folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 3 Şehit - 13 Yaralı - Cizre"De Hain Saldırı!

3 Şehit - 13 Yaralı - Cizre"De Hain Saldırı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    Ulan yeterrr Allah belanızı versin sizin yeterrrrrrr.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar hepimizin başı sagolsun. hakkari ve kırsalında askerlik yaparken ev baskınlarına giderdik aynı yatakta yengesi ve karısıyla yakaladıgımız çok kişilerin soy agacı yoklaması yapardım laptop ile hepsinin ermeni asıllı oldugunu ögrendim kayıt kapalı dendimi soyu bilinki ermenidir ondan dogan çocuklar bu vatana hayır getirecek degildir. babası küçük yaşta kız alıyorlar hem oglu kullanıyor hem babası bunu yapan ırk sizce kürt olabilirmi tabiki ermenidir en çok mübadele zamnında van ve yöresi siirt ve diyarbakır yöresini kürtleri katletmiş ve çogunun ırzına geçmişler onlardan dogan ermeni tohumları bunu yapıyor aslı kürt olan bunu yapmaz vatana sahip çıkmıştır dedeleri çanakkalede amaaa arada ırkı  bozulmuşlar var bununda sebebi budur gerçekte budur bunu inkar etmezler böyle terör yapan komşuları varsa atasını araştırsın soyunda dönme vardır. gerçegi göreceklerdir ankara nufus genel müdürlüğü ne bir dilekçe yazsınlar soyunu ögrensinler.

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

r.i.p...

artık küfür etmekten bıktım bunlara

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Mekanları cennet nur olsun.

.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin

Konumu silenlere inat kürdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Nereye kadar gidecek bu böyle merak ediyorum canım acıyor her Şehit haberi gelince !!!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

müstahak bize bütün bunlar.ne de olsa %47lik ile ahmaklıkta dünya birincisiyiz. 

hani nerde üçlü mekanizma , anlık istihbarat desteği yok profesyonel ordu yok stratecik ortaklık bilmem ne ? dindar cumhurbaşkanıda kar etmedi daha bugün nooolur pkk yı bitirin diye ırak gibi garabet bi ülkenin kıçını yalıyordu. ermenileri yalamak kesmedi demekki

gidip teröristin inine girip ümüğünü sıkmak , bu belaya destek verenlerin içte dışta kadın çocuk dinlemeden belasını vermek dışında herbişey denendi. bu amerikancı dindar(!) hükümette bu sorunu çözmek dışında herşeyi yapar eminim

daha çoook insan ölecek bu daha ne ki ... 

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    vukuat kesinlikle haklısın kardeşim. bu devlet toplumumuzu korusun diye var ama bu devlet idaresi görünen o ki bi kısım etnik döküntünün olmayan hakkını korumayı toplumumuzdan daha fazla önemsiyor.  ozaman vatandaş çok haklı ben bu devlete askerde vermem vergide demeye ...

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 2826 Toplam Mesaj: 19