folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder 3 Top Bilardo İle İlgili Yazı Vs.. ?

3 Top Bilardo İle İlgili Yazı Vs.. ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Şu 3 top bilardonun yanında cizgiler var.18 tane.Bunların matematiksel birşeyi varmış.ÖZellikle bunlar için öğretici bir yazı, video vs.. varmı ? uzman tvdeki bilardo kısmının alayını izledim :-/ ama bunlarla ilgii yok

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

o çizgiler daha çok 3 bandta işe yarıyor. açı hesaplamada ve tpoun gidecegi yönu bulmada kullanılıyor

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

kardeş bilardoda diamond hesabı yaz çıkar bişiler :) onları oku

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

hocam bu oyun izleyerek(cd-dvd vb.) öğrenilmez. birebir tekniklerini görmen öyle kapman lazım.

adam sana orda 30 kerede ters falsoyu anlatsa videoda anlayamazsınn

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

ama sen genede semih saygıneri izle :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

o çizgiler daha çok 3 bandta işe yarıyor. açı hesaplamada ve tpoun gidecegi yönu bulmada kullanılıyor

----------------------------- 

hocam 3 bant değilde 3 top oynuyorum zaten.Ters falso düz falso vs.. hepsini deniyorum.Başarılı.Fakat o çizgilerin matematiksel bir hesabı varmış.Onları merak ettim.İsimleri neydi bilemiyordum , expert yazmış diamond diye.ARaştırayım.

http://www.bilardosport.com/wp-bilardo/2009/03/diamond-sistem-temel-egitim/

http://kaynakus.blogcu.com/dersler-diamond-sistemi-01/512123

http://www.bilardosport.com/bilardo-egitim/149-diamond-sistem-temel-egitim.html

ekstradan ;

http://www.tuzulclub.net/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

ya varya bi yerden sonra zaten göz kararı vuruosun elin alıştıktan sonra artık beyinin yapıyor bazı vuruşları emin ol sadece biraz antreman ve pratik :) ben bile tam hesabını bilmiyorum aslında he:D ama öğrenmekte fayda var tabi :D o akdar 3 bant oynadım şimdi pool a geçtim tabi o ayrı :D

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam mutlaka alışkanlık kazanıyorsundur oynadıkça.Fakat falso vereyim derken çıtlattırdığım çok oldu.

http://www.tuzulclub.net/

sitesinde flashla falan anlatmış.Topun dış çevresinin 1/6 sı çık kısmıdır demiş.Şimdi mevzuyu anladım mesela.Ayrıca vuruşların çıkması falan var.Nasıl ve nerden gideceğini tahmin edebiliyoruz.

Oynadıkça açılıcaz bakalım.Bizim üninin birde bilardo klübü olsa (varsada bilmiyorum).Biraz çalışıp birşeyler yapacağım.Çok zevkli geldi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

3 band vakasi güzel.

ulen bu oyunla ilgili bir kac durum var sinir oluyorum kendime, :P 

1- atışı yaptktan sonra toplari izlemiyorum, ( Gözleri kırpıştırma ihtiyaci hissediyorum ). 

2- masaya aşırı egiliyorum toplari gormek hiza almak adina, bu seferde 3. topu kaybediyorum goruş acisindan.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

he la hesap yapıyorlar topu şura şöyle atarsam böyle olur falan diye bulursan banada haber ver bir bulamadım :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Yahu ne matematiği semih saygıner ne kadar matematik biliyordu ki :\

Bence tecrübe ile alakalı bir mevzu.

Hem matematikte tahmin yanıl olayı yoktur. Eğer matematik yapıyorsan gidip vurduğun banttan dönen topun istediğin açıda dönmesi için cetvelle nereye vuruş yapman gerektiğine bakarsın. Topun yerini tam olarak ölçmen gerekir. Yani matematik göz kararıyla kek yapmak değildir.

Toplam Hit: 3984 Toplam Mesaj: 12