2.El Galaxy S2 750 TL Uygun Mu?
-
Samsung Galaxy Note II satan var mı ?
-
S2 kullanıcısıyım kesınlıkle al samsung hastasıyım s3 buyuk dıye almıyorum s2 daha karızma duruyor sırf s3 buyuk dıye iphone 5 alcam
-
gayet uygun bende galaxy w olmasına rağmen tüm uygulamaları açıyorum -ki 20 30 mb. oyunlardan bahsetmiyorum-
htc güzel fakat en fazla radyasyon yayan telefon. en az yayan samsung. htcden sonra başı iphone çekiyor.
-
Bosluk bunu yazdı
S2 kullanıcısıyım kesınlıkle al samsung hastasıyım s3 buyuk dıye almıyorum s2 daha karızma duruyor sırf s3 buyuk dıye iphone 5 alcam
abi ben note kullanıyorum.. 5.3 inç ekranı var safi.. lakin o bile giderek küçük geliyo gözüme :D
size nasıl sIII filan büyük geliyor hiç anlamış değilim :D kibar minik güzel bi telefon sIII
-
suhatuna bunu yazdıheza bunu yazdısuhatuna bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
fiyat iyi olmasına iyi de değmez hocam. bence forumda bir arkadaşın 800 e sattığı htc evo 3d çok daha iyi. bana kalırsa alma s2. illa samsung alacaksan s2 alacağına biraz daha para verip s3 al
Çok pis katılyıorum :)
S3 de CAN a benzıyor bır ıkı baktım guzel cıhaz :)
Nasıpse alıcam bir iki haftaya bende bı S3 ...s2 de güzel s3 de ama s3 biraz büyük almadan önce ikisinide elinize almanızı tavsiye ederim.İki gün önce sipariş verdim yarın inşallah elimde nur topu gibi S3 olacak.
Konuya gelecek olursak hocam s2 s3 fark etmez bütçene göre takıl s2 aldın diye bi eksikliğin falan olmaz.Sıfır yurt dışı ürün düşünürsen 2 haftadır aralıksız pazar araştırması yaptım sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum.
Nerden aldın - Kaça aldın Hocam?
sanalpazardan 1.120 tl ye aldım sınır ticareti ;)
-
heza bunu yazdısuhatuna bunu yazdıheza bunu yazdısuhatuna bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
fiyat iyi olmasına iyi de değmez hocam. bence forumda bir arkadaşın 800 e sattığı htc evo 3d çok daha iyi. bana kalırsa alma s2. illa samsung alacaksan s2 alacağına biraz daha para verip s3 al
Nasıpse alıcam bir iki haftaya bende bı S3 ...s2 de güzel s3 de ama s3 biraz büyük almadan önce ikisinide elinize almanızı tavsiye ederim.İki gün önce sipariş verdim yarın inşallah elimde nur topu gibi S3 olacak.
Konuya gelecek olursak hocam s2 s3 fark etmez bütçene göre takıl s2 aldın diye bi eksikliğin falan olmaz.Sıfır yurt dışı ürün düşünürsen 2 haftadır aralıksız pazar araştırması yaptım sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum.
1.120 TL o cihaz için cok uygun fıyat ... Gayet guzel ... Umarım bir sorun yasamassın ... Güle güle kullan hocam ...
-
suhatuna bunu yazdıheza bunu yazdısuhatuna bunu yazdıheza bunu yazdısuhatuna bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
1.120 TL o cihaz için cok uygun fıyat ... Gayet guzel ... Umarım bir sorun yasamassın ... Güle güle kullan hocam ...
Sağolasın hocam.Dedim ya 2 haftadır her gece yatmadan önce 1.5 saat piyasa araştırması yaptım :D Adamla görüşme yapıp birazcık araştırma yaptım ve güvenilirliğine kanaat getirdim.Sanalpazarda zanaten para ortak havuza alınıyor telefon geldiğinde kontrol edip ona göre onay vereceğim.Ayrıca tahribattan bir müritte 1.200 tl ye bırakırım demişti.Neyse sağlık olsun isteyen olursa satıcıyla iletişimde yardımcı olurum.