300 Kişilik Radyo Hosting Aylık 20.00 TL
-
test yayını varmı?
-
Martech bunu yazdı
test yayını varmı?
dilerseniz demo paneli oluşturabilirim .. kontrol edip ona göre karar verebilirsiniz ..
-
MaviGozluDev bunu yazdıDarksun bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
radyo deyince aklıma Darksun gelmiyo ama, Darksun deyince aklıma radyo geliyo artık sayende :D
arkadaşım ne dedin var benimle anlamadım ekle msn adresimi görüşelim .. saygı sevgi vercevesinde ama konularıma balta vurarak bişey elde edemezsin .. bana yoneticiler desinki yapmayın bu işi bende yapmam izin alarak yaptığım için bir sakınccasının olduğunu zannetmiyorum ki burda kötü bir durumda yok ortada .. dostluklar tartışma ve kavgayla başlarmış .. kolay gelsin allaha emanet ol yardımcı olabileceğim bir durum varsa hezaman açığım ..
şu mesajımdan bi art niyet çıkarabiliyosan çokta gerek yok dostuğa felan. kaldıki ortada tartışma bile yok.laf mı sokmuşum sana, yada şurda daha ucuza var deyip link felan mı vermişim, ya da ben 5 liraya veririm felan mı demişim? neyin baltasından bahsediyosun.?
nası bazı müridler bişeyleri çağrıştırıyosa sende bana radyo hosting işini hatırlatıyosun. bknz. cankırca deyincede aklıma direk host gelir mesela.
teşekkürler bi ihtiyacım yok. iyi günler.hocam yanlış anlamadan kaynaklanan bir durumdur .. hata bendedir .. hakkınızı helal edin .. özürlerimi kabul edin ..
-
konu güncel satışlarımız aktif ...
-
MaviGozluDev bunu yazdıDarksun bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
radyo deyince aklıma Darksun gelmiyo ama, Darksun deyince aklıma radyo geliyo artık sayende :D
arkadaşım ne dedin var benimle anlamadım ekle msn adresimi görüşelim .. saygı sevgi vercevesinde ama konularıma balta vurarak bişey elde edemezsin .. bana yoneticiler desinki yapmayın bu işi bende yapmam izin alarak yaptığım için bir sakınccasının olduğunu zannetmiyorum ki burda kötü bir durumda yok ortada .. dostluklar tartışma ve kavgayla başlarmış .. kolay gelsin allaha emanet ol yardımcı olabileceğim bir durum varsa hezaman açığım ..
şu mesajımdan bi art niyet çıkarabiliyosan çokta gerek yok dostuğa felan. kaldıki ortada tartışma bile yok.laf mı sokmuşum sana, yada şurda daha ucuza var deyip link felan mı vermişim, ya da ben 5 liraya veririm felan mı demişim? neyin baltasından bahsediyosun.?
nası bazı müridler bişeyleri çağrıştırıyosa sende bana radyo hosting işini hatırlatıyosun. bknz. cankırca deyincede aklıma direk host gelir mesela.
teşekkürler bi ihtiyacım yok. iyi günler.Samimi söylüyorum art niyet yoksa diyeceğim şudur; nasıl algılaman varki adamın sözlerini sana iltifat değilde hakaret veya benzeri bir şekilde algıladın ruh halini merak ettim valla :)
-
hizmet verdiğiniz ve yayında olan bi radyo linki var mı ? bu konuda bilgim olmadığı için merak ediyorum nasıl yayınladıklarını
-
TxT bunu yazdı
hizmet verdiğiniz ve yayında olan bi radyo linki var mı ? bu konuda bilgim olmadığı için merak ediyorum nasıl yayınladıklarını
hocam referanslarımızdan bir kaç örnek http://tr-sistem.com/?p=shop&s=sf&a=list&gID=113
ayrıca http//www.senoyna.com gibi buyuk bir site de bunyemizde barınmaktadır
-
RebelliouS_SouL bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıDarksun bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
teşekkürler bi ihtiyacım yok. iyi günler.Samimi söylüyorum art niyet yoksa diyeceğim şudur; nasıl algılaman varki adamın sözlerini sana iltifat değilde hakaret veya benzeri bir şekilde algıladın ruh halini merak ettim valla :)
aga konuyu kapattık :) yanlış dedik özür diledik üstümüze düşeni yaptık deşmenin anlamı yok :) her insanın başına gelir arasıra napim atimmi kendimi 5. kattan :)
-
Aga 1000 kişi kapasiteli radyo hosting almayı düşünüyoruz. ödemeyi aylık yapıcaz. yalnız bu konularda pek bilgimiz yok radyo konusunda. üniversite bünyesinde öğrencilere yönelik bi site için kurucaz. bize teknik destek vermen çok önemli. en ince detayı bile göstermen lazım. bnları sağlarım diyorsan fiyattada anlaşırsak ne mutlu bize.
-
Milliyetçi adamlar, vizra kullanıyolar.