folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 30 Ağustostan Sonra Ne Olacak.

30 Ağustostan Sonra Ne Olacak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:
    -----------------------------

uz-i bunu yazdı:

devam eder ya

ne dwm eder :S

Kaldığı yerden... Senaryoya gerek yok Büyükanıt gider Başbuğ gelir çok mu enteresan bi olay ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Büyükanıt en hayranı olduğum komutanlardan biri.

Gitmesi bizim için pek hayırlı olmaz bence. Ama inşallah gelende onu aratmaz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:

darbeler ülkeyi ne kadar geriletsde en azından bir takım zihinler yok olmaya mahkum olur,artık her şeyin temelleri daha sağlam atılır ama taabiki bu olay darbe olmadan gerçekleşe her şey çoook daha güzel olur.. insallah bu millet herhangi bir olayın vesilesiyle öyle bir kenetlenir ki bir daha en ufak bir bölünme yaratacak propagandalar çevik kuvvetlere gerek kalamdan halkın GÜÇ KULLANMAYAN OTORİTESİ OLAN "BİRLİKLE" çözülür..

---------------------------

yani Bizkaçkişiyiz hareketi

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mucahits
    mucahits's avatar
    Erkek

iceri cekerler ve yaptıgı isin cürük meyvelerini toplamaya baslar....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiridoz
    asiridoz's avatar
    Erkek

birsürü yazdım yazdım sildim yazmıyom lan!

insanı özyönetime zorlar bunlar...(anarşizme)

30 Ağustostan sonrası için bir çok şey üretilebilir şu anda...

ilk başta

akp kapanırsa              ||||||||||||||||||||   akp kapanmazsa diye ayırmak gerek bir mesajda yazıyordu

ergenekon uzun yıllar devam eder diye ( belki de ortalığı karıştırarak galyana getirmek için yapılan birşey) ki devam edecek bencede,ardından denildiği gibi 2-3 kişiyi alırlar içlerinden gerisi serbest o zamana kadar amerika neler yapar??

adam petrolü tamamlıyormuş savaşa hazır...çok basit oyun gibi düşünün elinde güç olduğunda direk saldırabiliyorsun

toplumu ezilmiş,çoğunlukla iç karışıklığı olan yerleri ve çıkarları için kullanabileceğin bölgelere saldırıyorsun.Demokrasi adı altında yapılan işkenceler aslında maskenin arkasındaki yüzünü gösteriyor bir karikatürde görmüştüm buş<u çıkarıyorlardı şeytanın içinden aynısı ...

Darbe konusunda hiç yaşamadım yaşamak istemem...

herşey bir kenara akp kapanırsa arkasından kimin geleceği meçhul?kim gelebilir ki sizce adam akıllı parti var mı?

eğer ak parti açık durursa daha çok oy toplar gibime geliyor...Kapanırsa başka ad altında kurulur çünkü her noktaya adam yerleştirmeyi başardılar...ne bilelim?Toplum körü körüne gider gitmez bilinmez ama

>>> bir an önce toplumun gözlerinin açılması dileğiyle...

başka birşey diyemem...

bende

Toplam Hit: 6387 Toplam Mesaj: 46