300 Spartalı 2 - Rise Of An Empire Trailer
-
yerimi 17:00 a rezerve ettirdim gidip izleyip göreceğim ve size güzel mi değil mi aktaracağım burdan editleyip :)
-
Yorumlar ne oldu ?
-
myblackworldweb bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
beyler çarşamba günü ön gösterimi izledim :D
spoiler vermiyorum, güzel hatunlar dikmişlerdi carte dor ve patlamış mısır & kola verdiler. tek spoiler bu beyler :D
LG IMAX'de izlemeyi unutmayın.
Hocam tum tr sinemalarinda filmin sifresini 7 mart sabah 09.00 da açılacak sekilde ayarlamislardi. Bizdeki dijital kopyada da ayni sekilde sifrelenmisti. Hangi sinema hocam bu on gosterim yapan sinema. Turkiye de mi? Belki ozel uygulama yapmislardir o sinemaya
Özel hocam LG'nin bi yarışması oldu facebook sayfalarında. Katıldım kazanmışım. 15-20 kişi davetiye kazandı. Geri kalanların hepsi Disney'den falan davet edilmiş.
İstinye Park'ta izledik.
Anladim hocam cok para harcamis LG reklam icin :-) tum sinema salonlarinin koltuklari kadar bilet ucreti ile film yayinlanacagi tarihe kadar ki reklamcilarin reklam payini odemesi gerekli sifreyi cozdurebilmek icin..
Bu da 80 ile 100 bin tl arasinda bir tutara tekamul ediyor. Vay be LG ye bak :-):-)
Yok hocam hiç sanmıyorum öyle bir uygulama olduğunu. Ben de perşembe akşamı Akmerkezde izledim. Yine bi yarışma sonucu beleş :D
Ama öyle LG gibi falan bi olay yok. O kadar parayı bayılmazlar yani. 3D idi.
_spoiler olabilir_
Film ilk film kadar olmasa da güzel. sparta lıları çok az görüyoruz. ama savaş la başlayıp savaş la biten bir film benden bu kadar :D
-
Koca 2 saat boyunca hikaye dinledik 10 kişi, fazla beklentiye kapılmışım.
------- Spoiler -------
Perslerden nasıl kurtulduklarını anlatıyor amg filmi.
------- Spoiler -------
Ar0fer tarafından 08/Mar/14 03:37 tarihinde düzenlenmiştir -
http://superkarga.com/300-rise-empire-imparatorlugun-yukselisi-film-elestirisi/
ARTILAR300 filminin havasını az da olsa devam ettiriyor. 300'ün benzeri filmlere göre yarattığı etki çok daha başarılı. İlk filmdan bazı karakterlerin geri dönmesi ve Eva Green'in kattığı hava başarılı.
EKSİLER300 Spartalı gibi ayağı yere basan bir senaryoya sahip değil. Gişe için yapılmış bir devam filmi olduğu film boyunca bağıra bağıra gösteriliyor.
-
Yorum: tata ta ta taaa
Gitmeyin anasını satayım filme. Ben Yunanlıların saçma sapan hikayelerini dinlemek zorunda mıyım(hiç bir zaman ırk ayrımı yapmam hikaye yönünden diyorum). İlk filmde 300 kişi bir sürü kişiye kafa tutuyordu falan heycanlanıyorduk. Bu filmde Yunanlılar kahramanca savaşıyor falan banane a.. gidin az ötede savaşın.
-
beyler, bir film var hatirlayamadigim. konusunu acacaktim. yasaklanmis. bir guney kore filmiydi sanirim ya da cin.
adamin biri yetim buyumus, mafya babasinin yaninda calisiyor. mafya babasinin zoraki sevgilisine korumalik yapiyor. sevgilisi de genc bir oglani seviyor. bizim eleman da bu kiza asik oluyor ama gizli tutmak zorunda. en sonunda farkediyor mafya babasi buna etmedigini birakmiyor. eleman da intikamini almak icin yemin ediyor. hele bi cevap verin
-
mizahi bunu yazdı
beyler, bir film var hatirlayamadigim. konusunu acacaktim. yasaklanmis. bir guney kore filmiydi sanirim ya da cin.
adamin biri yetim buyumus, mafya babasinin yaninda calisiyor. mafya babasinin zoraki sevgilisine korumalik yapiyor. sevgilisi de genc bir oglani seviyor. bizim eleman da bu kiza asik oluyor ama gizli tutmak zorunda. en sonunda farkediyor mafya babasi buna etmedigini birakmiyor. eleman da intikamini almak icin yemin ediyor. hele bi cevap verin
Yok mu suna cevap verecek yahu? Hicbiseye konsantre olamiyorum.
-
Çok saçma bir yerde bitiyor film dizi sanki aq
-
mizahi bunu yazdımizahi bunu yazdı
Yok mu suna cevap verecek yahu? Hicbiseye konsantre olamiyorum.
journey the west?