300 Spartalı 2 - Rise Of An Empire Trailer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Ilk seansa 8 kisi geldi. Tutmadi..

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bu filmi izlemekte bir nasip olmadı çok duydum

2. den önce 300 spartalı güzel mi. bazıları abartı demişlerdi.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

bu filmi izlemekte bir nasip olmadı çok duydum

2. den önce 300 spartalı güzel mi. bazıları abartı demişlerdi.

Guzel guzel ;-)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

beyler çarşamba günü ön gösterimi izledim :D 

spoiler vermiyorum, güzel hatunlar dikmişlerdi carte dor ve patlamış mısır & kola verdiler. tek spoiler bu beyler :D 

LG IMAX'de izlemeyi unutmayın. 

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

spoiler vermiyorum, güzel hatunlar dikmişlerdi carte dor ve patlamış mısır & kola verdiler. tek spoiler bu beyler :D 

Hocam tum tr sinemalarinda filmin sifresini 7 mart sabah 09.00 da açılacak sekilde ayarlamislardi. Bizdeki dijital kopyada da ayni sekilde sifrelenmisti. Hangi sinema hocam bu on gosterim yapan sinema. Turkiye de mi?  Belki ozel uygulama yapmislardir o sinemaya

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

Hocam tum tr sinemalarinda filmin sifresini 7 mart sabah 09.00 da açılacak sekilde ayarlamislardi. Bizdeki dijital kopyada da ayni sekilde sifrelenmisti. Hangi sinema hocam bu on gosterim yapan sinema. Turkiye de mi?  Belki ozel uygulama yapmislardir o sinemaya

Özel hocam LG'nin bi yarışması oldu facebook sayfalarında. Katıldım kazanmışım. 15-20 kişi davetiye kazandı. Geri kalanların hepsi Disney'den falan davet edilmiş. 

İstinye Park'ta izledik. 

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

Özel hocam LG'nin bi yarışması oldu facebook sayfalarında. Katıldım kazanmışım. 15-20 kişi davetiye kazandı. Geri kalanların hepsi Disney'den falan davet edilmiş. 

İstinye Park'ta izledik. 

Anladim hocam cok para harcamis LG reklam icin :-) tum sinema salonlarinin koltuklari kadar bilet ucreti ile film yayinlanacagi tarihe kadar ki reklamcilarin reklam payini odemesi gerekli sifreyi cozdurebilmek icin..

Bu da 80 ile 100 bin tl arasinda bir tutara tekamul ediyor. Vay be LG ye bak :-):-)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

İstinye Park'ta izledik. 

Anladim hocam cok para harcamis LG reklam icin :-) tum sinema salonlarinin koltuklari kadar bilet ucreti ile film yayinlanacagi tarihe kadar ki reklamcilarin reklam payini odemesi gerekli sifreyi cozdurebilmek icin..

Bu da 80 ile 100 bin tl arasinda bir tutara tekamul ediyor. Vay be LG ye bak :-):-)

Aynen öyle bir de Carte Dor kızları dikilmiş dondurma verdiler aile boyu nerdeyse. Girerken de patlamış mısır ve kola.

Gayet güzeldi. 

LG kink of dı dıragon :D 

ne diyon?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

efsaneleşmiş filmlere devam filmi çekip içine etmeseler olmaz zaten. babadan oğula gelenek olmuş.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Film çıkınca sanırım herkes hayal kırıklığına uğraşayacak.Fragman ile beklentiyi çok yükselttiler.Ben film şirketi olsam fragmanda beklentiyi bu kadar yükseltmezdim.Film çıktından sonra zaten güzelse herkesin konuştuğu tavsiye ettiği bir film olur ve iyi gişe hasılatı elde ederler.Şimdi film kötü çıkarsa ilk fragmana kanıp gidenlerden tek gelir kaynakları olacak.

Toplam Hit: 6552 Toplam Mesaj: 57