30 Ağustos Zafer Bayramı (Güç Gösterisi)
-
student bunu yazdıTorNaVida bunu yazdırappermcs bunu yazdıSpectatorX bunu yazdı

Herşey iyi güzel de bu SAP! neden dikiliyor orda mal gibi tek başına?
Başkomutan askeri ayakta selamliyor.
Kıskananlar çatlasın ,
Bu dunyada kiskanilacak bi sahis varda oda Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tür.
-
Vay beee..
Cok değil, geçen seneye kadar Atatürk düşmanı olan ampul kafalilar, bugün Atatürk cü olarak boy göstermeleri beni duygulandirdi..
-
student bunu yazdıTorNaVida bunu yazdırappermcs bunu yazdıSpectatorX bunu yazdı

Kıskananlar çatlasın ,
şaka gibi ne kıskandık sorma uzun adamı ayy keşke bizde cb olsak da ülke kan ağlarken kumpas kurduğum orduma yalancıktan selam versem
-
Nasılsa siyasi konuya döner bu da :)
Genelde böyle konuları birkaç sayfa okurum kapatırım nasılsa tartışmaya dönecek diye de söylemeden edemeyeceğim,
yahu 2 sene önce "italyan faşizminden kalma adetler" olarak tanımladıkları bu gösterileri bugün övenlerin kafası hap atıp kediyle gangbang takılan farelerde yok yeminle :)
Gerçi dün yurda davet ettiklerine bugün vatan haini diyenlerin , dün faşist adetler dediklerine bugün alkış tutmaları çok mantıklı geldi bi an :)
Che anıtında "çok mümindi" diye beyanat verdiğiniz gün oyum sizin lan :D :D saydı duydum :) -
SeRDaR bunu yazdıstudent bunu yazdıTorNaVida bunu yazdırappermcs bunu yazdıSpectatorX bunu yazdı

Kıskananlar çatlasın ,
şaka gibi ne kıskandık sorma uzun adamı ayy keşke bizde cb olsak da ülke kan ağlarken kumpas kurduğum orduma yalancıktan selam versem
Kıskanmadıysan sorun yok ,niye üzerine alınıyorsun ?
Ülkenin Cumhurbaşkanına , Başkomutanına hakaret edenlere , sadece '' kıskananlar çatlasın '' demişim ,ben hakaretle karşılk da vermemişim , niye sen üzerine alınıyorsun ?
Böyle bir konuda bile Ordumuzla Gururlanmak yerine , Cumhurbaşkanına , Tayyip Erdoğana hakaret etmek , hazımsızlığın ne derece olduğunu gösteriyor.
Yapmayın bunu , bari bu günlerde yapmayın.
-
student bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıstudent bunu yazdıTorNaVida bunu yazdırappermcs bunu yazdıSpectatorX bunu yazdı

Kıskananlar çatlasın ,
Ülkenin Cumhurbaşkanına , Başkomutanına hakaret edenlere , sadece '' kıskananlar çatlasın '' demişim ,ben hakaretle karşılk da vermemişim , niye sen üzerine alınıyorsun ?
Böyle bir konuda bile Ordumuzla Gururlanmak yerine , Cumhurbaşkanına , Tayyip Erdoğana hakaret etmek , hazımsızlığın ne derece olduğunu gösteriyor.
Neden biliyor musun kendi dahil bir Allahın kulu onun samimiyetine inanmıyorda ondan
-
student bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıstudent bunu yazdıTorNaVida bunu yazdırappermcs bunu yazdıSpectatorX bunu yazdı

Kıskananlar çatlasın ,
Bu mal kendi ağzıyla söylemedi mi SAP! gibi durmakla olmaz o işler diye. Neden şimdi SAP! gibi duruyor onu merak ettim ben..
Yoksa SİKESİKE mi duruyor :)
hazımsızlık değil bu keyiften orgazmın doruklarına çıkmak anlayamazsınız aktroller:)
-
Kıtalar arası balistik füze yapılsın ondan sonra gövde gösterisi lütfen.
-
TorNaVida bunu yazdıstudent bunu yazdıTorNaVida bunu yazdırappermcs bunu yazdıSpectatorX bunu yazdı

Kıskananlar çatlasın ,
Bu dunyada kiskanilacak bi sahis varda oda Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tür.
Ne kadar samimiyetsiz, zoraki ve yapmacık bir yorum olmuş
-

recep tayyip erdoğan zafer bayramı 30 ağustos atatürk güç gösterisi cumhurbaşkanı kılıçdaroğlu bahçeli