30 Ağustostan Sonra Ne Olacak.
-
yav hocalar ben bu ergenekonun ne oldugunu hala anlamadım desem ayıp olurmu :S
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------yav hocalar ben bu ergenekonun ne oldugunu hala anlamadım desem ayıp olurmu :S
-----------------------------Anlamış gibi yap, çoğu kişi öyle yapıyor.
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------yav hocalar ben bu ergenekonun ne oldugunu hala anlamadım desem ayıp olurmu :S
-----------------------------
Aydın insanları toplama calısması.. -
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------Sorpix bunu yazdı:
Aydın insanları toplama calısması..
-----------------------------bi bombayla basladı onu biliyorum sonra toplamalar basladı...
kim dava actı
sucları neymiş
ozellikle su ordu mensuplarına ayıp oldu diye dusunuyorum...
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------Sorpix bunu yazdı:
Aydın insanları toplama calısması..
-----------------------------bi bombayla basladı onu biliyorum sonra toplamalar basladı...
kim dava actı
sucları neymiş
ozellikle su ordu mensuplarına ayıp oldu diye dusunuyorum...
eski generaller bunlar abicim coluk cocuk deilki.. -
Bush Ağustos ta Petrol stoklarını tamamlıyacağını söyledi kongrede..Büyük olasılık Savaş çıkacak diye yorumlanıyor ama gündem şu an kitlenmiş durumda..
-
30 Ağustos sabahı darbe olacak ! bunu silmeyin demişti dersiniz.
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------30 Ağustos sabahı darbe olacak ! bunu silmeyin demişti dersiniz.
Abi artık bu saatten sora darbe fln olmaz.. -
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------30 Ağustos sabahı darbe olacak ! bunu silmeyin demişti dersiniz.
-----------------------------Dikkatli ol, fazla belli etme, seni de alırlar içeri :)
-
Bu ülkede darbe olmaz.Darbe olmayacagı için istikrarsızlık olusturmaya calısıyorlar zaten.Onu da az cok basarıyorlar ve bu devam edecek.Erken seim olacak gibi ama bu secimde chp basa gecemeyecek.Büyük ihtimal akpnin yeni partisi gececek veya amerika baska bir adam bulduysa onu gecirtecek tabi bu az bi ihtimal.