3 Şehit - 13 Yaralı - Cizre"De Hain Saldırı!
-
Az önce haberlerde geçti, Şırnak / Cizre'de pusuya düşürülen araçta 3 askerimiz şehit edildi,13'de yaralı var.
( Diyarbakır'da yakalanan bomba yüklü araç yakalanmasaydı belkide şehit sayımız artardı.Bu bağlantıdan da şüphe ediliyor.)
-
Apo'nun piçleri , yıldıramaz bizleri! -
şehitlerimizin ruhları şad mekanı cennet olsun
-
Allah yakınlarına dayanma gücü versin.
-
abi bu böyle gitmez burdan sivil bir örgütlenme için çagrida bulunuyorum herkese devlet terörü silecek operasyon için gerekli yasa ve izini çikarana kadar askere gitmek istemiyorum diye bir mektup yazalim herkes meclise göndersin ve uyansinlar artik kimse ölmek istemiyor benim elimde sefer görev emrim var bundan daha kötü haldemi olacagiz al beni tekrar askere ver askeriyeye yetkiyi sana kelle üstüne kelle alayim.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------abi bu böyle gitmez burdan sivil bir örgütlenme için çagrida bulunuyorum herkese devlet terörü silecek operasyon için gerekli yasa ve izini çikarana kadar askere gitmek istemiyorum diye bir mektup yazalim herkes meclise göndersin ve uyansinlar artik kimse ölmek istemiyor benim elimde sefer görev emrim var bundan daha kötü haldemi olacagiz al beni tekrar askere ver askeriyeye yetkiyi sana kelle üstüne kelle alayim.
-----------------------------Milleti askerden soğutmak olarak algılanabilir abi bu söylediklerin dolayısı ile suça girer.Daha yumuşak bir giriş ile mektup yazılabilir...
-
yapan 2 teröris miş çapraz ateş yapmışlar
-
ben gitmek istemiyorum demiyorum gideyim zaten gittimde 2004 2005 yilinda d.bakir devegeçidinde yaptim evim taktir ve tesekür belgeleri ile dolu ben askerlerimin haince pusulara gönderilmesine karsiyim ben bu ülkenin ekmegini yiyip bu ülkeye kin duyanlara karsiyim çikar sen yasani askerede temizle bu köpekleri de bende seve seve gideyim.
-
Dağda Üç Beş Domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk"üm Diyene!!! -
Allah Rahmet Eylesin!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZzZ !!
-
amerika binlerce km öteden gelip elini kolunu sallaya sallaya ırağa giriyor biz yanıbaşımızdaki bi parzani piçiyle bi pkk ile baş edemiyoruz. şehitlerimizi Allah rahmet eylesin.
-
ateş düştügü yerı yakar hocam :(( allah rahmet eylesın ..