3-4 M2 Bi Odaya Ses Yalıtımı Yaptırmak
-
yumurta kabıyla yapın. bizimde vardı ufak bi stüdyo zamanında oraya o şekil bişey yapmıştık sonra graffiti attık çok güzel olmuştu :D
-
mettoman bunu yazdıyumurta kabıyla yapın. bizimde vardı ufak bi stüdyo zamanında oraya o şekil bişey yapmıştık sonra graffiti attık çok güzel olmuştu :D
yumurta kabıyla ses yalıtımı olmaz. ancak akustik olur, grafiti yaparsın şekil olur ama inan ses yalıtımı olmaz ve o ses duvardan geçer gider.
-
RockZs bunu yazdı
resmini görünce bile kaşınmaya başladım. ne illet bişedir o öyle
-
ses yalitimi nasil yapilir haci ya bikere senin sesin olusturdugu titresimi yok etmen lazim sinucta ses dalgalari titresimle olustugu icin ona cozum bulman lazim
-
ya ses odanın dışına minimum düzeyde çıkıcak yalıtım yokken 100 çıkıyosa yalıtımlı 30 çıkıcak mesela 50'ye de razıyım
-
ses yalıtımı yer ve tavanda da yapılabilir. Alçak tavan ve yüksek döşeme oluşturup içinde çözülebilir. Profesyonel birşey istiyorsan bir yapı fiziği uzmanı ile görüş.
-
Ses dalgalrını ilerlemesini kesmek için havasız bir tabaka lazım. Dolayısıyla içinde sadece boşluk olan herhangi bir malzemeyle bunu yapabilirsin ama -özellikle düşük frekanslı sesler yine de odadan dışarı çıkacaktır. Aslında inşaat firmaları oda bazlı yüksek ses yalıtımı opsiyonu sunsalar bir çok kişi tercih edecektir. Ben sırf yüksek sesli müzik dinlemek için müstakil bir evde oturmak istiyorum.
-
Paran Varsa Taşyünü ve betopan...Önce Taşyününü kaplayacaksın ardından betopan panellerle kapatacaksın...10 numara 5 yıldız olur...
Toplam Hit: 1868 Toplam Mesaj: 19