3 TL Ye 1 Yıllık Hosting Almak İsteyen?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
sana ne kadar güvenebilirim?
keinlikle işini düşürmek gibi bir amacım yok. ancak hosting işi ciddi bir iş.
el emeği göznuru scriptimin çalınıp public edilmeyeceğinin. hergün heyklenmeyeceğimin, bi sorun olduğunda destek olabileceğinin(tlf,fax,mail,etc), sorunsuzluğun garantisini verebilir misin?
-----------------------------oyle bir 1000 tl lik scripti 3 tl lik servera koyarsan hergun kafanda kurt tilki dolasir durur :)
-
underzero bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
sana ne kadar güvenebilirim?
keinlikle işini düşürmek gibi bir amacım yok. ancak hosting işi ciddi bir iş.
el emeği göznuru scriptimin çalınıp public edilmeyeceğinin. hergün heyklenmeyeceğimin, bi sorun olduğunda destek olabileceğinin(tlf,fax,mail,etc), sorunsuzluğun garantisini verebilir misin?
-----------------------------oyle bir 1000 tl lik scripti 3 tl lik servera koyarsan hergun kafanda kurt tilki dolasir durur :)
-----------------------------gelsin ben sağlayayım. ne güvenlik, ne de başka bir sorunu olmaz.
-
yahu arkadaşım
el emeği scriptini de deneme güvenmiyorsan. ben ufak çaplı kişisl siteler için, bloglar kurmak isteyip hostu olmayan kişiler için yaptım bunu...
-
benim hesabı bu yöntemle satmış olsam 3 bin yapıyo :| alan olsa ben 1 TL ye bilem verrim bu özelliklerin 2 katını :Pp
-
snnyk bunu yazdı:
benim hesabı bu yöntemle satmış olsam 3 bin yapıyo :| alan olsa ben 1 TL ye bilem verrim bu özelliklerin 2 katını :Pp
-----------------------------düşündüğün gibi olmuyor.
işlemci limiti diye birşey var
her site 0.5 harcasa 50 site %25 cpu yu doldurur...
-
myblackworldweb bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------düşündüğün gibi olmuyor.
işlemci limiti diye birşey var
her site 0.5 harcasa 50 site %25 cpu yu doldurur...
-----------------------------(: olmaz tabiki ölede o kadar müşteriyi bulsam reseller ile uğraşırmıyım hocam gider sunucu kiralarım
benimkisi sadece matematik:|