklı, sözlük açma şansın da yok, patron da seni izliyor/dinliyor.

İngilizcen iyiyse, firmaları tara, havacılıkta fransa çok iyi,ardından almanya gelir..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Çinceyi hobi olarak ögrenmekten baska bıseye yarayacagını sanmıyorum bende öyle çince ögrenıyorum, dunyanın heryerınde adamlar cogunlukta.İngilizcen ne seviyedeki hocam ? bölümün için en iyi almanca ve rusca gidecektir.Ama Red Alert'ten de hatırladıgıma göre Fransa nın da uçakları cok ıyıydı hala oylemı bılmıyorum :)

Bosluk tarafından 24/Ağu/12 03:01 tarihinde düzenlenmiştir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

almanca iyidir iyi , ben biliyorum sayılır almancayı öğrenebilirsen diğer diller çocuk oyuncağı gelir 

http://www.youtube.com/watch?v=s9ehI6nyZNM

Si vis pacem para bellum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

C#C++   :)  ingilizce almanca 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

personel computer demek bilgisayar demek diye öyle demiştim. googleda da pek bişi bulamadım. japonca için ne diosunuz ? hani bilgisayar dünyasında yer etmiş adamlar değiller mi ? bir de gerçekten yıl olmuş 2012 ingilizce bilmeyen adamla muhatap olmasak ne kaybederiz :)

black implies white, self implies other, life implies death.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Çince

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

bizim okul zorunlu 2.yabancı dil veriyor bu yıl alacağım rusça-çince-arapça var ama kime sorduysam ilk almanca diyorlar enteresan geldi 2 yılda haftada 2-3 saatte çince olmaz diyorlar bu yüzden rusça yada arapça seçeceğim hala kararsızım.

He bu arada bölüm ingilizce uluslararası ilişkiler tavsiyesi olan ? ;)

Hacı sizin okul hafta 2-3 saatde size ne çinceyi nede ruscayı nede arapçayı adam akıllı öğretebilir.Ders saati doldurmak için yapılmış bir çalışma gibi geldi.Zorluk sırasına göre o 3 dil arasından Çince,Rusca,Arapça diye gider ama haftada 3 saate o dillerde gramerli 2 cümleyi ard arda kuramazsın.Kendin ayriyetten o dilleri geliştirmek için çok fazla çalışman lazım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Çince

korece, Çince, Japonca bunlar para kazandırır adama.

Toplam Hit: 3512 Toplam Mesaj: 34