2.El Galaxy S2 750 TL Uygun Mu?
-
bi arkadaştan alacam 1.yılı dolmamış temiz kullanılmış kutusu garantisi var.fotoğrafını çekemedim işi vardı gitti. 750 tl ye 2 taksit yapıyo.piyasasını bilmiyorum.tecrübeli arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler..
-
uygun hacı telefoncudan almaya kalksan 900-1000 den aşağıya alamazsın ayrıca kendinden sonra çıkan çoğu telefondan daha iyi bir performansa sahip şiddetle tavsiye ederim
-
edit
DarkFall tarafından 11/Eki/12 17:19 tarihinde düzenlenmiştir -
750 TL ye iki taksıt yapması güzel fiyat v güzel şartlar hocam...
Ama öyle abartılacak kadar ''Kendınden sonra cıkan cihazlardan daha iyi'' ibaresı abartı olmuş ...
S3 var herşeyden önce Boru mu be...! :) -
fiyat iyi olmasına iyi de değmez hocam. bence forumda bir arkadaşın 800 e sattığı htc evo 3d çok daha iyi. bana kalırsa alma s2. illa samsung alacaksan s2 alacağına biraz daha para verip s3 al
-
unbalanced bunu yazdı
fiyat iyi olmasına iyi de değmez hocam. bence forumda bir arkadaşın 800 e sattığı htc evo 3d çok daha iyi. bana kalırsa alma s2. illa samsung alacaksan s2 alacağına biraz daha para verip s3 al
Çok pis katılyıorum :)
S3 de CAN a benzıyor bır ıkı baktım guzel cıhaz :)
Nasıpse alıcam bir iki haftaya bende bı S3 ... -
suhatuna bunu yazdı
750 TL ye iki taksıt yapması güzel fiyat v güzel şartlar hocam...
Ama öyle abartılacak kadar ''Kendınden sonra cıkan cihazlardan daha iyi'' ibaresı abartı olmuş ...
S3 var herşeyden önce Boru mu be...! :)hacı s3'ü o kategoriye koymadım zaten... s3'ün performansı tartışılmaz bile ki ayrıca da "kendinden sonra çıkan çoğu telefondan" diye yazdım ben senin tırnak içinde verdiğin kelime bana ait değil :)) çünkü gerçekten öyle yazsaydım sen haklıydın ...
HaYLaZzz tarafından 11/Eki/12 17:12 tarihinde düzenlenmiştir -
suhatuna bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
Nasıpse alıcam bir iki haftaya bende bı S3 ...s2 de güzel s3 de ama s3 biraz büyük almadan önce ikisinide elinize almanızı tavsiye ederim.İki gün önce sipariş verdim yarın inşallah elimde nur topu gibi S3 olacak.
Konuya gelecek olursak hocam s2 s3 fark etmez bütçene göre takıl s2 aldın diye bi eksikliğin falan olmaz.Sıfır yurt dışı ürün düşünürsen 2 haftadır aralıksız pazar araştırması yaptım sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum.
-
heza bunu yazdısuhatuna bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
Nasıpse alıcam bir iki haftaya bende bı S3 ...s2 de güzel s3 de ama s3 biraz büyük almadan önce ikisinide elinize almanızı tavsiye ederim.İki gün önce sipariş verdim yarın inşallah elimde nur topu gibi S3 olacak.
Konuya gelecek olursak hocam s2 s3 fark etmez bütçene göre takıl s2 aldın diye bi eksikliğin falan olmaz.Sıfır yurt dışı ürün düşünürsen 2 haftadır aralıksız pazar araştırması yaptım sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum.
Nerden aldın - Kaça aldın Hocam?
-
kaçak düşünürsen iletişime geçelim bi haftaya satmaya başlıcam
-
MiqRoP bunu yazdıkaçak düşünürsen iletişime geçelim bi haftaya satmaya başlıcam
S3 mü hocam_?