30.000 TL Ye 2. El Arabamı Yoksa 0 Km Dacia Mı?
-
Guzel bi megane 2 bulursun o civarda. Bence 2. El yok vergisi kaskosu sigortasi derken tey teey. Gerci kasko sigorta senin isin ama yinede epey cikar.
-
BosnaK bunu yazdı
Temiz ikinci el kore yada japon alırdım abi yerinde olsam...
Dacia sonucta... Romanya yapımı Reno markası altında üretiliyor ama kalite fısss diyim
Geçen bir duster la belediye otobüsünün kazasını gordüm, belediye otobüsünün çamurluğu ters istikametten gelen dusterin arka tamponu takmış gittim baktım şasi kağıt gibi göçmüş arka tampon kullanılamaz halde, arka stop kırık.
Otobüste hasar : Sıfır :)
dacia yı değilimde koskoca otobüs sanada dokunsa sende pert olursun hocam :)
-
Hocam oncelikle sabredip 0 ayarinda 2.el kovalamak daha mantikli.Sonucta 0 arabaya o plakayi taktiktan sonra cat diye el oluyor :-)
-
toyota corolla 2008 model bakabilirsin 30.000 TL ye
-
moustache bunu yazdıBosnaK bunu yazdı
Temiz ikinci el kore yada japon alırdım abi yerinde olsam...
Dacia sonucta... Romanya yapımı Reno markası altında üretiliyor ama kalite fısss diyim
Geçen bir duster la belediye otobüsünün kazasını gordüm, belediye otobüsünün çamurluğu ters istikametten gelen dusterin arka tamponu takmış gittim baktım şasi kağıt gibi göçmüş arka tampon kullanılamaz halde, arka stop kırık.
Otobüste hasar : Sıfır :)
dacia yı değilimde koskoca otobüs sanada dokunsa sende pert olursun hocam :)
:) O yönden bakmamıştım, fikrimi değiştiriyorum dacinanın sucu yok, otobüs oratısız güç kullandı :p
-
Dacia yerin o paraya Japongiller düşünülebilir 2. el
-
buralara da bak istersen hacı
http://teknokasif.com/35-000tlye-alinacak-en-iyi-sifir-model-araclar/
http://teknokasif.com/25bin-tlye-alinacak-en-iyi-2-el-otomobiller/
-
Sözkonusu Dacia ise Salcano bisiklet tercihimdir :) Şaka bi yana 2. el daha iyi bir fikir bence, ön yargıdır belki diycem ama 2 arkadaşımda memnun değil aldıkları Dacia'dan.
-
Ozden bunu yazdı
Sözkonusu Dacia ise Salcano bisiklet tercihimdir :) Şaka bi yana 2. el daha iyi bir fikir bence, ön yargıdır belki diycem ama 2 arkadaşımda memnun değil aldıkları Dacia'dan.
:D bu iyiydi salcano candır.
Hocam dacia alma bence
-
Ev al hacı kirada idin al evi kurtul araba 2. plan ihitiyaçsa 2 . el al bi tane tanıdıktan sen bulursun