folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 3 Gündür Başım Ağrıyor

3 Gündür Başım Ağrıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suleyman07
    suleyman07's avatar
    Erkek

Hocam ayni sorun bende de var. Genelde mevsim gecislerinde oluyor. Agrisi gecmiyor birde lanet olasicinin. Yine de dogru teshis icin duzgun bir doktora gitmende fayda var.

suleyman07 tarafından 28/Eyl/14 21:22 tarihinde düzenlenmiştir

Ruhunda sükunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar iç huzurundan vazgeçip yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

20 23 yaşları arasndayken 3 yıl baş agrısı çektim ve neredeyse kesintisiz. Düzensiz uyku, saatlerce pc başında durmak ve 20 lik dişlerin etkisindendi. Abi uykuya beslenmeye dikkat et. Doktora gitmekte fayda var şakaya gelmez bu işler.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nsy
    nsy's avatar
    Dişi

hocam aynı sorunu dün bende yaşadım ve bunu defalarca yaşıyorumda aşırı  stresli oldugumda genellikle oluyor.geçmiş olsun hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

sorunun kaynağını bulmadan ilaç almak çok tehlikeli müdür.

benimde son aylarda hep başım ağrır hemde gece gündüz.

sebebi için bayağı doktor değiştirdim. sebebi şu: boğazım hassas olduğu için kronik gırtlak iltihabı varmış bende . bu iltihaplanma soğukta çoğalıyormuş ve kulak yollarını kapatıyormuş. kulak ve boğazda sorunlar olmaya başlıyor ve başıma vuruyormuş.

ayrıca östaki borusu kapalı olduğu için ses fazla yankı yapıyor ve stres baş ağrısı uykusuzluk yapıyormuş.

daha neler neler yapıyormuş müdür. sorunun kaynağını bulmaya çalış.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 2364 Toplam Mesaj: 15