30 Ağustos Zafer Bayramı (Güç Gösterisi)
-
30 ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yılı nedeniyle Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.
TSK'NIN GÖVDE GÖSTERİSİ
Törende tamamı Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait milli silah, tank ve helikopterlerle gövde gösterisi yapıldı.
not: En azından her yere büst dikeceğimize, ona buna klavye başında klavye delikanlısı kesilip twitter'dan sallayacağımıza birşeyler yapıyor adamlar. Töreni izledim insan gururlanıyor.

TurkForces tarafından 30/Ağu/15 13:07 tarihinde düzenlenmiştir
-
Bu törenler her sene yapılıyordu, Diktatörümüz iktidar olduğunda kademeli olarak ortadan kaldırıldı. Vatan caddesi geçişleri vardı klasik olarak her yıl yapılırdı resim çektirmek için zibilyon çocuk ailesini çeke çeke götürürdü. Geçmişte var olan şeyi kaldırıp sonra geri getirmek :) sadece gülüyoruz çok toysunuz... Bir de bayrak taşımak eskiden suç değildi herkes sırtına bayrağını alır, ayyıldızlı şapkasını takar sokaklarda eğlenirdi çok değil 2002 öncesi...
-
Allah Ordumuz un her daim yanında olsun.onca olumsuzluğa rağmen dimdik ayaktalar.
-
SpectatorX bunu yazdı
not: En azından her yere büst dikeceğimize, ona buna klavye başında klavye delikanlısı kesilip twitter'dan sallayacağımıza birşeyler yapıyor adamlar. Töreni izledim insan gururlanıyor.
:)
-
Kısa zaman önce bu tip kutlamaları "askeri vesayetten gelen bir davranış örüntüsü" diye belirli kesim tarafından yeriliyordu. Ne hikmetse bu dönemde iltifata değer bir güç gösterisi gibi görülüyor.
Güç gösterisini farklı alanlarda yapmamız beni daha fazla tatmin ederdi. Bakın tank yaptık, askerlerimizi aylarca küfür kıyamet 5 dakikalık geçiş için disipline ettik çokta gurur duyulacak bir şey değil. Zaferimizin 93. yılında zihniyet olarak bir gelişim sağlayamadığımızı görmek üzücü olmalı. Ama buna seviniyoruz.
Dipnot: Bayramımız kutlu olsun. Nice 93 yıllara.
Austen tarafından 30/Ağu/15 13:18 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdı
Bu törenler her sene yapılıyordu, Diktatörümüz iktidar olduğunda kademeli olarak ortadan kaldırıldı. Vatan caddesi geçişleri vardı klasik olarak her yıl yapılırdı resim çektirmek için zibilyon çocuk ailesini çeke çeke götürürdü. Geçmişte var olan şeyi kaldırıp sonra geri getirmek :) sadece gülüyoruz çok toysunuz... Bir de bayrak taşımak eskiden suç değildi herkes sırtına bayrağını alır, ayyıldızlı şapkasını takar sokaklarda eğlenirdi çok değil 2002 öncesi...
bu gururu yaşamak kimi rahatsız edecek diye merak ediyordum... Her zaman birileri çıkar zaten..
-
Tayyip erdoğan olmasa bunların hiç biri olmazdı.... helal sana büyük usta
-
elcondor bunu yazdıRETRET bunu yazdı
bu gururu yaşamak kimi rahatsız edecek diye merak ediyordum... Her zaman birileri çıkar zaten..
Niye rahatsız olayım, askeri gösterileri severim. Sike sike milliyetçi davranmak zorunda kalmanız hoşuma gidiyor. Yakında Atatürkçü de kesileceksiniz 2 yada 3 seneyi geçmez :D
-
-
Liderlerin Lideri Recep Tayyip Erdoğan.
-
Hamdolsun uzun adam sayesinde geri geldi geleneceğimiz
recep tayyip erdoğan zafer bayramı 30 ağustos atatürk güç gösterisi cumhurbaşkanı kılıçdaroğlu bahçeli