folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder 30 - 35 Bin TL Arası Araç Tavsiyesi

30 - 35 Bin TL Arası Araç Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

70-75k lara otomatik dizel yada çok az yakan benzin az km li temiz ne alınır? Hatchbak olur sedan olur

Not late for nothing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

2010 model olup 30-35 e bulman zor ama ben 2006 seat Ibiza kullanıyorum, memnunum, yakıt cimrisi, Alman motoru ortalamaya gore saglam bir araç, en dolusu ve km si düşük olanı 35 e bulursun, 

Bunu sormaya gelmistim bende dundendir bakiniyorum ibizalara denk geldim hosuma gitti. Hem araba ozellikleri hem fiyati uygun piyasada temizleri vardi ilanlara hizlica bakindim oyle. Kullanim deneyimi nasil hocam ilk arac icin uygun mudur acaba. Birde fiestaya binmissindir illa ic hacim olarak hangisi daha ferah. 2008 filan pololarada bakiniyorum yine bu aralikta bi araba benim icin.

40 45k arasi guzel fiesta bulunuyor ama ibiza daha uygun geldi bana parasal acidan mumkun mertebe borca bulasmadan cozmeyi dusunuyorum. 

Paketlerine de baktim cok fiat gibi cok ucuk farklar yok ama stylus idi sanirim paketin ismi full sayiliyor sanirim cobra mi combra mi ney full arti full diye yazilmisti 1 2 forumda.

Megane symbol filan nedense icime sinmedi bi turlu. 

Direk sorulari sana yagdirmis gibi oldum ama genel anlamda muridlerin fikrini alayim dedim araba olayinda yeniyim su an komple arastirma evresindeyim.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

1.6 otomatik era lpg li var bendede dusunen varsa ilana koydum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gortaburun
    gortaburun's avatar
    Erkek

2012-2013 Chevrolet Aveo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    EdepsizPenguen bunu yazdı

2010 model olup 30-35 e bulman zor ama ben 2006 seat Ibiza kullanıyorum, memnunum, yakıt cimrisi, Alman motoru ortalamaya gore saglam bir araç, en dolusu ve km si düşük olanı 35 e bulursun, 

Bunu sormaya gelmistim bende dundendir bakiniyorum ibizalara denk geldim hosuma gitti. Hem araba ozellikleri hem fiyati uygun piyasada temizleri vardi ilanlara hizlica bakindim oyle. Kullanim deneyimi nasil hocam ilk arac icin uygun mudur acaba. Birde fiestaya binmissindir illa ic hacim olarak hangisi daha ferah. 2008 filan pololarada bakiniyorum yine bu aralikta bi araba benim icin.

40 45k arasi guzel fiesta bulunuyor ama ibiza daha uygun geldi bana parasal acidan mumkun mertebe borca bulasmadan cozmeyi dusunuyorum. 

Paketlerine de baktim cok fiat gibi cok ucuk farklar yok ama stylus idi sanirim paketin ismi full sayiliyor sanirim cobra mi combra mi ney full arti full diye yazilmisti 1 2 forumda.

Megane symbol filan nedense icime sinmedi bi turlu. 

Direk sorulari sana yagdirmis gibi oldum ama genel anlamda muridlerin fikrini alayim dedim araba olayinda yeniyim su an komple arastirma evresindeyim.

dostum mesajı yeni gördüm, almadıysan yorumumu yazayım,;

ibizaların herhangi bir kranik sorunu yoktur ve tüm elektronik, motor parçaları vosvogen grubu ile uyumludur, o yüzden parçası rahat bulunur, sadece plastik parçalar için orjinal ararsan pahalı gözükebilir, dezavantajı bana göre iç malzeme kalitesi iyi değil, trim sesleri kesin olur diyorum, mesele aracına temiz bakanı bulmak ki 35 e kesin bulursun, ben 29 a almıştım km 200bin di, alırken araç sahibini direk ustasına görütdüm ve ustası ile konuştum, adam araca kefilim dedi, sende aynısını yapmalısın, aracı aldığın kişi tüm km bakımlarını aynı ustaya yaptırmış olmalıki her 10k km de o  usta tüm sorunları bilsin, öbür türlü aracıyla ilgilenmemiş durumuna düşer araç sahibi, yakıt konusunda ibiza piyasadeki en ucuzlardan birisi, ben lpg kullanıyorum, 30lt lpg ile yaklaşık 400km yapıyorum, benzinde de 100km hızı geçmezssen düşükdür yaıkıtı, aracda yük durumuna göre çekişi zorlanıyor, 1.4 motor olduğu için kalkışları çok güzel fakat eğer %25 eğimli bir yola gelsen ve hızını almadan girsen 2 vites düşürmen gerekebilir, iç hacım olarak fiestalar nasıl bilmiyorum fakat, bu arçda arka ve ön kapının yüksekliği oturan birisinin omuz hizasına geliyor, o yüzden güvenlik aççısından çok daha mantıklı ve hacim olarakda ferah gösteriyor, ama ben tek kullandığım için 4 kişilik bir aile nasıl düşünür bilemem, ama hb polodan daha geniş olduğunu söyleyebilirim, aracın bagaj hacmi küçük gelebilir, doğal olarak, ben simit lpg taktığım için yedek lastik bagajda çok yer kaplıor banada en fazla 170lt hacim fln kalıyor, ama arka koltukları yatırabilirsin, ozmn daha geniş bir hacim kullanırsın, bende aracı alırken senin gibi polo-megane-fiesta lara baktım, megan 1 den sonrasına bakma, megane 5 güzel şuan, polo lar gereğinde fazla pahalı fakat malzeme kalitesi olarak en iyiside polo, fiestaların yakıt cimriliği nasıl bilmiyorum ama amerikan aracı yerine alman aracını tercih ettim ben, genel olarka bunlar, sormak istediğin bişey varsa cevaplarım pm ile.

edit: araç 2019 da alındı, kazası, boyası hiçbir durumu yok, önceki sahibi 120k km en beri her 10k km de bakımını yaptırmış bana vergisi sigortaı fln maliyeti 30,5k tl ye geldi bilgin olsun

EdepsizPenguen tarafından 02/Mar/19 11:56 tarihinde düzenlenmiştir

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Beyler halen aramızda benzin ve dizel araba arasında  mantığı anlamayanlar var .

Çok düz anlatıcam benzinli arabayı öven veya dizel arasında  bir fark yok diyen arkadaşlara.

Dizel araba alıp yıllık  20-18  bin km  altında yol yapıyorsanız benzinli araba  mantıklı.

Ama ben  çok yol yaparım derseniz dizel.

Bakımları  dizelin çok pahalı diyen arkadaşlar var . Adam  yıllık  10 km  yolyapsa bile yine karlı.

Benzin ve dizel arasında  pompada fark kalmadı  gibi bişey . Ama  dediğin gibi yapılan yol km  olarak baya fark var .

Ve evet dizel  kulllanıyorum  yıllık 20-25 arasında yol yapıyorum.

Az km  yol yapsam bile dizel alırım.Dizel arabalar  genel itibariyle  benzinli arabalara  göre  güçlü oluyor.

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

Valla hocam ben 2 ay once nisaan micra 1.4 tekna lpg benzin li aldım arac 150.000 km de   arac 2003 model adamlar  otomatık yagmur sensorune kadar koymus ewet arabanın parcaları biraz pahalı ama taş gib araba  az yakar cok kacar hesabı  suan 0.28 kurus yakıyo ki benım ıcın cok iyi bi fıyat aracı 26.000 e aldım biraz masrafı oldu 2-3 bin harcadım duzelttirdim sagını solunu suan nazar degmesın cok memnunm bakmanı tavsiye ederim acıkcası  arac manuel bu arada otomatik degıl 

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

megane 2 2004 dizel sedan var ilgilenen varsa

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

3 kişi ilgilenen varsa die zarflamış . 

Benim araba ilgilenen varsa deyip  LİNK arsanız  çok yakışıklı olacak . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 5593 Toplam Mesaj: 41
araba azyakarçokkaçar otobanfaresi yılann araba