3 Boyutlu Ses Dinlemeye Ne Dersiniz Müridler ?
-
rapidledim .mp3:
http://rapidshare.com/files/106209572/Yeni_WinRAR_ar__351_ivi.rar.html
-
oha süper parmaını şıklatması ve fısıldaması bitirdi beni
-
adam öksürdüğünde odanın diğer ucuna baktım kim geldi diye :)
-
Cidden çok sağlam :| Torbayı kafaya geçirince afakanlar bastı boğulcam gbi oldu :D
-
abi on numara bu yaa harbiden hala dinliyorum süper vala sanki içerde başkaları var dedim nerden geliyo bu sesler (: (:
-
güsel miş açıldı :)) süper bişey yaa :D :D
-
mükemmel bunu asıl oyunlarda yapcaklar süper olurdu.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Banlatmıştım kendimi kafa izni kullanmak için sınav vs.
indirmeyen çok şey kaçırır :)
kulaklıkla dinleyin ve son sesi açın ve noluyo lan deyin bir anda :)
bakın yine bize yakışır bir olay buda : biz küçükken plastik bardakların altına iplik bağlardık yanlış hatırlamıyosam bakırda olabilir 100 metre uzaktan bardağın içinden konuşup birbirimizi dinlerdik :)) ayrıca mega hafıza eğitimde ingilizce eğitim setindede böyle bir seslendirme var.
-----------------------------dostum bunun slow muzikli olan bi versiyonu varmi ... harika olur yaw .. sanki ucuyormusum gib.. :B
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Banlatmıştım kendimi kafa izni kullanmak için sınav vs.
indirmeyen çok şey kaçırır :)
kulaklıkla dinleyin ve son sesi açın ve noluyo lan deyin bir anda :)
bakın yine bize yakışır bir olay buda : biz küçükken plastik bardakların altına iplik bağlardık yanlış hatırlamıyosam bakırda olabilir 100 metre uzaktan bardağın içinden konuşup birbirimizi dinlerdik :)) ayrıca mega hafıza eğitimde ingilizce eğitim setindede böyle bir seslendirme var.
-----------------------------dostum bunun slow muzikli olan bi versiyonu varmi ... harika olur yaw .. sanki ucuyormusum gib.. :B
-----------------------------veyahutta şöyle hatun seslerinin bol oldugu bi versiyonu anladınız siz onu :)
-
makas sesleri bitirdi abi beni... mahvoldum yani...