300 Kişilik Radyo Hosting Aylık 20.00 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

test yayını varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darksun
    Darksun's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Martech bunu yazdı

test yayını varmı?

dilerseniz demo paneli oluşturabilirim .. kontrol edip ona göre karar verebilirsiniz .. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darksun
    Darksun's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    Darksun bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

radyo deyince aklıma Darksun gelmiyo ama, Darksun deyince aklıma radyo geliyo artık sayende :D

arkadaşım ne dedin var benimle anlamadım ekle msn adresimi görüşelim .. saygı sevgi vercevesinde ama konularıma balta vurarak bişey elde edemezsin .. bana yoneticiler desinki yapmayın bu işi bende yapmam izin alarak yaptığım için bir sakınccasının olduğunu zannetmiyorum ki burda kötü bir durumda yok ortada .. dostluklar tartışma ve kavgayla başlarmış .. kolay gelsin allaha emanet ol yardımcı olabileceğim bir durum varsa hezaman açığım .. 

şu mesajımdan bi art niyet çıkarabiliyosan çokta gerek yok dostuğa felan. kaldıki ortada tartışma bile yok.laf mı sokmuşum sana, yada şurda daha ucuza var deyip link felan mı vermişim, ya da ben 5 liraya veririm felan mı demişim? neyin baltasından bahsediyosun.?
    nası bazı müridler bişeyleri çağrıştırıyosa sende bana radyo hosting işini hatırlatıyosun. bknz. cankırca deyincede aklıma direk host gelir mesela.
    teşekkürler bi ihtiyacım yok. iyi günler.

hocam yanlış anlamadan kaynaklanan bir durumdur .. hata bendedir .. hakkınızı helal edin .. özürlerimi kabul edin .. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darksun
    Darksun's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konu güncel satışlarımız aktif ... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    Darksun bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

radyo deyince aklıma Darksun gelmiyo ama, Darksun deyince aklıma radyo geliyo artık sayende :D

arkadaşım ne dedin var benimle anlamadım ekle msn adresimi görüşelim .. saygı sevgi vercevesinde ama konularıma balta vurarak bişey elde edemezsin .. bana yoneticiler desinki yapmayın bu işi bende yapmam izin alarak yaptığım için bir sakınccasının olduğunu zannetmiyorum ki burda kötü bir durumda yok ortada .. dostluklar tartışma ve kavgayla başlarmış .. kolay gelsin allaha emanet ol yardımcı olabileceğim bir durum varsa hezaman açığım .. 

şu mesajımdan bi art niyet çıkarabiliyosan çokta gerek yok dostuğa felan. kaldıki ortada tartışma bile yok.laf mı sokmuşum sana, yada şurda daha ucuza var deyip link felan mı vermişim, ya da ben 5 liraya veririm felan mı demişim? neyin baltasından bahsediyosun.?
    nası bazı müridler bişeyleri çağrıştırıyosa sende bana radyo hosting işini hatırlatıyosun. bknz. cankırca deyincede aklıma direk host gelir mesela.

Samimi söylüyorum art niyet yoksa diyeceğim şudur; nasıl algılaman varki adamın sözlerini sana iltifat değilde hakaret veya benzeri bir şekilde algıladın ruh halini merak ettim valla :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

hizmet verdiğiniz ve yayında olan bi radyo linki var mı ? bu konuda bilgim olmadığı için merak ediyorum nasıl yayınladıklarını 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darksun
    Darksun's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TxT bunu yazdı

hizmet verdiğiniz ve yayında olan bi radyo linki var mı ? bu konuda bilgim olmadığı için merak ediyorum nasıl yayınladıklarını 

hocam referanslarımızdan bir kaç örnek http://tr-sistem.com/?p=shop&s=sf&a=list&gID=113

ayrıca http//www.senoyna.com  gibi buyuk bir site de bunyemizde barınmaktadır 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darksun
    Darksun's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    Darksun bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

Samimi söylüyorum art niyet yoksa diyeceğim şudur; nasıl algılaman varki adamın sözlerini sana iltifat değilde hakaret veya benzeri bir şekilde algıladın ruh halini merak ettim valla :)

aga konuyu kapattık :) yanlış dedik özür diledik üstümüze düşeni yaptık deşmenin anlamı yok :) her insanın başına gelir arasıra napim atimmi kendimi 5. kattan :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Aga 1000 kişi kapasiteli radyo hosting almayı düşünüyoruz. ödemeyi aylık yapıcaz. yalnız bu konularda pek bilgimiz yok radyo konusunda. üniversite bünyesinde öğrencilere yönelik bi site için kurucaz. bize teknik destek vermen çok önemli. en ince detayı bile göstermen lazım. bnları sağlarım diyorsan fiyattada anlaşırsak ne mutlu bize.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Milliyetçi adamlar, vizra kullanıyolar.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 4220 Toplam Mesaj: 36