2.El Galaxy S2 750 TL Uygun Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

bi arkadaştan alacam 1.yılı dolmamış temiz kullanılmış kutusu garantisi var.fotoğrafını çekemedim işi vardı gitti. 750 tl ye 2 taksit yapıyo.piyasasını bilmiyorum.tecrübeli arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

uygun hacı telefoncudan almaya kalksan 900-1000 den aşağıya alamazsın ayrıca kendinden sonra çıkan çoğu telefondan daha iyi bir performansa sahip şiddetle tavsiye ederim

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

edit

DarkFall tarafından 11/Eki/12 17:19 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

750 TL ye iki taksıt yapması güzel fiyat v güzel şartlar hocam...
    Ama öyle abartılacak kadar ''Kendınden sonra cıkan cihazlardan daha iyi'' ibaresı abartı olmuş ...

S3 var herşeyden önce Boru mu be...! :)

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

fiyat iyi olmasına iyi de değmez hocam. bence forumda bir arkadaşın 800 e sattığı htc evo 3d çok daha iyi. bana kalırsa alma s2. illa samsung alacaksan s2 alacağına biraz daha para verip s3 al

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

fiyat iyi olmasına iyi de değmez hocam. bence forumda bir arkadaşın 800 e sattığı htc evo 3d çok daha iyi. bana kalırsa alma s2. illa samsung alacaksan s2 alacağına biraz daha para verip s3 al

Çok pis katılyıorum :)
    S3 de CAN a benzıyor bır ıkı baktım guzel cıhaz :)

Nasıpse alıcam bir iki haftaya bende bı S3 ...

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

750 TL ye iki taksıt yapması güzel fiyat v güzel şartlar hocam...
    Ama öyle abartılacak kadar ''Kendınden sonra cıkan cihazlardan daha iyi'' ibaresı abartı olmuş ...

S3 var herşeyden önce Boru mu be...! :)

hacı s3'ü o kategoriye koymadım zaten... s3'ün performansı tartışılmaz bile ki ayrıca da "kendinden sonra çıkan çoğu telefondan" diye yazdım ben senin tırnak içinde verdiğin kelime bana ait değil :)) çünkü gerçekten öyle yazsaydım sen haklıydın ...

HaYLaZzz tarafından 11/Eki/12 17:12 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

s2 de güzel s3 de ama s3 biraz büyük almadan önce ikisinide elinize almanızı tavsiye ederim.İki gün önce sipariş verdim yarın inşallah elimde nur topu gibi S3 olacak.

Konuya gelecek olursak hocam s2 s3 fark etmez bütçene göre takıl s2 aldın diye bi eksikliğin falan olmaz.Sıfır yurt dışı ürün düşünürsen 2 haftadır aralıksız pazar araştırması yaptım sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

s2 de güzel s3 de ama s3 biraz büyük almadan önce ikisinide elinize almanızı tavsiye ederim.İki gün önce sipariş verdim yarın inşallah elimde nur topu gibi S3 olacak.

Konuya gelecek olursak hocam s2 s3 fark etmez bütçene göre takıl s2 aldın diye bi eksikliğin falan olmaz.Sıfır yurt dışı ürün düşünürsen 2 haftadır aralıksız pazar araştırması yaptım sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum.

Nerden aldın - Kaça aldın Hocam?

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    kaçak düşünürsen iletişime geçelim bi haftaya satmaya başlıcam

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    kaçak düşünürsen iletişime geçelim bi haftaya satmaya başlıcam

S3 mü hocam_?

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 2743 Toplam Mesaj: 18