3 Kağıtçılar Bi Baksın İşimiz Var :)
-
bu şekil bir hareket tarzı yanlış olur.
bir öğrenci velisi ve birkaç öğrenci, valiliğe bu konuyu anlatan dilekçe verin .soruşturma açılır hemen. isminizide vermezler emin olun. denedik ve 4 kişinin kellesi gitti. en güzeli dediğim gibi yapın.
-
dostum hiç gözünü korkutma bence yap ama adam gibi yap ki millet tırssın.
faksı çekerken ptt den değilde kırtasiyelerden çek.
ve içeriği meb e uygun olacak tabi bunu iyi araştır.
mühür ve imza kısmını artık bi şekilde halledersin.
-
kemalperk bunu yazdı:
-----------------------------dostum hiç gözünü korkutma bence yap ama adam gibi yap ki millet tırssın.
faksı çekerken ptt den değilde kırtasiyelerden çek.
ve içeriği meb e uygun olacak tabi bunu iyi araştır.
mühür ve imza kısmını artık bi şekilde halledersin.
-----------------------------
bide akıl veriyosun ya kim tırsacak resmi yaznın şekli şemali bellidir. daha yollayacağı yazının dosya numarası kaçtır onu bilmeyen biri nasıl olurdu tarih ve sayı atarak üst yazı yolluyacak okul müdür malmı milli eğitim müdürlüğünü arayıp bize niye faks çektiniz demezmi. bırakın bu çocukça işleri gidin hakkınızı yasal yoldan arayın. demekki haksızsın gayri resmi yollardan korkutmaya çalışıyorsun. -
atat bunu yazdı:
-----------------------------
sen boşver bu işi. Sanane elalemin disiplininden :) sen otur kitapçıklarını oku arkadaşım. Dertsiz başına dert alma :) Ok, kal sağlıcakla
-----------------------------Usta zaten ben okulumu bitirdim :) Ama bir okulda okuyan sevdiğim var 4 yıldır konuşuyoruz ondan yana bir sıkıntım yok ama arkadaşları ve okul ortamı canımı acıtıyor. Okulu biraz sıkıştırmak istemiştim :(