32 Öğrenci Öldü
-
Mekanları cennet olsun ilkokul hepsi :S
-
konhaber.com detaylı bilgi vermiş internet sitesi olarak olay yerinden canlı yayın :S şaşırttı beni
-
Icim gitti resmen.Daha cok kücükler,belkide ilk gezileriydi.Hayatlarina yön verebilecek yasta bile degilken,bir anda yasamlari son buldu.Ailelerinin durumunu düsünmek istemiyorum.Insan ne diyebilirki böyle bir durumda.Cok kötü oldum.
Ailelerine sabir , sorumlularina akil diliyorum.:(
-
1. İhmal:
Gezi parasızmış.Öğretmen parasız olduğu için atlamış.
2. İhmal:
40 Kişilik araca 60 kişinin bindirilmesi
--------o----------------o--------o----------------o--------o----------------o--------o----------------o--------o----------------oSebep olan herkesin Allah belasını vsin diyoruz...
-
aLLah Hepsine Rahmet EyLesin, Ben Haberi Kardeşimden aLmıştım. VaLLa Duyunca Çok DuyguLandım Accayip BozuLdum. aLLah AiLeLerine Sabır Versin Diyorum
-
Geçen yıl teyzemlerde otururken battı -çıktı tünelden bomba sesi gibi bir ses geldi bir anda fırladım tünele doğru koştum ,tünelden aşağı inerken baktım karşılıklı iki şeritten iki araba birbirinin üzerine çıkmışlar. Çocuğun tekinin alnı patlamış,kaşı düşmüş üstü başı kan aldım arabadan asfalta yatırdım ilk yardımını yaptım ambulans gelinceye kadar.İşte o dakika anlıyorsun ki hayatta herşey boş.Herşey.
Malın varmış mülkün varmış çok zekiymişsin çok havalıymışsın boş. Sağlığın yoksa hayat yok.
Bu arada tahribat müridlerinin hepsi ilk yardım ı öğrenmeli. Öğrenmek zorunda. Kalp krizi geçiren ir adam ne yapılacağını kaç kişi biliyor aranız da? Şu işi ele alalım,bu konuyla ilgili bu sözleri de kimse dalgaya almasın.Sağlığın dalgası olmaz.
Hayatını kaybeden miniklerimiz için dua ediyorum. Allah rahmet eylesin.
-
gezi parasız degil hocam. daha yeni izledim haberlerde 60ytl imiş gezi. bircok aile cocuguyla beraber katılmıs o yuzden tıklım tıklım olmus. cocukların ölümüne zaten içimiz yandı birde geziye giden sınıftan geziye katılmadıgı icin kurtulan bir ogrencinin babası 60ytl param olmadıgı icin cocugumu gonderemedim dedi bide ona içimiz yandı, ne olacak bu memleketin hali...
-
duydum çok üzüldüm içim ağladı Allah yakınlarına sabır versin... Allah sevdiği kullarını yanına çabuk alır derler ya mekanları cennet olsun
-
neyın hayırlı olcanı bılemeyız olenlere ALLAH rahmet eylesın yaralananların aılelerıne sabır ne dıyelım
-
yazık ya 32 kişi hemde allah rahmet eylesin bu kadar ucuz türkiyede hayat