2.El Araç Kredisi Temini ?
-
Ben Tiguan olarak okumuşum. Amarok'a o para verilir mi ? Tamam cüsseli Amerikan tarzlı bir pikap ama çok pahalı. Birde klasik Alman arabaları gibi nazlıdır. En ufak şeyde pahalı arızalar çıkarır.
Toyota Hilux'lara yönel derim. Türkiye'de Fransız, Japon ve Kore markalarından şaşmamak gerek. Hem parçası ucuz hemde ustası bol.
mkyb tarafından 11/Oca/17 00:26 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.dod.com.tr/dod-finans-kredi
1.33 faiz oranları aracida ordan temin edebilirsin
-
VW Doğuş'un kendi finans şirketi var orada kredi veriyorlar kendi ikinci el araçları da var onlara da bakabilirsin..
-
@DrKeworks hocam açıkcası haklısın çok doğru da söylüyorsun ama bu halde olmamızın sebebi çomarlar ile aynı hayat standardına sahip olmak istemiyor buna isyan ediyorum aslına bakarsan:)
@morf1n kredileri araştırdım en uygunu vakıfbank 1.08. aslında 48 aydan fazla bulabilsem benim işimi görecek lakin 48 den fazlası ev kredisi :)
@archair23 maalesef hocam 14 yıldır ülkede yarınımız belli değildi her geçen gün ülkenin birliği ve bütünlüğünün bozulduğu yepyeni günlere uyandık. Gerçi şuan durum çok daha kritik daha dikkatli olmak lazım aslında doğru diyorsun.
@DevilKingtr hocam bi çok insandan duyuyorum bu krediye bulaşma telkinini lakin neden konusunda net birşey söyleyemiyor kimse. sence neden abi? atıyorum 3 ay sonra banka hangi şartlarda sözleşmemizi fesedebilirde bütün parayı isteyebilir? en büyük risk bu sonuçta.
@AnaMuhalefet hocam tanıdık çevreden borç almak en mantıklısı lakin pat diye 75.000tl borç verecek yakın çevremiz yok maalesef :) Ben bu güne kadar ne yaptıysam kurulu kuruşuna kendim yaptım o yüzden de pek herkesten böyle paralar isteyem :)
@SaNaL_AjaN hocam eminevim tam bir kolpa. tam bir din istismarcısı. herkes gibi ilk duyduğumda mantıklı geliyor lakin biraz araştırınca Türkçe meal olarak "Bankaya faiz olarak vereceğiniz parayı bize verin biz müslümanız" çıkıyor :)
@mavitutku bi üste yazdım kardeş farkındayım herşeyin.
@student asdjasldjklşajfsğlkjflskjaklgjskfgaisgjkasgassjiggjlşasgisdfjglsgjlsfg
@mkyb aynen hocambende baktım buna en düşük vakıfbank lakin ev kredim var araç kredim var (vosvos :) ) bir de 2.108tl lik kredi zorlar o yüzden 1500tl yi aşmak istemiyorum. bunun içinde vadeyi uzatma düşüncesindeyim faiz artacak ama olsun yapacak bişey yok.. Amarok ile offroad yapıyor millet hocam o kadar hassas değil aslında am. ben bayadır araştırıyorum adamlar son karda kar kürediler amarok ile :) hilux, navara vs baya baktım şehir içi artı toprak zemin için en uygun amarok gibi geldi bana.
@taekwondo faizler günlük değişiyor hocam dediğin gibi
@metalati hacı abi DOD a sürekli bakıyorum vdf yi de takipteyim. 1.33 yüksek bi oran :)
@darkroques61 hocam dod vd vdf yi takipteyim saolasın.