3000 Yılında Neler Olacak?
-
3000 yılında neler olacak?
3000 Yılı
2000´lere Girdik Ama 3000´i Merak Ediyoruz !!! Bin Yıl Sonra Neler Olacak?
Bazıları şimdiden 3000 yılının, daha da doğrusu gelecek bin yılın merakına kapıldılar. Tüm olanlar, aslında uzak geleceğin artık çok daha fazla merak edilmesiyle ilgili. Buna Y3K problemi deniyor ve şimdiden stratejilerin geliştirilmesi için çalışmalar yapılıyor. Şu insanoğlu bir garip; daha 2000´i yeni yeni yaşarken, 3000´in hesaplarını yapıyor. Tahminlerin temel kavramı bilgisayarlar ve internet üzerine; bu ikisinin insanlığı yok edeceğini düşünenler var, tehlikenin çok büyük olduğu belirtilirken, biran önce uyanmamız isteniyor. Daha da beteri var; 3056 yılında yaşayacak veya yaşamakta olan bir grup devrimcinin bugünü etkilediği ve internetle, bilgisayarların araç olarak kullanıldığı ileri sürülüyor. Zaman içinde etkin olan bu grup, kendi varlıklarını garantilemek için geçmişi sigortalıyorlar. Kısacası internet bir "Truva Atı" virüsü içeriyor ve 3000 yılından gelen saldırıyı simgeliyor. Üstelik birilerine göre, bu faşist grubun liderinin adı bile belli; General Zere. Bu uçuk görüşü savunanlara göre, kalan 1000 yıl ve bir ay geçmeden evvel harekete geçmemiz gerekiyor.
İşte size bazı öngörüler; kahin Ahmed Watts öngörüyor;
"Bir grup Y3K fanatiği, kendilerini dondurarak, 3000 yılında uyanacaklar. Onları gelecekteki güçler koşulluyor ve 3000 yılı kutlanırken, gezegeni fethetmek için darbe yapacaklar. "
* Nüfusun bu kadar hızlı artması sonucunda, toprak çok değerli ve nadir bulunur bir madde haline gelecek. Uzay teknolojisi sonucunda Ay´a yerleşilecek.
* İnsanlar çok daha zeki olacaklar, genetik mühendisliğinin gelişimi ve teknolojinin avantajları sonucunda çok zeki bir dünya oluşacak.
* Hiçbir kağıt ürün kalmayacak, yerini makineler ve plastik alacak.
* E-mail benzeri teknolojiler sayesinde haberleşme, eğitim ve eğlence sağlanacak.
* İnsanların boyu çok uzayacak ve evrim insan ırkının dışına çıkacak.
* Farklı ırklar kalmayacak, tüm ırklar karışacak ve etnik düşünceler unutulacak.
* Klonlar kullanılacak ama 3000 yılında bile ancak tıbbi amaçlarla klonlamaya izin verilecek." ..
Ve Kay Herod diyor ki:
"3000 yılı olmayacak. Daha önce makineler zamanı durdurmanın yolunu bulacaklar yani artık zaman olmayacak. Aslında bu başladı bile..."belkide hepsinden önce kıyamet kopar...
-
insanin basina ya *******dan ya meraktan gelirmis hoca. fazla merak etme yine sen derim ben..
-
3000 de holy nin 367423. klonu internetin sahibi olucak ne var ne yok ondan sorulacak, bizde yukardan (inş) onu izlicez:P
-
Dünya dayanmaz bence 3000'e :)
-
Ne 3000 i 2007 deyiz millet yakında kıyamet kopar diyo:D
Bu dunya 300 yılında nasıl olur bilmemde bence o kadar uzun sure kalmaz... -
şu 2050 yi görürsek geriside gelir bence
-
O zamanın kürt liderleri de kürdistan hayali içinde ölür giderdi:) o zamanda da hayalden öteye gidemez.!
-
Ya sanki 1000 sene yaşıcazda burda bunun muhabbetini ediyoruz :D fazla fazla 60 yıl yaşayabiliriz(16-17 yaşındakiler) yani fazla kasmıyalım :)
-
la 100 seneye su bitio :) küresel ısınma o bicim :)
ne 3000 i cocuklarınız yaşayıp öleceği kadar zaman varsa sevinin bence :)
-
Rene haklı!küresel ısınma hepimizi yok edecek!100 seney bvı sey kalmıcak!mıllette gıtmıs 3000 yılını dusunyor.sankı o mzn a kdr yasayacakmısız gıbı.kuresel ısınmanın onune gecılse bıle sımdi 3000 yılını dusunen adam o zmnları ıstesede goremez.bence en mantıklısı sımdı ne yapacagımızı dusunmek.hayatın tadını cıkarmak...VAKİT VARKEN! ! !
-
3000 yılında var denilen bu zamanı kontrol ediyor diye bişey kesinlikle olamaz.zamanda yolculuk vb şeyler sadece fantastik düşüncelerdir.o zamana bu dünya ayakta kalırsa nasılsın sorusuna cevap verebilen bilgisayar ve türevi robotlar olabilir.insan ruhunun yönettiği mekanizmalar üretilebilir.yerçekimini ortadan kaldırıp lastik denen şeyler tarihe karışabilir.ama insan her zaman insan olarak devam eder. temsilde adalet denen demokrasi daha iyi gelişip milletvekili denen olay kaldırılı,teknolojinin imkanlarıyla şeffaf bir yönetim olabilir.ama insanlar ve ülkeler ve dinler asla barışmaz.etnik ve dini ayrımcılık her zaman devam eder. size kesin olacak şeyleri Kur an ışığında söyleyeyim.koku ve cisim nakli ışık hızıyla gerçekleştirilecek.
Kıyamet denen olay ise belirtilerin çoğu çıkmış durumda .o kadar uzun yıla kalacağını tahmin etmiyorum.
