3 Japon 5 Portekizli 2 Alman 5 Fransız Çözebilene Helal Olsun.
-
yapılışını görmedikleri kahvaltıyı yemek abez kaçıyo bunlarda ondandır
-
hoca su yüzden olabilir tahmin :)
hani japonlar yemeklerini çubuklarla ve normal kaşıklardan daha yavaş yiyorlar sanırım işte o yüzden diğerlerinden erken gelip kahvaltısına erkenden başlamak istedikleri için olabilir çünkü diğerleri gelip normal kaşık çatal ile onları gecerler oda bu yüzden erkenden başlamak ister ve doğal olarakta ilk japonlar yapar kahvaltısını :)
-
şimdi almanlar geceden içkiye başladıysa onları geçelim ilk olarak.fransızlara gelirsek bunlar aşkla faln uğrasan insanlar pertekizlerin bayan mı erkek mi olduğunu wermemiş a.q o yüzden onlara bayan dersek sayıları eşit zaten ikisinin bunlarda birbirleriyle uğraşsalar zaten geriye bi japonlar kalıyor mecbur onlar yemiştir a.q daha ne olsun yani...
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
cevabı versene artık yaw saatler geçti nirdesin alooo heyyyy :D
veriyorum abi cevabı kimi için aptalca kimi için salakca gelebilir ama hakkatten doğru bir turist rehberinden duydum.japonlar kahvaltıya geç ineceklerinde kendilerine yemek verilmeyeceğini düşünüyorlarmış bunun için kahvaltıya her zaman ilk giderlermiş. sorunun cavabı işte bu ;)
01-02-2008-01:40:09
live in izmir
-
lan balık bile bundan daha mantıklı
-
benim dediğim daha mantıklı :| bu hiç mantılı değil :|
-
bu japonların kanında türklük varmış demekki.. yemek bitmeden biz bitirelim mantığı :A
-
svs bunu yazdı:
lan balık bile bundan daha mantıklı
kardeş mantıkla fln alakası yok mantık deyip deyip duruyonuz adamların kültürlerinde varmış böle bişi demek ki kafaları bunlara çalışıyormuş ;) adamlar zaten aç
Toplam Hit: 12762 Toplam Mesaj: 49