3 Japon 5 Portekizli 2 Alman 5 Fransız Çözebilene Helal Olsun.
-
japonların a.q =)
arigato gozaimasu
-
almanlarrrr........ama cevabı istiyoz artık.....
-
alarmı kuran erken kalkar aq bu kdr kafa yormayın
-
uyanık olan iner abi
-
cevabı versene artık yaw saatler geçti nirdesin alooo heyyyy :D
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------japonların a.q =)
arigato gozaimasu
-----------------------------
Bi millete toptan hakaret etme cürettini nerden bulduğunu merak ediyorum...Türklere biri hakaret etse haklı olarak HEPİMİZ sayar söveriz,Ata'mız bile yunan bayrağının üstüne basmayı reddetmiştir,çünkü bir millete hakaret etmek onların önemsediği değerlere küfretmek,saygısızlık etmek kadar çirkin ve yanlış bişey yoktur!... -
japonlar sanırım. balık ipucunu kullanarak şöle bişeye vardım . adamlar balıkları kaçırmamamk için sabah erkenden uyanıp balıkları yakalıyacaklar çünkü suşi yapacaklar buda bi japon kültürü. olabilirmi ?
-
Şimdi hocam ben şöle bi fikir yürüttüm. Bak
şimdi japonya portekiz almanya ve fransa nın dünya üzerinde gün dönümündeki saat i hesaplayalım.
Bu ülkelerden en önce hangisinde en erken akşam oluyo ?
En erken akşam olan japonya dersek japon herif portekizden almandan fransızdan daha önce uyumuş ve daha erken uyanmış olucak. diğerlerininde dünya üzerindeki gün dönüm saatine göre kalkışı sırayla olacaktır. Hangi ülkenin havası daha erken kararıyo bilmediğim için japonyayı örnek gösterdim.
Bende böyle bi fikir yürüttüm. Cevabın doğru veya yalnış olabileceği konusunda fikrim yok :)
-
nakamura2 bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------japonların a.q =)
arigato gozaimasu
Bi millete toptan hakaret etme cürettini nerden bulduğunu merak ediyorum...Türklere biri hakaret etse haklı olarak HEPİMİZ sayar söveriz,Ata'mız bile yunan bayrağının üstüne basmayı reddetmiştir,çünkü bir millete hakaret etmek onların önemsediği değerlere küfretmek,saygısızlık etmek kadar çirkin ve yanlış bişey yoktur!...
-----------------------------aslnda ben hakaret anlamında söylemedim ama mrk etmişin cüreti nerden buldumu sölim :) bu siteden herkes bişeler ögrenio bende bunu ögrendim :)
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=54908
-
yemek yerine yemek yapmayı öğrenmek için mi?
Hani "bana balık verme balık tutmayı öğret" hesabı