3 TL Ye 1 Yıllık Hosting Almak İsteyen?
-
Gülmeyin tmm mı :D
Arkadaşlar reseller hesabımdan host dağıtayım biraz diye düşünürken, işin ticaret kısmı ortaya çıksın diye 3 TL gibi bi rakam koydum.
Teknik destek gibi bir sorununuz olursa ben her zaman buradayım.
İsteyen olursa bu paketin 2 kat büyüğünü 5 Tl ye verebilirim...
Paket özelliklerini aşağıdaki resimde belirttim
Ödeme: paypal-ziraat bankası- Turkcell Kredisi.
-
kalan adet:
25
24
23
22
21
20
19
19
18
-
iyi satislar hocam :)
bayagi ucuzmuş cidden :D
-
hmm (Bi ara benim yaptığım mevzu :) fakat benimkisi kısa süreli bir durumdu eğer reseller hesabı kullanıyorsan bu senin için çok büyük sıkıntılar doğuracaktır reseller aldığın firma atiyorum senin reseller hizmetine %25 cpu limiti vermiştir her site %0,5 işlemci kullansa 50 sitede hesabın suspent olur bu bir nevi satış hilesidir
sınırsız alan sınırsız bw diye satarlar cpu limiti koyarlar falan ve yüklenecek her sitenin sunucuyu biraz daha yavaşlatacağını unutma ki reseller hesabı ile bunu yapıyorsan kısa süre sonra seninde adın anasayfada cikmaya başlar senden kaynaklı olmucaktır sorun senin hizmet aldığın yer sorun cıkartıcaktır bunu göz önünde bulundur :). ) parantez içinde sana yardımcı olmak istedim :)
hayırlı satışlar güzel kampanya
edit: sonradan adet sınırı koymuşsun yeni gördüm
-
@ cuneyd
Eywallah hocam teşekkürler.
@ Gzx
Hocam adet sınırı koydum ki kimse mağdur olmasın diye. Teşekkür ederim ;)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
@ cuneyd
@ Gzx
-----------------------------beni yanlış anlamadığın için ben teşekkür ederim :). iylik yapmak isterken kötü sen olursun onun için söyledim
-
Gzx bunu yazdı:
myblackworldweb bunu yazdı:
@ cuneyd
@ Gzx
-----------------------------beni yanlış anlamadığın için ben teşekkür ederim :). iylik yapmak isterken kötü sen olursun onun için söyledim
-----------------------------anladım hocam ben eywallah ;)
-
son 18 up
17
-
teşekkürler
-
hayırlı satışlar
up olsun diye
-
sana ne kadar güvenebilirim?
keinlikle işini düşürmek gibi bir amacım yok. ancak hosting işi ciddi bir iş.
el emeği göznuru scriptimin çalınıp public edilmeyeceğinin. hergün heyklenmeyeceğimin, bi sorun olduğunda destek olabileceğinin(tlf,fax,mail,etc), sorunsuzluğun garantisini verebilir misin?