folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 30.000 TL Ye 2. El Arabamı Yoksa 0 Km Dacia Mı?

30.000 TL Ye 2. El Arabamı Yoksa 0 Km Dacia Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sıfır alacağın araç dacia olduğu için ikinci el düşünmeni tavsiye ederim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Sıfır alacağın araç dacia olduğu için ikinci el düşünmeni tavsiye ederim,

robinson ağamız gibi biraz paraya kıyda BMW al

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kalemlik bunu yazdı

dacia sandero kullanıyorum 1.5 dizel ne zaman depoyu doldurdum hatırlamıyorum o kadar az yakıt tüketimi var sürüşü de güzel bence tek eksik yanı plastiğin çok kalitesiz olması sileceğin altındaki plastik yer güneşten hafif kalmış 6 ayda.  yine de ikinci ele göre sıfır daciayı tercih ederim.

şimdi baktım da aralıkta 33 bine full almıştım şimdi 45bin olmuş :)

hacı dıs tenekesinin ne olduğu önemli değil benim için durduk yere çürümesinde zaten kasko yaparım benim izin 3 önemli şey var

1. Güvenlik

2. Motor

3. yakıt tüketimi

şimdi neden sıfır düşündüğüme gelince amk internette bir araba beğeniyom adam diyo az ön çamurluk boya bir giriyom sorguluyom araba bildiğin çarpışan araba ki bunlar sigorta sisteminde görünenler görünmeyer neler var vallaha insan soğuyo 2. elden

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    kalemlik bunu yazdı

dacia sandero kullanıyorum 1.5 dizel ne zaman depoyu doldurdum hatırlamıyorum o kadar az yakıt tüketimi var sürüşü de güzel bence tek eksik yanı plastiğin çok kalitesiz olması sileceğin altındaki plastik yer güneşten hafif kalmış 6 ayda.  yine de ikinci ele göre sıfır daciayı tercih ederim.

hacı dıs tenekesinin ne olduğu önemli değil benim için durduk yere çürümesinde zaten kasko yaparım benim izin 3 önemli şey var

1. Güvenlik

2. Motor

3. yakıt tüketimi

şimdi neden sıfır düşündüğüme gelince amk internette bir araba beğeniyom adam diyo az ön çamurluk boya bir giriyom sorguluyom araba bildiğin çarpışan araba ki bunlar sigorta sisteminde görünenler görünmeyer neler var vallaha insan soğuyo 2. elden

abi aslında şöyle bir şey var. 

temiz bir ikinci el bulmak çok zor, fakat sıfır araçlarda elden çıkaracağın zaman çok fazla kayıp yaşıyorsun. 

Senin yeride olsam piyasayı iyice araştırırım. Eğer bulabilirsem 2. el bir araç alırım. Lakin bulamazsam sıfır dacia alırım. 

Ama yok ben arabayı alırım 8 10 yıl evladiyelik binerim diyorsan sıfır dacia almak daha mantıklı. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    kalemlik bunu yazdı

1. Güvenlik

2. Motor

3. yakıt tüketimi

temiz bir ikinci el bulmak çok zor, fakat sıfır araçlarda elden çıkaracağın zaman çok fazla kayıp yaşıyorsun. 

Senin yeride olsam piyasayı iyice araştırırım. Eğer bulabilirsem 2. el bir araç alırım. Lakin bulamazsam sıfır dacia alırım. 

Ama yok ben arabayı alırım 8 10 yıl evladiyelik binerim diyorsan sıfır dacia almak daha mantıklı. 

yok hocam zaten tok alıcıyım ben :) emektar uno yardırıyo :) motoru felan yenilettim  uno şuan canavar 0 dan 100 e 10 sn :) ama klima yok ve küçük :)

araştırmalar yapıyorum şimdi bu ikilemde kaldım ona göre rotamı çizeceğim bu arada kelebir güzel birşey gelirse pasar parayı alırım

ama sıfırda sıfırdır ya :)

peki spotlar hakkında ne dersiniz?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

ikinci el.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    kalemlik bunu yazdı

1. Güvenlik

2. Motor

3. yakıt tüketimi

yok hocam zaten tok alıcıyım ben :) emektar uno yardırıyo :) motoru felan yenilettim  uno şuan canavar 0 dan 100 e 10 sn :) ama klima yok ve küçük :)

araştırmalar yapıyorum şimdi bu ikilemde kaldım ona göre rotamı çizeceğim bu arada kelebir güzel birşey gelirse pasar parayı alırım

ama sıfırda sıfırdır ya :)

peki spotlar hakkında ne dersiniz?

spot ne oluyor hocam ?

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Tabiki Sıfır km. dacia kötü diyorlarsa  Şevroleye bak. Beğendiğin birini al. aveo Sedan yada aveo heçbek. bende zamanında çok aradım böyle sıfırmı alsam yoksa kaliteli bir dizel ikinci el mi alsam diye. sonra karar verip  2. el bir araba aldım. sonrasında kafamı taşlara vura vura anladım ama iş işten geçti!

Dediğim gibi Sıfır aveo daha almadan tüpte takıyorlar serviste. yani anhtarı almadan tüplü oluyor.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Son 10 senede 3 tane dacia aracım oldu, sadece dizel olsun abs si olsun hava yastıkları çift olsun gerisini sal gitsin. 2. el japon alırım falan diyenlere de bakma, evet arabalar romanyada yapılıyor, romanya koşullarına göre üretiliyor o yüzden yolda çukurdu yüksek kaldırımdı pek dinlemez rahat gider rahat park edersin. Motor gücü çok yüksek değildir uçamazsın 160 üzerini pek göremezsin ama yakıtı cimridir, parçası ucuzdur, motoru sorunsuzdur, kliması beklemediğin kadar iyidir. Bu araçların tek kötü yanını söyleyeyim ses yalıtımı berbat, yani yol arabanın içinde, benzinde sorun olmuyor, dizelde de benim kulağım alışmıştı amacım sessizlik diyorsan 2. el alman yada japon bakarsın. Yok ben günlük kullanacam vursamda üzülmek istemiyorum, çukurdanda geçecem kaldırıma da çıkacam diyorsan dacia al.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

sıfır alıp da kontağı çevirdikten sonra zaten en az 5bin lira düşüyor arabanın değeri. bence ikinci ellere yönel. illa dacia alacam diyorsan onun da ikinci elini al. 30bine almaktansa 25bine al. dacialar basit ama az yakıyolar. arabanın durumu nedir felan götürecen servise baktıracan ki ona gerek duyacağını sanmıyorum. en ufak kazasına kadar sorgularsın sen :W

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 5465 Toplam Mesaj: 46