3 Geleneksel İzmir Buluşması
-
real sırf sana inat yükledim len resimleri.videolar için biraz daha zaman.küfür etmeyin
bütün resimlerde burda
-
mohahah :D bokee den önce ben indirdim :P
videoları en kısa zaman şettir dai (: daha beyaz shıw a çıkcaz o videolarla
-
yaw resimlerde hep arka plan çıkmışım:(
-
amelenin ilk firsatta banlanmasini, konularinin geri donusum kutusuna atilmadan silinmesini, amele isminin yasakli kelimeler listesine alinmasini, amele ismini ananlarin ilk defada 1 ay, 2. defada 1 yil, 3. defada suresiz banlanmasini istiyorum.
-
underzero bunu yazdı:
----------------------------- amelenin ilk firsatta banlanmasini, konularinin geri donusum kutusuna atilmadan silinmesini, amele isminin yasakli kelimeler listesine alinmasini, amele ismini ananlarin ilk defada 1 ay, 2. defada 1 yil, 3. defada suresiz banlanmasini istiyorum. -----------------------------O niye amk :S:S:
tama biiyom farkındayım resim çeken dallamalar hep garip pozisyonlardayken çekmişler.
hatta nadir e gördüğüm yerde kayabilirim : ))
-
resimlerde hatırlayamıyorum_1 ben oluyorum :D
tipim hatırlanmıcak gibi değil ama :)
-
bu ekipi istanbul cebit bulusmasinada bekleriz. ayarlayin saatlerinizi simdiden :)
-
underzero bunu yazdı:
----------------------------- bu ekipi istanbul cebit bulusmasinada bekleriz. ayarlayin saatlerinizi simdiden :) -----------------------------abi alcan mı beni havaalanından ?? yol bilmem iz bilmem kaybolurum : )))
artık ya kaptan da ya noyanda kalırım (gerçi kaptanda kalmak için zırh giymek lazım noolur noolmaz :))
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
----------------------------- bu ekipi istanbul cebit bulusmasinada bekleriz. ayarlayin saatlerinizi simdiden :) -----------------------------abi alcan mı beni havaalanından ?? yol bilmem iz bilmem kaybolurum : )))
artık ya kaptan da ya noyanda kalırım (gerçi kaptanda kalmak için zırh giymek lazım noolur noolmaz :))
-----------------------------
alirim almasinada senin kaptana birakirsam zirh bile kurtarmaz seni. mod bolumundeki konulari gordukten sonra yanina 5 mt den yakin olmamak ve her daim arkayi duvara vermek gerek.
-
cebit 2007 de görüşürz beyler hepinizle (:
buluşma güzel olmuş ama bi gizli çekim yok çük yok hemde 1 nisan yani (: