folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 3. Dünya Savaşı Türkiye"Den Çıkar

3. Dünya Savaşı Türkiye"Den Çıkar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    hayatımda okuduğum en saçma yazılardan biri.3.dünya savaşı tam saçmalık.ben bu ittifak mevzusuna değinicem.
    ben anlamıyorum sürekli rusya çin rusya çin die bağıranları.ya güzel kardeşlerim bu iki ülke ebediyetten beri bizi günahı kadar sevmez.rusya osmanlı'nın son dönemlerinde neler yapmıştır bi bakın.daha öncelerinede bakabilirsiniz.cumhuriyet kurulduğunda bizi desteklemesinin tek sebebide komunizm rejimini bizede empoze etmek,avrupalarla olan çıkar çatışması,ve boğazlarda söz hakkı istemesidir.
    ki o dönem bize doğru dürüst silah yardımı bile yapmamış anadoluyu sürekli enver paşayı üstünüze salarım tehditleriyle karşı karşıya bırakmıştır.
    aynı rusya 1980 döneminde sağ sol kavgalarında sürekli komunistleri desteklemiş ülkeyi iice kaosa sürüklemiştir.
    iran'a bakarsak zaten iran bizi günahı kadar sevmezki.nie sevsin biz şeriatla yönetilmiyoruz islam devleti deiliz iran tamamen bnlar üstüne kurulu.
    bu ittifaklar saçmalık.amerika ve israille müttefiğiz doru ama yarın bigün savaş durumunda onlardanda bize bi hayır gelceğini düşünmüyorum.
    tarihe bakalım.hangi türk devleti yabancı bi ülkeyle ittifak yaparak savaş kazanmış ?
    safsata bunlar.adam sıkılmış öle yazmış işte.zaten hiç de sevmem denyoyu.

... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    koko evt doru diosun rusyayla sürekli bi savaş halindeyiz. onlarında en büyük planı sıcak denizlere inmek. ama eğer büyük bir devler olmak istiyorsan geriye bakmaman lazım çünkü öyle bakarsak türklerin savaşmadığı ülke kalmamıştır eğer türkiyenin en fazla çıkarı nerdeyse ben o tarafta olmasından yanayım şu anki en büyük ittifakımız abd nin 1 dünya savaşında avrupayı destekleyip türkiyeyi parçalamak için neler yaptığını belki bilirsiniz hatta bi ara konu açılmıştı . bence şu an bizim en çok çıkarımız böyle bir ittifakta gerçekleşir yoksa bende herhalde her dönemde düşman olduğum bir ülkeyle ittifak olmak istemem ama düşmanımın düşmanı benim dostumdur gibi bişiy yani iran konusunda bişey diyemicem ama iranla ilişkilerimiz müslüman bir ülke olmamızla alakalı . Çin ise bizim daha orta asyadan en köklü düşmanımızdır hatta bizden korkularına çin seddi yapmış adamlar ama yine eğer onlarlada bir çıkar ilişkimiz varsa onlarında olmasında yanayım. eğer bi 3. dünya savaşı çıkcaksa muhakkak bir ittifak olcak olmak zorunda çünkü hiç bir devlet bu savaşın altından kalkamaz. ayrıca bende biliyorimki TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR !

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    tmm ittifakı anladık ta ki bence biz kazanırız kralı gelsin bu ülkee yabancı bi asker giremez de peki japonya kimden olur ??. japonyanın tutumu savaaşı kimi kazanacağını çok büyük bi şekilde etkileerr .. !

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    dunyahali bunu yazdı:
    -----------------------------
    tmm ittifakı anladık ta ki bence biz kazanırız kralı gelsin bu ülkee yabancı bi asker giremez de peki japonya kimden olur ??. japonyanın tutumu savaaşı kimi kazanacağını çok büyük bi şekilde etkileerr .. !

asdasdas
    japonya amerikanın uzakdoğudaki varlığının temelidir, stratejik ortağıdır.. yani amerikanın köpeğidir. bi bok değildir :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:
    dunyahali bunu yazdı:

asdasdas
    japonya amerikanın uzakdoğudaki varlığının temelidir, stratejik ortağıdır.. yani amerikanın köpeğidir. bi bok değildir :)
    hahahahhahaha:)

japonya da abd üsleri hala mevcuttur neden?japonya bi savaş çıkana kadar abd'nin götünü ellio,sizler gibi abd de olar ortağımız onlar bişey etmez onlardan bişey olmaz diyolr ama savaş çıkarsa ordaki abd askerlerine yapılacak yığınla fantezi var.Japonya unuttu gibi görünse de unutmadı 2.dünya savaşını japonlar bunun intikamını alır hiç merak etmeyin..Japonya hangi tarafta mı yer alır?Japonya birinin tarafında yer almaz,japonya çinin karşısında yer alır, hangi taraf olduğu bilinmez...Japonya'nın teknolojisi,türklerin ve rusların askeri gücü üstüne tanımam abi kim ne derse desin.Türkiye ve japonya son ana kadar savaşa girmez sanmıyorum çin girince japonya girer,türkiye'nin avaşa ne için gireceğini kestiremedim..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek

aklı olan götüyle güler la bu iddiaya 3. dünya savaşı bizden çıkacak ha hey yavrum hey karamurat da gelcek miymiş bari bi hisardan diğer hisara atlaya atlaya?

şaka bi yana bu herifler bizi savaşa çekmeye çalışıo bence bu da bi taktiktir beyler böle haber yayımlayıp dier insanları kışkırtıolar bölece avrupa vs bizden nefret edio bizi öcü olarak görüolar sona da bi bakmışın cidden diyenlerin dediği olmuş savaştasın nie başkaları seni şeytan gibi görüo da o yzden misal abdde hala ansiklopedilerde türkler için kullanılan fesli resimler misal çinliler avrupa çinlileri de pek zevmez çnkü yanlış tanıtım var o da bu Le Monde gibi ipnelerin medyası yüzünden savaş mavaş yok hacı unutun savaşı ismet inönü bile girmemiş 2. dünya savaşına son yılına kadar adamın bildiği varmış

bu senaryoların oyuncuları farklı ama koşulları aynı o yzden ismet inönü gibi yapmamız bugünlerde akıllıca olacaktır diye düşünüorm ben (sınır ötesine lafım yok o olabilir ama çüş oha 3. dünya savaşı ne lan:S)

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ulascan90 bunu yazdı:

aklı olan götüyle güler la bu iddiaya 3. dünya savaşı bizden çıkacak ha hey yavrum hey karamurat da gelcek miymiş bari bi hisardan diğer hisara atlaya atlaya?

şaka bi yana bu herifler bizi savaşa çekmeye çalışıo bence bu da bi taktiktir beyler böle haber yayımlayıp dier insanları kışkırtıolar bölece avrupa vs bizden nefret edio bizi öcü olarak görüolar sona da bi bakmışın cidden diyenlerin dediği olmuş savaştasın nie başkaları seni şeytan gibi görüo da o yzden misal abdde hala ansiklopedilerde türkler için kullanılan fesli resimler misal çinliler avrupa çinlileri de pek zevmez çnkü yanlış tanıtım var o da bu Le Monde gibi ipnelerin medyası yüzünden savaş mavaş yok hacı unutun savaşı ismet inönü bile girmemiş 2. dünya savaşına son yılına kadar adamın bildiği varmış

bu senaryoların oyuncuları farklı ama koşulları aynı o yzden ismet inönü gibi yapmamız bugünlerde akıllıca olacaktır diye düşünüorm ben (sınır ötesine lafım yok o olabilir ama çüş oha 3. dünya savaşı ne lan:S)

Bens ana gülüorum bizim sınırötesi yüzünden savaş çıkması olasıdır:) zaten tetikleyici aranıo olabilir...! 1. dünya savaşı nası çıktı:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:
    ulascan90 bunu yazdı:

Bens ana gülüorum bizim sınırötesi yüzünden savaş çıkması olasıdır:) zaten tetikleyici aranıo olabilir...! 1. dünya savaşı nası çıktı:)
    yok abi abartmamak lazım onu da adam onu yaptı die hemen zort die savaş açılırsa dünyadaki milletlerin birbirini çoktan boğazlayıp öldürmüş olması gerekirdi bence adam tetiklemek için onu kullanırsa harbi çüş derim ne denir ki öle mantığa aykırı bişi olursa :S ama yine de ehemmiyeti elden bırakmamakta fayda var olabildiince savaştan kaçınmalıyız ve yine özellikle belirtiyorum sınır ötesi operasyona bi lafım yok bunu derken ama o da operasyon şeklinde kalmalı 1. dünyadan gene örnek veriim ittihat ve terakki fırkasını bilirsin elinden geleni ardına komadı osmanlıyı savaşa sokmak için sonuç: osmanlı bugün yok yerinde sancılarla kurulan ve hala sancıları dinmeyen cumhuriyet yelleri esio

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
Toplam Hit: 4458 Toplam Mesaj: 39