3 Geleneksel İzmir Buluşması
-
yaw süper bir gündü hele o şakalar yokmu ameleden para dilenme numarası amele sahte nike giyiyor:)
-
kim kimdir resmin uzerine yazinda bilelim :)
-
underzero bunu yazdı:
----------------------------- kim kimdir resmin uzerine yazinda bilelim :) -----------------------------abi fotolar legendary de
onun makinayla çektik üşendi herhal upload etmeye okuldan gelsin halleder.
abi bu arada beğendin mi tipimi : ))
sesin soluğun çıkmadı da ondan soruyom : ))))
bu arada çin malı nike rulezz (5 ytl) :D:D:
-
amele bir haki buluşmada şapkanı araklıcam biraz bende takılayım:)) nede olsak askeriz dimi
-
amele hangisi sensin anladiysam arap olayim
sapkali diyorsun sapka takanin onceki bulusmadakiyle hic alakasi yok
begenipte kendime almayacagim ya alla alla :)
-
abi 1. sayfadaki resimlerde ben yokum : )
zaten geçen sene daha bi nur yüzlüydüm daha bi zayıf fln :D o zaman 70 kg ydim şidmi 82 olsun o kadar fark yaşlanıyom :)
zaten sen alsandanda ben warmam sana :D:D:D
-
yaw hakaten züperdi şöle bi özet geçcek olursak:
Sabahın 7sinde kalktım tuncaxxz ipnesi trenle gelip kaybolmasın diye neyse 11de geldi:D:D gittim aldım bunu 40 dkka yürüdük sona dolmuş sona vapur tam 1de konaktaydık baktım sakallı sakallı herifler amk bi athzaiyi bide necoyu tanıom neyse aydın havası yapalım sonunda 1 saat rotarla toplaştık amelem fln geldi ben o arada 2 smit sayısız midye yuvarladım hala açtım:D:D allah odyursun sona cafe diye bi kahveye girdik amk nadirin aklına uyup orda muhabbet ettik fln sona athzai ayrıldı asıl buluşma o zaman başladı işte kordona bi daldık babalar püüü
Fikir tuncala benden çıktı manisada yapıoduk burda neden olmasın dedik biyere sabit bakıp millet gelince biz çekilip onları izlicektik ama neco ve birkaç kişi daha vardı onların yznden o olmadıda amca atlıo numarası yaptık 2 yaşlı çift ve sayısız gencin kafasını yukarı baktırtmayı başardık:D:D
en sonunda biz trenle dönceğimiz için daıldı herkes ama aklımda kalanlar bi kordon amca atlıo muhabbeti bide ameleye mcakreple düzenlediğimiz asker şakası gerisi fasa fiso
EDit:sölemeden geçemicem amelenin müthiş esprisi ve günün esprisi seçtim amk:
bilmeyenler için söliim konakta tavşanlar fln vardır böle bembeyaz mektuplar vardır katlanmış para verirsin çeker bi tane bi çeşit fal kimin
Hp32:abi bu tavşanlar bu mektuplarımı çekio??
amele:yok amk sakso çekio
:D:D -
Ben inanmıyorum buluşma felan! Nerede lan kanıtı? Üç tane resim atmışsınız bi ske yaramyan
-
bende inanmıyorum buluşma olduğuna :D verin resimleri inanalım dimi?
-
real gelseydin senide beklerdik