300 Spartalı 2 - Rise Of An Empire Trailer
-
Ilk seansa 8 kisi geldi. Tutmadi..

-
bu filmi izlemekte bir nasip olmadı çok duydum
2. den önce 300 spartalı güzel mi. bazıları abartı demişlerdi.
-
futurist bunu yazdı
bu filmi izlemekte bir nasip olmadı çok duydum
2. den önce 300 spartalı güzel mi. bazıları abartı demişlerdi.
Guzel guzel ;-)
-
beyler çarşamba günü ön gösterimi izledim :D
spoiler vermiyorum, güzel hatunlar dikmişlerdi carte dor ve patlamış mısır & kola verdiler. tek spoiler bu beyler :D
LG IMAX'de izlemeyi unutmayın.
-
Daniel-Koo bunu yazdı
spoiler vermiyorum, güzel hatunlar dikmişlerdi carte dor ve patlamış mısır & kola verdiler. tek spoiler bu beyler :D
Hocam tum tr sinemalarinda filmin sifresini 7 mart sabah 09.00 da açılacak sekilde ayarlamislardi. Bizdeki dijital kopyada da ayni sekilde sifrelenmisti. Hangi sinema hocam bu on gosterim yapan sinema. Turkiye de mi? Belki ozel uygulama yapmislardir o sinemaya
-
myblackworldweb bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Hocam tum tr sinemalarinda filmin sifresini 7 mart sabah 09.00 da açılacak sekilde ayarlamislardi. Bizdeki dijital kopyada da ayni sekilde sifrelenmisti. Hangi sinema hocam bu on gosterim yapan sinema. Turkiye de mi? Belki ozel uygulama yapmislardir o sinemaya
Özel hocam LG'nin bi yarışması oldu facebook sayfalarında. Katıldım kazanmışım. 15-20 kişi davetiye kazandı. Geri kalanların hepsi Disney'den falan davet edilmiş.
İstinye Park'ta izledik.
-
Daniel-Koo bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Özel hocam LG'nin bi yarışması oldu facebook sayfalarında. Katıldım kazanmışım. 15-20 kişi davetiye kazandı. Geri kalanların hepsi Disney'den falan davet edilmiş.
İstinye Park'ta izledik.
Anladim hocam cok para harcamis LG reklam icin :-) tum sinema salonlarinin koltuklari kadar bilet ucreti ile film yayinlanacagi tarihe kadar ki reklamcilarin reklam payini odemesi gerekli sifreyi cozdurebilmek icin..
Bu da 80 ile 100 bin tl arasinda bir tutara tekamul ediyor. Vay be LG ye bak :-):-)
-
myblackworldweb bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
İstinye Park'ta izledik.
Anladim hocam cok para harcamis LG reklam icin :-) tum sinema salonlarinin koltuklari kadar bilet ucreti ile film yayinlanacagi tarihe kadar ki reklamcilarin reklam payini odemesi gerekli sifreyi cozdurebilmek icin..
Bu da 80 ile 100 bin tl arasinda bir tutara tekamul ediyor. Vay be LG ye bak :-):-)
Aynen öyle bir de Carte Dor kızları dikilmiş dondurma verdiler aile boyu nerdeyse. Girerken de patlamış mısır ve kola.
Gayet güzeldi.
LG kink of dı dıragon :D
-
efsaneleşmiş filmlere devam filmi çekip içine etmeseler olmaz zaten. babadan oğula gelenek olmuş.
-
Film çıkınca sanırım herkes hayal kırıklığına uğraşayacak.Fragman ile beklentiyi çok yükselttiler.Ben film şirketi olsam fragmanda beklentiyi bu kadar yükseltmezdim.Film çıktından sonra zaten güzelse herkesin konuştuğu tavsiye ettiği bir film olur ve iyi gişe hasılatı elde ederler.Şimdi film kötü çıkarsa ilk fragmana kanıp gidenlerden tek gelir kaynakları olacak.