2.El Araba Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
-
Müridlerim bir veya iki ay sonra 2.el 15bin lira civarında lpgli bir almayı planlıyorum , araba alırken sahibinden.com vs gibi arabaların satıldığı sitelerden birinden daha makul fiyata alabilirim gibi geliyor peki araba alırken nelerine dikkat etmeliyim borcu falan varmı vs bu konular hakkında bilgisi olan müridler muhakkak vardır ilk defa araba alacağımdan biraz bilgi edinmek istedim yardımcı olursanız sevinirim, ve o fiyatı geçmiyecek bir şekilde öneriniz olursada değerlendirebilirim
-
Plakasını sorgulat.Ha birde çıtır kazalı, usta yanlış yeri boyamış, yaptırmaya, uğraşmaya gerek görmedim tarzı ilanlardan uzak dur.
-
önce googleye bakıcan

-
aliyk bunu yazdı
önce googleye bakıcan

akıl edemediydim sağol ;) sen fikir verme kardeşim yardımcı olucak arkadaşlar mutlaka çıkar hemde benim gibi alıcak olanlar varsa site içinde arama yaparak konuya ulaşabilirler
-
abi önce şase no yu isticen ilan sahibinden.. vermeye yanaşmıyosa kaç zaten :) şase yi al tramer den sorgulat kayıtlı kazaları görürsün en azındna. sonra aracı almaya niyetlenirsende nokta kontrolümüydü ne öyle bişi var didik didik kurcalatıcan arabayı :d her trülü testleri yaptırcan, satıcıyada sölicen hasarsız dediği halde hasar çıkarsa o karşılıcak test ücretlerini :) ya da benim gibi satıcı bulcan kazalarını direk sölicek sana ona göre alıcan :) reklamımıda yaparım :d
-
MaviGozluDev bunu yazdı
abi önce şase no yu isticen ilan sahibinden.. vermeye yanaşmıyosa kaç zaten :) şase yi al tramer den sorgulat kayıtlı kazaları görürsün en azındna. sonra aracı almaya niyetlenirsende nokta kontrolümüydü ne öyle bişi var didik didik kurcalatıcan arabayı :d her trülü testleri yaptırcan, satıcıyada sölicen hasarsız dediği halde hasar çıkarsa o karşılıcak test ücretlerini :) ya da benim gibi satıcı bulcan kazalarını direk sölicek sana ona göre alıcan :) reklamımıda yaparım :d
saol kardeşim e varmı tavsiye edeceğim 15bin den aşşağı tüplü araç
-
ArduouS bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
saol kardeşim e varmı tavsiye edeceğim 15bin den aşşağı tüplü araç
Dizel reno clio tavsiye ederim.
-
sahibinden de fiyatlar kafadan bin lira kazık adam yazmış yok boya takıntısı olan aramasın vay efendim araba kazasız ama pert kaydı var sigortacı para almak için yapmış falan filan bunlardan uzak tut kendini orjinal araba al kazasız araba da al ama kazasını bilerek al aldıgın kişiye aracı komputest e sokabilirmiyiz diye sor mutlaka araba pazarına git ve yanına daha önceden en az 4 5 araba alıp satmış birisini al.
15 liraya ne alırım dersen hundai getz al derim. -
vukuat bunu yazdı
sahibinden de fiyatlar kafadan bin lira kazık adam yazmış yok boya takıntısı olan aramasın vay efendim araba kazasız ama pert kaydı var sigortacı para almak için yapmış falan filan bunlardan uzak tut kendini orjinal araba al kazasız araba da al ama kazasını bilerek al aldıgın kişiye aracı komputest e sokabilirmiyiz diye sor mutlaka araba pazarına git ve yanına daha önceden en az 4 5 araba alıp satmış birisini al.
15 liraya ne alırım dersen hundai getz al derim.fiesta varmıdır acaba bu fiyata kadar?
-
Sen bunu bana sor. İlk önce tanıdığın bir sigortacıdan aracı sorgulat pert dönmemi değil mi diye sonra tanıdığın sanayi de birileri varsa götür araba da boya var mı yok mu onu öğren ( kaç parça boya olduğunu öğren ).
Borcu varsa zaten noterden satış yapılmaz.
Soracağın başka sorular varsa cevaplarım hocam
-
CAgAtAy bunu yazdı
Sen bunu bana sor. İlk önce tanıdığın bir sigortacıdan aracı sorgulat pert dönmemi değil mi diye sonra tanıdığın sanayi de birileri varsa götür araba da boya var mı yok mu onu öğren ( kaç parça boya olduğunu öğren ).
Borcu varsa zaten noterden satış yapılmaz.
Soracağın başka sorular varsa cevaplarım hocam
sigortayı tbtdeki dj_alper müridimiz bulabilir heralde :D ona danışırım
sağolasın hocam sana sorularım olucak daha sonra özelden pm atarım