300 Kişilik Radyo Hosting Aylık 20.00 TL
-
300 Dinleyici
Limitsiz Trafik
128 KB Yayın Kalitesi
Aac Plus Desteği
Raporlama Desteği
WHMSonic Panel türkçe
Ücretsiz Auto Dj 4000MB
Özel Port
Ücretsiz Kurulum
%99,8 Uptime Oranı
7/24 E-Posta+Telefon+msn
İletişim bilgilerimiz ...
Msn : satis@tr-sistem.com
Gsm1: 0537-866-2006 -- Mehmet Ali KINAR
Gsm2: 0532 768 99 03 -- Metin SÜREK
Web : WEB Hosting VE RADYO Hosting Hizmetleri. -
radyo deyince aklıma Darksun gelmiyo ama, Darksun deyince aklıma radyo geliyo artık sayende :D
-
Lazım olur saolasın.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
radyo deyince aklıma Darksun gelmiyo ama, Darksun deyince aklıma radyo geliyo artık sayende :D
arkadaşım ne dedin var benimle anlamadım ekle msn adresimi görüşelim .. saygı sevgi vercevesinde ama konularıma balta vurarak bişey elde edemezsin .. bana yoneticiler desinki yapmayın bu işi bende yapmam izin alarak yaptığım için bir sakınccasının olduğunu zannetmiyorum ki burda kötü bir durumda yok ortada .. dostluklar tartışma ve kavgayla başlarmış .. kolay gelsin allaha emanet ol yardımcı olabileceğim bir durum varsa hezaman açığım ..
-
usta soyle 50 kisilik bir paketin yokmu? ucuza bir aylik bir deneme yapicagim, tutarsa yukseltiriz olurmu? hatta 25 kisilikte olabilir Tbt isi olsun
-
hocam kullanım basitliği nedir ? kafamda radyo kurma planım var uzun zamandır.
-
usta ben anlatayim sana ,saw diye bi program var yanlis hatirlamiyorsam onunla guzel yayin yapabiliyorsun , yada direk muzik calcam diyorsan, winapin bir eklentisi var kurup yayin yapabilirsin
-
cahilliğime verin bu konuları bilmem de, bizim bi hoca açtı radyo internetten sınırsız dinleme kapasitesi var. istediği kadar kişi dinleyebiliyomuş.
ve yıllık maliyeti yaklaşık 400 lira falan dedi.
onunla bunun arasındaki fark ne anlamadım bilen parmak kaldırsın
-
byhewal bunu yazdı
usta soyle 50 kisilik bir paketin yokmu? ucuza bir aylik bir deneme yapicagim, tutarsa yukseltiriz olurmu? hatta 25 kisilikte olabilir Tbt isi olsun
selam ustam msn adresimizi ekleyin gerekenleri görüşelim satis@tr-sistem.com
-
joe_black bunu yazdı
cahilliğime verin bu konuları bilmem de, bizim bi hoca açtı radyo internetten sınırsız dinleme kapasitesi var. istediği kadar kişi dinleyebiliyomuş.
ve yıllık maliyeti yaklaşık 400 lira falan dedi.
onunla bunun arasındaki fark ne anlamadım bilen parmak kaldırsın
seni yemiş sınırsız diye birşey yok olamaz dinleyici oranı internet bağlantısı(sunucu) ve kbps oraniyla bağlantılıdır. ha şu varki datacenterlar havuz mantığında bağlantı kullandıkları için baya bi yüksek dinleyici kapasitesine ulabilişirsin ama burdada devreye bandwidth girer havuz bağlantılı datacenterlar limitsiz bw vermez çünkü :)
edit:onun limitsiz dediği panelinde limitsiz gözükür :) bandwidth doldugu zaman aybaşına kadar sitesi bandwidth exceeded hatası verir eğer bw kısıtlaması yoksada muhtelemen 100mbit bağlantı kullanıyordur buda radyoya 10.000 kişi girdimmi a** g*tü dağıtmaya başlar demek :)
Gzx tarafından 02/Kas/12 17:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Darksun bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
arkadaşım ne dedin var benimle anlamadım ekle msn adresimi görüşelim .. saygı sevgi vercevesinde ama konularıma balta vurarak bişey elde edemezsin .. bana yoneticiler desinki yapmayın bu işi bende yapmam izin alarak yaptığım için bir sakınccasının olduğunu zannetmiyorum ki burda kötü bir durumda yok ortada .. dostluklar tartışma ve kavgayla başlarmış .. kolay gelsin allaha emanet ol yardımcı olabileceğim bir durum varsa hezaman açığım ..
şu mesajımdan bi art niyet çıkarabiliyosan çokta gerek yok dostuğa felan. kaldıki ortada tartışma bile yok.laf mı sokmuşum sana, yada şurda daha ucuza var deyip link felan mı vermişim, ya da ben 5 liraya veririm felan mı demişim? neyin baltasından bahsediyosun.?
nası bazı müridler bişeyleri çağrıştırıyosa sende bana radyo hosting işini hatırlatıyosun. bknz. cankırca deyincede aklıma direk host gelir mesela.
teşekkürler bi ihtiyacım yok. iyi günler.