3. Geleneksel Tahribat. Com Tavla Turnuvası...[Ödüllü]
-
Kim bu imkansızı başaran çılgın arkadaş...
Yok böyle bir birincilik sayın seyirciler :)
Tam tamına 32 kişi arasından, hem de tüm katılımcıların birer aslan parçası olduğu amansız yarışmadan birinciliği gösterdiği inanılmaz mücadele örneği ile müridlerden Xpertvision kazanmıştır.
Tebrikler..................Şampiyooon!!!
-
EVET EVET Şampiyonum acımadım "show no mercy" diyerek yola çıktım birbir eledim şampiyon oldum kralım asarım keserim.
-
Kazandığım arkadaşlıklaramı sevineyim kaybettiğim hotfile'amı üzüleyim şaşırdım. Xpertvision senide tebrik ederim...:)
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
EVET EVET Şampiyonum acımadım "show no mercy" diyerek yola çıktım birbir eledim şampiyon oldum kralım asarım keserim.
-----------------------------evet şampiyon adrian adriann diye bağırdınmı mactan sonra :D
-
amansız mücadele ettim hırs yaptım başardım anasayfaya koymanız gerekiyor beni bu ne ilgisizlik...!!!
-
hep kendi kendimi övüyorum ya biraz da siz övün yeter yoruldum şampiyona merhaba diyin hadi.
-
o bir aslan
o bir kaplan
o bir efsane
o bir şampiyon
o bir üstad
o bir ki üç :D
-
ahahah evet böyle işte şampiyonum uçarım çakarım her türlü yenerim en birinciyim de bu arada seadog premiumumu vermiyor :D:D
-
Tebrikler başrılarının devamını diliyorum, darısı okeye =D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
ahahah evet böyle işte şampiyonum uçarım çakarım her türlü yenerim en birinciyim de bu arada seadog premiumumu vermiyor :D:D
-----------------------------pre mi ne presi pre ne arar la bazarda.
olum o şaakaydı ilk başta baktım kimse katılmıyor dedim böyle birşey yapayım katılsınlar :D
pre yi falan unut zuhahahahah
neyse ramazan ramazan fazla küfür yemiyim :D
hocam ben sana 1-2 gün içerisinde haber verecem bi sorun olmaz dimi yani haberle beraber pre yi verecem :D