2.El Araç Kredisi Temini ?
-
Selamlar,
2.el bir vw amarok için 75.000tl kredi çekmek istiyorum. Faiz oranları el yakıyor. bu konuda şöyle yapabilirsin şurdan uygun kredi bulabilirsin önerilerinizi bekliyorum. (teminatlı teminatsız farketmez)
Aylık ödemesi 1.500tl olursa tadından yenmez 4 yıl 5yıl öderim..
Hangi amarok diyenler için 4x2 highline manuel bir araç bakıyorum.
-
Dolar olmus 3.77, euro olmus 4.00. piyasa allak bullak, meyve sebzenin kilosu olmus alti lira, adam 75.000 tl kredi ariyor...
bence bekle hocam.
-
İkinci el cekme ipotekdi noterdi arabanin ruhsati derken birsuru ugrasiyorsun ve faiz oranlari yuksek.
Tuketici kredilerini sor hocam halkban is bankasi enson 1.14 - 1.15 civariydi.
-
hocam ben araba aldım eylülde ucuza aldım ama pişmanım dolar uçtu gitti benzin uçtu gitti yarın ne olcak belli değil bence bekle derim
-
hocam bende hiç karışma şu anda bu kredi işlerine..
-
DevilKingtr bunu yazdı
hocam bende hiç karışma şu anda bu kredi işlerine..
Bence tam zamanı, çizilen tabloda banka dahil herkes batacaksa bankada duracağına sende dursun hocam para :)
Ortalık bu sefer hakikaten pis karıştı.
Ev kredisi çekebilirsen anlaşmalı faiz oldukça düşük olur.
Esnaf kefalet kredileri yüzde 4-5 gibi çok uygun faizlerle, kefil ya da teminat ister, esnaf tanıdığın varsa deneyebilirsin, esnaf kefalet vasıtasıyla halkbanktan kredi kullandırırlar.
Kosgeb vs teşvik kredileri sana yaramaz.
Ankara'daki dayından, amcandan, komşu Fatma Teyzeden borç alman en mantıklısı.
En kötü ihtiyaç kredisi diyeceksin, o miktarı çekmek için de güzel bir maaş isterler.
Rastgele...
-
Eminotomotiv faize bulaşmadan araç alabiliyorsun ama onda beklemen gerekiyor.Şartları nasıl bilmiyorum ama 2.alternatif olarak düşünebilirsin
-
abi faiz yok diyolar bu eminev felan ama bi sürü çalışanı var. maaşları faiz bence :D
-
mavitutku bunu yazdı
abi faiz yok diyolar bu eminev felan ama bi sürü çalışanı var. maaşları faiz bence :D
dehşet bi mantık !!
şapka çıkartıyorum ....
-
75.000 liraya 1.500 lira taksit çıkması imkansız. Rakam yüksek olduğu için ihtiyaç kredisi olmaz taşıt kredisi çekebilirsin. En fazla 48 aylık (4 sene) kredi çekebilirsin. 2-3 ay önce maksimum 36 aydı devlet 1 sene daha ekledi kredilere.
48 aylık 75.000 liralık taşıt kredisi ve bankalara göre ödeme taksitleri :

-
morf1n bunu yazdı
İkinci el cekme ipotekdi noterdi arabanin ruhsati derken birsuru ugrasiyorsun ve faiz oranlari yuksek.
Tuketici kredilerini sor hocam halkban is bankasi enson 1.14 - 1.15 civariydi.
Bende bu isbank kredisini gözüme kestiriyordum çekim çekmim derken dün 1.14 olan faizi 1.24 yapmışlar güya bu ay sonuna kadar 1.14 du