300 Kişilik Radyo Hosting Aylık 20.00 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darksun
    Darksun's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

300 Dinleyici 
    Limitsiz Trafik
    128 KB Yayın Kalitesi
    Aac Plus Desteği
    Raporlama Desteği
    WHMSonic Panel türkçe
    Ücretsiz Auto Dj 4000MB
    Özel Port
    Ücretsiz Kurulum
    %99,8 Uptime Oranı
    7/24 E-Posta+Telefon+msn

İletişim bilgilerimiz ...
    Msn : satis@tr-sistem.com
    Gsm1: 0537-866-2006 -- Mehmet Ali KINAR
    Gsm2: 0532 768 99 03 -- Metin SÜREK
    Web : WEB Hosting VE RADYO Hosting Hizmetleri.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

radyo deyince aklıma Darksun gelmiyo ama, Darksun deyince aklıma radyo geliyo artık sayende :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Lazım olur saolasın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darksun
    Darksun's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

radyo deyince aklıma Darksun gelmiyo ama, Darksun deyince aklıma radyo geliyo artık sayende :D

arkadaşım ne dedin var benimle anlamadım ekle msn adresimi görüşelim .. saygı sevgi vercevesinde ama konularıma balta vurarak bişey elde edemezsin .. bana yoneticiler desinki yapmayın bu işi bende yapmam izin alarak yaptığım için bir sakınccasının olduğunu zannetmiyorum ki burda kötü bir durumda yok ortada .. dostluklar tartışma ve kavgayla başlarmış .. kolay gelsin allaha emanet ol yardımcı olabileceğim bir durum varsa hezaman açığım .. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

usta soyle 50 kisilik bir paketin yokmu? ucuza bir aylik bir deneme yapicagim, tutarsa yukseltiriz olurmu? hatta 25 kisilikte olabilir Tbt isi olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

hocam kullanım basitliği nedir ? kafamda radyo kurma planım var uzun zamandır.

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

usta ben anlatayim sana ,saw diye bi program var yanlis hatirlamiyorsam onunla guzel yayin yapabiliyorsun , yada direk muzik calcam diyorsan, winapin bir eklentisi var kurup yayin yapabilirsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

cahilliğime verin bu konuları bilmem de, bizim bi hoca açtı radyo internetten sınırsız dinleme kapasitesi var. istediği kadar kişi dinleyebiliyomuş.

ve yıllık maliyeti yaklaşık 400 lira falan dedi.

onunla bunun arasındaki fark ne anlamadım bilen parmak kaldırsın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darksun
    Darksun's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    byhewal bunu yazdı

usta soyle 50 kisilik bir paketin yokmu? ucuza bir aylik bir deneme yapicagim, tutarsa yukseltiriz olurmu? hatta 25 kisilikte olabilir Tbt isi olsun

selam ustam msn adresimizi ekleyin gerekenleri görüşelim satis@tr-sistem.com

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

cahilliğime verin bu konuları bilmem de, bizim bi hoca açtı radyo internetten sınırsız dinleme kapasitesi var. istediği kadar kişi dinleyebiliyomuş.

ve yıllık maliyeti yaklaşık 400 lira falan dedi.

onunla bunun arasındaki fark ne anlamadım bilen parmak kaldırsın

seni yemiş sınırsız diye birşey yok olamaz dinleyici oranı internet bağlantısı(sunucu) ve kbps oraniyla bağlantılıdır. ha şu varki datacenterlar havuz mantığında bağlantı kullandıkları için baya bi yüksek dinleyici kapasitesine ulabilişirsin ama burdada devreye bandwidth girer havuz bağlantılı datacenterlar limitsiz bw vermez çünkü :)

edit:onun limitsiz dediği panelinde limitsiz gözükür :) bandwidth doldugu zaman aybaşına kadar sitesi bandwidth exceeded hatası verir eğer bw kısıtlaması yoksada muhtelemen 100mbit bağlantı kullanıyordur  buda radyoya 10.000 kişi girdimmi a** g*tü dağıtmaya başlar demek :)

Gzx tarafından 02/Kas/12 17:10 tarihinde düzenlenmiştir

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Darksun bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

arkadaşım ne dedin var benimle anlamadım ekle msn adresimi görüşelim .. saygı sevgi vercevesinde ama konularıma balta vurarak bişey elde edemezsin .. bana yoneticiler desinki yapmayın bu işi bende yapmam izin alarak yaptığım için bir sakınccasının olduğunu zannetmiyorum ki burda kötü bir durumda yok ortada .. dostluklar tartışma ve kavgayla başlarmış .. kolay gelsin allaha emanet ol yardımcı olabileceğim bir durum varsa hezaman açığım .. 

şu mesajımdan bi art niyet çıkarabiliyosan çokta gerek yok dostuğa felan. kaldıki ortada tartışma bile yok.laf mı sokmuşum sana, yada şurda daha ucuza var deyip link felan mı vermişim, ya da ben 5 liraya veririm felan mı demişim? neyin baltasından bahsediyosun.?
    nası bazı müridler bişeyleri çağrıştırıyosa sende bana radyo hosting işini hatırlatıyosun. bknz. cankırca deyincede aklıma direk host gelir mesela.
    teşekkürler bi ihtiyacım yok. iyi günler.

.
Toplam Hit: 4211 Toplam Mesaj: 36