folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder 30 - 35 Bin TL Arası Araç Tavsiyesi

30 - 35 Bin TL Arası Araç Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kiokhan bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı

Satılık subaru var sorunlu Avrupalılardan (volvo hariç) uzaklaşın. 

Muridim subarunun detaylari resimleri paylasirsan bakmak isterim.

I love Japan car

Subaru aşktır subaru arabanin sekil almis halidir subaru baska bir seydir o benim sari ayakli mavi atimdir 

Tum detaylari ogrenmek istiyorum 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geely Emgrand yada FC modellerini tavsiye ederim (kullanıcısıyım) 

Eğer düşünürsen rahatlıkla alabilirsin, yok çin malıdır v.s gibi abuk söylentilere kanma, ben almadan önce çok araştırdım ve aklımda onlarca soru işareti vardı ancak aracı alıp kullandıktan sonra "boşuna kaygılanmışım" dedim ve tavsiye ederim.
    Elbette satarken hızlıca satılan araçlar gibi olmaz ama illa ki müşterisi çıkacaktır çünkü o fiyatlarda böyle bir araç yok, bu araçları dost/akraba tavsiyeleri ile alan çok var, yeni yeni keşvediliyor ve zamanla aracın fiyatı daha da değerlenebilir.

Tavsiye ettiğim araçların ikiside aynı motor ve şanzımana sahip ama donanımsal özellikleri farklı.
    1.5 toyota motorludur (triger zincirli) ve bu yüzden parça ve işçilik sıkıntısı yoktur ancak far, stop, ayna v.s dış parçaları biraz pahalıdır ve tek kötü yanı da budur ancak yine de aman aman diye bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Ben 2016 yılından beri FC modelini kullanıyorum, aracım 2012 model lpgli, rutin yağ v.s bakımlarını yaptırarak kullanıyorum ve şimdiye kadar  herhangi bir sorun/arıza yaşamadım.
    Donanım ve konfor olarak 40 - 50 bin tl bandında olan araçlarla rahatlıkla kıyaslanabilir, motor performansı ise yüksek devirlerde gayet iyi ancak düşük devirlerde ve özellikle rampalarda biraz hantal kalıyor ancak araç limitlerine alışıp bilinçli kullanımlarda herhangi bir performans yetersizliği yaşatmıyor, ben bu limitlere alıştığım için çok ağır yükte bile işimi rahatlıkla görüyorüm, aracın sağından solundan olur olmaz sesler veya başka bir sorun yaşamdım. İç genişlik bagaj v.s fazlasıyla büyük zaten araç D sınıfı, yakıtı da uygun.
    Yol tutuş ve kaporta sağlamlığı bu aracın en sevdiğim tarafı çünkü fiyatından beklenemeyecek kadar iyi, kapıların tok sesi bile kendini belli ediyor
    Ben bu aracı 22.250 tl ye aldım ve şuan benim aracım ile aynı model ve kmde olanlar 26 - 28 bin tl fiyatlarına geldi ama satmayı düşünmüyorum
    Ne var ne yoksa olduğu gibi yazdım, bu araçları aklından geçiren tüm arkadaşlara tavsiye ederim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
    aracın resmi ( Maşallah demeyi unutmayalım :D )

LhaNeT tarafından 28/Oca/19 03:49 tarihinde düzenlenmiştir

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Guzel konu bende yaza dogru almayi planliyorum su an birikim asamasindayim 25k ile 35k arasinda bisey bakiyorum ilk aracim olacak. Su an araba tecrubem ehliyetin sinavini gecebilecek seviyede. 2 3 ay piyasaya bakmayi planliyorum hem biseyler ogreneyim hemde biraz biriksin kafasindayim kredi ile ugrasmak istemiyorum. Pejolara bakiyordum bu ara 307 filan.

Genel olarak marka model belirtirken yillari yanina eklerseniz konu tadindan yenmez. 

Birde benim gibi birine onerileriniz nedir yani baktigim aracin kmsi icin yillik ortalama ne kadar kullanilmissa normaldir yada nerelerdeki boyalar can sikar (kaput ve tavan deniyor genelde). Su agir hasari tam cozemedim zaten 15k hasar mesaji ekliyor mesela ilana ama agir hasarli demiyor baskasinda 10k hasar var ama agir hasar ibaresi koyuyor.

Kreyzi tarafından 28/Oca/19 08:05 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    uzengil bunu yazdı

ford fiesta trend ya da titanium 1.4 tdci 2013-2011 arası

fiat linea 1.4 dizel 2011-2013 arası

renault clio 1.5 dci joy 2013+

bunlar arasında kaldım sanırım 30 35bin TL arası baska bulamadım

ve

fiat linea 1.4 dizel 2011-2013 arası

neden bu kadar ucuz

Bu fiyata fiesta 2011 2013 goremedim hocam ben mi yanlis bakiyorum :/ 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

BMW 4.18i  2016

Mercedes CLA 200 AMG 

Bu ikisi arasında git gel yapıyorum.

Bilgisi olan, yorum yaparsa sevinirim. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

BMW 4.18i  2016

Mercedes CLA 200 AMG 

Bu ikisi arasında git gel yapıyorum.

Bilgisi olan, yorum yaparsa sevinirim. 

mercedesciyim. mercedes E den sonra Mercedestir. gerisi passattır jettadır.  heryer cla dolu mercedes tüm modelleri birbirine benzetmeye başladı. yanlış. 

sırf tipi için bmw 4 alırdım. 

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MsXLaBs
    MsXLaBs's avatar
    Erkek

Selamunaleyküm hacılar. Yakın zamanda bizim de bi araç alma durumumuz söz konusu. Chevrolet Cruze Hatchback var şu anda aklımda olan bu araç nasıldır. Bir de kendi içerisinde paketlere ayrılıyor hangi paketi seçmek mantıklı olur?

Not: Hem binek hem de veteriner hekim aracı olarak kullanılacak. Bütçe 35Bin-45Bin TL arası olmakla beraber önerilere de açığım.

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

1.4 fiesta trend bulabilirsin ama bulduğun araçların mutlaka kazası hasarı vardır. Takıntın yoksa tavsiye ederim. Çok az yakıyor

Fiesta kullanıcısıyım en sevmediğim özelliği bagaj hacminin çok az olması. Araç içi biraz dar çok cüsseliysen ve yakınların da öyleyse sıkıntı yaratır sedan modellere yönel.

bunlar haricinde sevdiğim bi araba zevkle kullanıyorum tavsiye ederim

Bidaha araba alcak olsam golf ya da suv araçlar tercih ederim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

2004 megane-2 sedan var dizel ilglenen olursa 

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

2010 model olup 30-35 e bulman zor ama ben 2006 seat Ibiza kullanıyorum, memnunum, yakıt cimrisi, Alman motoru ortalamaya gore saglam bir araç, en dolusu ve km si düşük olanı 35 e bulursun, 

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
Toplam Hit: 5169 Toplam Mesaj: 41
araba azyakarçokkaçar otobanfaresi yılann araba